maşallah bebikom çok tatlı hele kirpikleri
tansel sorayım cnm
Bebikom masallah cok tatli kizin rabbim esirgesin...
Bebikom masallah cok tatli kizin rabbim esirgesin...
Bebikom kizina masallah..
f5 yapmaktan helak oldum koysana aaa
Baska bi sayfada ekleme yapmak icin ekran aciliyo cajim gelmiyomu o ekran
Aman yok be mimarin zevkleri onlar. Kadinin yerinde olsam evi alir adami sepetlerdimBabus evin son halini gordun mu super olmus adam da one atilmakta hakliymis zevkleri iyi
Evin eski haline gore cok modern olmus ozellikle yemek masasinin oldugu bolgeye saate bayildim
eşim gelsin alışverişe gideceğim Selimi bırakıp. Rahat tişört ve eşofman almayı düşünüyorum. Bu yaz çok rahat şeyler giyeyim diyorum. Dün akşam yemeğe gitmişti biraz şık giyindim çok zorlandım ya. Acayip terliyorum. Selimi al gezdir arabasına oturt felan zorlanıyorum. Siz ne tarz giyiniyorsunuz.
Benim de yaz tatili için alışveriş yapmam gerek. Çünkü pantolonları geçtim, t-shirtlerim bile olmuyor artık ne yazık ki...
selam kızlar,
Tuna'da bebek ergenliği başladı galibaherşeye alınıyor, küsüyor. bu öğlen okuldan eve geldim. annemin kucağındaydı , azcık konuştum. sırıttı. memesi düştü hatta ağzından sırıtırken. neşesi yerindeydi yani.ellerimi yıkayayım da öyle kucağıma alayım diye çıktım odadan. kapıya bakarak içini çeke çeke ağlamaya başlamış. geçenlerde dondurucudan çıkardığım sütü beğenmedi diye şimdi taze sağmaya, dolapta muhafaza etmeye çalışıyorum. onları da çok nazlanarak içmiş bugün
geldiğimde memeden gayet hevesle içti. nefes almıyor emerken. sanırım benim gitmemi istemiyor artık :acep: şu tatil bir gelseydi...
ben yine bütün bebekleri kaçırdımah okul ahhhhhh