2012 Şubat Bebeklerinin İlk Doğum Günü Hediyeleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
valla don konusunda üstünüzde göremeden (resmini tabee eheheh) yorum yapmam ona göre ... koyun resmi bizde begenelüüüüüüüüüümmmmmmmmm ehehehe anam dürtmeler ve üçgenler çarpacak benide :D :savasciasli::savasciasli:

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
littlecım işte ora bura karışıyo bazen buradan yazdım mı bilemedim... cokkkkkkkkkkk yakışıklı olmuş Tuna paşa çok yakışmış kuzuya...
Laylamın zevkine eline saglık.... güzel günlerde giyin canım...

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Babuş bide Noyana çok benzettim Adayı sanki bi an Noyan sandım saçlar rengi şekli felan çok benziyo ya... gözlerde ama resimde kırmızı çıkmış ya ondan demedim :D :D

Evet ben de benzetiyorum pikoşum. Saçlar, ten rengi, saç rengi, şekli, göz rengi....
Adanın saç rengi giderek açılıyo, doğduğunda karakızdı şimdi altın rengi oldu. Bi de son bikaç aydır saçlar dalgalı oldu, buaralar da hepten kıvırkıvır oldu arkalar.
Gözlerimiz de değişmedi, mavi. Artık değişmez herhalde...

Ayyy babuşum çok yakışmış adacığa. Seliminde mavisi var. Bereber güzel günlerde giysinler inşallah..

Bu arada kırmızı don olayından geri kalmayayım dedim:) Çamaşırcıda bi kokoş kadın kırmızı takımlara bakıyordu babuşumun ve benim ekiisğim ne dedim. hem sana hem kendime aldım:) Güle güle giy canım..

Teşekkürler tekrar tanselim...
Hakkaten bizim neyimiz eksik, biz de giyeriz en dantellisinden, en kırmızısından :D

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
oyyy yeni cicişler gelmiş adaya cokkkkk yakısmıs.güzel,sağlıklı,mutlu günlerde giysin lülü saçlım..tanseliminde ellerine sağlık ne güzel seçmiş...

bu arada feysten dedim kuzeye ama burdan da demiş olayım :D cok güzeller lidilımın ellerine sağlık.kuzey paşamızda cokk güzel günlerde giysin...

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
Pikoşum çok güzel bir elbiseeeee, bayıldımmmm bayıldımmmm :) Zevkine emeğine sağlık kuzuş.
Sağlıklı günlerde giysin Defne kuzusu :)

Evet ben de benzetiyorum pikoşum. Saçlar, ten rengi, saç rengi, şekli, göz rengi....
Adanın saç rengi giderek açılıyo, doğduğunda karakızdı şimdi altın rengi oldu. Bi de son bikaç aydır saçlar dalgalı oldu, buaralar da hepten kıvırkıvır oldu arkalar.
Gözlerimiz de değişmedi, mavi. Artık değişmez herhalde...

Teşekkürler tekrar tanselim...
Hakkaten bizim neyimiz eksik, biz de giyeriz en dantellisinden, en kırmızısından :D

Noyanın da öyle inanırmısın dalgalandı ve açıldı rengi ve diplerde bayaa sarı sarı çıkıyor .. ama biz kestik o lüleleri saçlar bayaaa kısaldı şimdi daha erkek modeli oldu ehehe :p

yevrümmmmm babuşcum tanselcim durdugunuz hata kıssss :D :D

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511

Noyanın da öyle inanırmısın dalgalandı ve açıldı rengi ve diplerde bayaa sarı sarı çıkıyor .. ama biz kestik o lüleleri saçlar bayaaa kısaldı şimdi daha erkek modeli oldu ehehe :p

yevrümmmmm babuşcum tanselcim durdugunuz hata kıssss :D :D

durmak yok inşallah 2. bebe çalışmalarına başlayalım.. senide aramızda görmekten mutluluk duyarız haberin ola..

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
aaaaaaaaay bayıldıııııım :) güle güle giysin Adacııım, sen de güle güle giy kız donunu annesi :D :D

Tanselciğim zevkine emeğine sağlık tatlım. Elbiseye ayrı bittim patiklere ayrı. Patiklerinizi nerden aldınız yahu ben dün de baktım ama bu türdeki modellerde 26 dan aşağı numarada bulamadım... bir tane altı kaydırmaz buldum onu da hemen aldım :huhuu:

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
IMG_4295.jpg

IMG_4296.jpg

Kızlar biizm cicilerimizde demetcim tarafından geldi. Çok teşekkür ederiz. çok öperiz. Selimin resmini ekleyemedim biraz hasatalıktan huysuz, sonra giydirdiğimde ekelyim canalarım..

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
aaaaaaaaay bayıldıııııım :) güle güle giysin Adacııım, sen de güle güle giy kız donunu annesi :D :D

Tanselciğim zevkine emeğine sağlık tatlım. Elbiseye ayrı bittim patiklere ayrı. Patiklerinizi nerden aldınız yahu ben dün de baktım ama bu türdeki modellerde 26 dan aşağı numarada bulamadım... bir tane altı kaydırmaz buldum onu da hemen aldım :huhuu:

canım ayakkabı dünyasından aldım kiddo marka.

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
Tanselcim güle güle güzel günlerde giysin Selim minnoş.. demetinde emegine saglık Selime çok yakışacagına eminim...:huhuu:

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
kızlar (lidılım ve tanselciiim) siz neden burda duruyonuz sohbet başlığına gelsenize yavruşlar :huhuu:

littlesunshine

Daimi Üye
Tepki
1.138
Lilacscım yazdım ya acaba yazmadım mı dedim ? güzel günlerde saglıkla giyinsin minnoş.. littlecimın eline emegine saglık ve ne kadar güzel yapmış o Kuzey yazısını onada ayrıca eline saglık...

lidilcım kız bir blog açsana kendine satış falan yap ordan valla ciddiyim...

ah kuzum blogluk bir hüner değil. kendim yapar kendim kullanırım satmaya kalksam

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar