2012 Şubat Bebeklerinin İlk Doğum Günü Hediyeleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
bal böcüğüm kayram,şirin surat tunam,güzel kirpikli hiram annem hepiniz cok güzel günlerde giyin hediyelerinizi...sizin kadar tatlı ve güzeller....

laylam,babusum,simuşum ellerinize,yüreğinize sağlık...hepside cok güzeller...zevkli arkadaslarım benim...

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
veeeeeeeeee
bizim hediyemizde dun aksam saatlerinde geldiiiiii

BABUS teyzemizin zevkli hediyesini cok begendik tesekkur ederiz
hatta Hira oyle cok begendi ki yemeye kalktı gordugunuz gibi

yanına bi de not yazmıs teyzemis,cok begendik cok cok anlamlı bizim icin tekrar tesekkurler...:huhuu:

Ayyyy çok güzel kırmızı adidasları, babuşum zevklidir :D
Güle güle giysin canım inşallah.

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
bizim de o muhteşem hediyemiz geldi teyzeleri. -kop -kop -kop
Layla teyzemize ve tosun paşamız Kayra'ya çoook teşekkür ediyoruz.
Bayıldık anne-oğul. Hemen giydik okuldan gelince... Küçülene kadar her fırsatta giyicez. Forma gibi sırtımızdan çıkarmıycaz :D
Ve sizler de görün diye paylaşıyoruz...
sondan ikinci resimdeki neşemiz hislerimize tercüman olsun

bizim de hediyemiz geldi, tuna'ya ve lidıla çok teşekkürler :)

Aman yarabbimmmmm Tunaaaa cuk oturmuş üstüne erkekim benim :D
Kuzey'in de hediyesine bayıldım, kızlar harika şeyler almışsınız vallahi, gönlü güzel arkadaşlarım benim.

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
Hehh olduu ister bizz kusurr kalmayalimm:D pikeme tekrarr cok tesekkur ediyoruzz.. Defne m de dilini de yapistiraraktann opuyo kocamann:yeniyıl::yeniyıl:

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
Kuzey'in takımına da Defne'nin elbisesine de bayıldııııııııııım! Çok güzelleeeeeerrrr. Kuzularımız güle güle, güzel günlerde giysinler inşallah... Ama bir kız anası olaraktan Nazom gibi elbiseyi ayrıyyeten kıskandığımı belirtmeden geçemicem :D ehehehheheh.

littlesunshine

Daimi Üye
Tepki
1.138
pikoşum senin de seçimine bayıldım. valla ben de kızlara kıyafet alacağım zaman kafayı yiyorum.nasıl keyifli birşey, nasıl şanslı kız anneleri :D
Defne de güzel günlerde giysin...

littlesunshine

Daimi Üye
Tepki
1.138
bu arada kızlar Tunanın resimlerini silerken (çünkü 11 kere indirildi yazıyordu) hediyelerin tek fotosunu da silmişim. bir daha ekleyeyim buraya. hepimizinki dursun burda...

Ekli dosyalar

• DSCN2981.jpg
    DSCN2981.jpg
    81,2 KB · Görüntüleme: 57

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Teyzoşlar bugün bizim hediyemiz geldi.
Biz çoookkk beğendik, hemen giydik.
Tansel teyzemizin zevkine, emeğine sağlık diyor ve bir kez de buradan teşekkür ediyoruz.

Ayrıca tam da ihtiyacımız olan ve almayı düşündüğümüz ev ayakkabılarını bize aldığı için kocaman öpücüklüyoruzzzzz:yeniyıl:

NOT: Buarada tenselciğimin bana aldığı kırmızı dantelli şeysilerimi size göstereceğimi sanıyosanızzzzzz çok yanılıyosunuz onu da diyim :panter::panter::panter:

HPIM4120.jpg

HPIM4127.jpg

Ekli dosyayı görüntüle 14295

Ekli dosyayı görüntüle 14296

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
Babuş bide Noyana çok benzettim Adayı sanki bi an Noyan sandım saçlar rengi şekli felan çok benziyo ya... gözlerde ama resimde kırmızı çıkmış ya ondan demedim :D :D

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
Ayyy babuşum çok yakışmış adacığa. Seliminde mavisi var. Bereber güzel günlerde giysinler inşallah..

Bu arada kırmızı don olayından geri kalmayayım dedim:) Çamaşırcıda bi kokoş kadın kırmızı takımlara bakıyordu babuşumun ve benim ekiisğim ne dedim. hem sana hem kendime aldım:) Güle güle giy canım..

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
Lilacscım yazdım ya acaba yazmadım mı dedim ? güzel günlerde saglıkla giyinsin minnoş.. littlecimın eline emegine saglık ve ne kadar güzel yapmış o Kuzey yazısını onada ayrıca eline saglık...

lidilcım kız bir blog açsana kendine satış falan yap ordan valla ciddiyim...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar