2012 Şubat Bebeklerinin İlk Doğum Günü Hediyeleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

lilacs

Daimi Üye
Tepki
979
Tanselcim güle güle giysin Selim paşam cicilerini çok güzeller..
Babuşum senin o kızın ne datlu olmuş öyle tam yoğurmalık ya maşallah suphanallah ham Ada'ya hem tüm bebişlerimize. Elbisesi de çok yakışmış kuzuma.

Heee şimdi geri kim kaldı, bana ya Gökçe, ya Leader alıyor dimi, başka var mı hee nazo da olabiler :D

başkası olamaz mı???????????? emin misin?????????

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
hediyemizi gönderen ecrin ablamıza,defneye cok tesekkürler.elleri dert görmesin bu arada ela balı elbiseyi giydirdikten sonra kaçtığı için corabını giydiremedim.tokalarımızıda hemen taktık..ecrin saolsun beni de düşünmüş.cok güsel bir don almıs..hep seni hatırlıcaz kullanırken canım.cok saol...

Ehhehhhh donu kullanirkenn de hatirla benii

demetmania

Daimi Üye
Tepki
269
hediyemiz geldiiiii:huhuu:
nazo teyzemize hediyemiz için çok teşekkür ederizz, hello kitty favorimizdi tam bilmiş teyzemizz,ellerine ve zevkine sağlık:eek:

Ekli dosyalar

• 2012-12-26 22.14.28.jpg
    2012-12-26 22.14.28.jpg
    86 KB · Görüntüleme: 72
  • 2012-12-26 22.14.36.jpg
    2012-12-26 22.14.36.jpg
    85,8 KB · Görüntüleme: 75

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Liva'nın ve Ela'nın cicilerine bayıldım. Güle güle, sağlıkla, neşeyle giysin yavruşlar.
Nazomun ve Ecrinciğimin de ellerine sağlık, emeklerine sağlık...
Çok güzel bir organizasyon daha yaptık ya. Maşallah bize...Kopmadık, kopmuyoruz, kopmayacağız. Ne güzel bir enerji yarattık:huhuu::huhuu:, ne güzel anılar biriktirdik.:huhuu:

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
Liva'nın ve Ela'nın cicilerine bayıldım. Güle güle, sağlıkla, neşeyle giysin yavruşlar.
Çok güzel bir organizasyon daha yaptık ya. Maşallah bize...Kopmadık, kopmuyoruz, kopmayacağız. Ne güzel bir enerji yarattık:huhuu::huhuu:, ne güzel anılar biriktirdik.:huhuu:

Bi sonraki anneler gunu sanirsamm.. Artik annelere alma zamani:1:

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452

Sayende babuşum

Kızlar benim de hedayem geldiiiiiiiiiiii
Lilacsımdan geldi, tabisi heyacanla açtım ve şahane bir takım almış oğluma bayıldım, yalnız seneye giyer dimi bu yanılmıyorsam 2 yaş. Çok mutlu oldum canım benim zevkine sağlık. Değiştirme kartı da koydurmuşsun içine, çok teşekkür ederim ama çok beğendiğim için değiştirmek aklımın ucundan bile geçmedi, ama bu sene de giydirmek istedim bi an değiştirip bi küçüğünü mü alsam dedim ama sene dediğin nedir ki dedim sonra. Seneye giydirmeye karar verdim nihayet :D
Tekrardan çok teşekkür ediyorum lilacsım muckkkkkkkk

lilacs

Daimi Üye
Tepki
979
Sayende babuşum

Kızlar benim de hedayem geldiiiiiiiiiiii
Lilacsımdan geldi, tabisi heyacanla açtım ve şahane bir takım almış oğluma bayıldım, yalnız seneye giyer dimi bu yanılmıyorsam 2 yaş. Çok mutlu oldum canım benim zevkine sağlık. Değiştirme kartı da koydurmuşsun içine, çok teşekkür ederim ama çok beğendiğim için değiştirmek aklımın ucundan bile geçmedi, ama bu sene de giydirmek istedim bi an değiştirip bi küçüğünü mü alsam dedim ama sene dediğin nedir ki dedim sonra. Seneye giydirmeye karar verdim nihayet :D
Tekrardan çok teşekkür ediyorum lilacsım muckkkkkkkk

canım kuzey in kilosunu ve boyunu öğrenemediğim için öyle aldım, bi küçüğü ya küçük olursa diye... samsun da bayileri varmış, kuzey e bi küçüğü olursa değiştir küçüğüyle ya da başka bir takımla...giysin bu sene kuzum üstüne.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar