Babuş bide Noyana çok benzettim Adayı sanki bi an Noyan sandım saçlar rengi şekli felan çok benziyo ya... gözlerde ama resimde kırmızı çıkmış ya ondan demedim
Ayyy babuşum çok yakışmış adacığa. Seliminde mavisi var. Bereber güzel günlerde giysinler inşallah..
Bu arada kırmızı don olayından geri kalmayayım dedim Çamaşırcıda bi kokoş kadın kırmızı takımlara bakıyordu babuşumun ve benim ekiisğim ne dedim. hem sana hem kendime aldım Güle güle giy canım..
Pikoşum çok güzel bir elbiseeeee, bayıldımmmm bayıldımmmm Zevkine emeğine sağlık kuzuş.
Sağlıklı günlerde giysin Defne kuzusu
Evet ben de benzetiyorum pikoşum. Saçlar, ten rengi, saç rengi, şekli, göz rengi....
Adanın saç rengi giderek açılıyo, doğduğunda karakızdı şimdi altın rengi oldu. Bi de son bikaç aydır saçlar dalgalı oldu, buaralar da hepten kıvırkıvır oldu arkalar.
Gözlerimiz de değişmedi, mavi. Artık değişmez herhalde...
Teşekkürler tekrar tanselim...
Hakkaten bizim neyimiz eksik, biz de giyeriz en dantellisinden, en kırmızısından
Noyanın da öyle inanırmısın dalgalandı ve açıldı rengi ve diplerde bayaa sarı sarı çıkıyor .. ama biz kestik o lüleleri saçlar bayaaa kısaldı şimdi daha erkek modeli oldu ehehe
yevrümmmmm babuşcum tanselcim durdugunuz hata kıssss
durmak yok inşallah 2. bebe çalışmalarına başlayalım.. senide aramızda görmekten mutluluk duyarız haberin ola..
Allah ogluma (ve cümlemizin yavrusuna) saglık sıhhat versin tanselcim benden geçti bu işler
aaaaaaaaay bayıldıııııım güle güle giysin Adacııım, sen de güle güle giy kız donunu annesi
Tanselciğim zevkine emeğine sağlık tatlım. Elbiseye ayrı bittim patiklere ayrı. Patiklerinizi nerden aldınız yahu ben dün de baktım ama bu türdeki modellerde 26 dan aşağı numarada bulamadım... bir tane altı kaydırmaz buldum onu da hemen aldım
güle güle güzel günlerde giysin Selimciğim annesi , tam da senin rengin olmuş: griii
Demetciiimin de ellerine, zevkine sağlık.
gri yi ben de çok severim bide yeşil
eksik kalmayayım ehehe..
Lilacscım yazdım ya acaba yazmadım mı dedim ? güzel günlerde saglıkla giyinsin minnoş.. littlecimın eline emegine saglık ve ne kadar güzel yapmış o Kuzey yazısını onada ayrıca eline saglık...
lidilcım kız bir blog açsana kendine satış falan yap ordan valla ciddiyim...