2012 Şubat Bebeklerinin İlk Doğum Günü Hediyeleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
Güle güle kullanın Lidoşcuum, Eymenim sağlıklı güzel mutlu günlerde giysin. Bebikomun da ellerine emeğine sağlık. :)

ben de eklicem şimdiiii

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
Bunlar da Leader teyzemizin ve Eymen balının bize hediyeleri... Kendilerine çok teşekkür ediyoruz efeeeem bu cici seçimlerinden ve o anlamlı mektuptan dolayı. Mektubumuz da cicilerimiz de bir ömür saklanacaklar Allahın izniyle... :kedim::kedim:

Donumu çekmedim, daha sonra giyip çekicem eheuehueueheuheuheue :gul:

Ekli dosyalar

• 019.jpg
    019.jpg
    73,9 KB · Görüntüleme: 58
  • 021.jpg
    021.jpg
    88,5 KB · Görüntüleme: 60

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
Ayyyyyy supey olmuss yaaaa duru balima cok yakismiss sari sekerim benim hasta olmasaydim daha cok gezip farkli seyler bulabilirdim umarim begenmissindir iyi gunlerde giyin efem

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
Ayyyy bayildimm bayildimmm kuzulara da hediyelere de.. Kizz duru kocamann olmuss ya masallahh mankenn kiminn..

Benimm damat da pek yakusuklu oomuss her zamanki kiminnn..

Azosumm pasam da guzel gunlerde giysinn bebikomla lidirimin Lilacs imn da ellerine saglik

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
Ayyyyyy supey olmuss yaaaa duru balima cok yakismiss sari sekerim benim hasta olmasaydim daha cok gezip farkli seyler bulabilirdim umarim begenmissindir iyi gunlerde giyin efem

yaaa Lidoş... inan sadece Eymenin o minicik el izinin olduğu sımsıcak mektup bizi öyle mutlu etti ki anlatamam... hediyeler olmasaydı o bile yeterdi inan yani... pantolonumuzu belden epey daralttık, boyunu da kıvırdık, üstü de altı da süper oldu. bayıldık ailecek... bayıldık :kedim:

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
Gule gule kullan eymendende iz birakmak istedim teyzesi farla elini boyadim cocugun ya ise bak kagidi burusturdu sioa nese mektubumu saklarsin die yaptim pantolonun en kucuk bedeni oydu arkasina hasta oldum aslinda ben ondan aldim

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
Lilacsın emeğine, zevkine sağlık... Kıvırcık Kuzeyim de güzel günlerde giysin

lilacsımın ellerine sağlık.çok güzeller..kuzey paşam damadım güzel günlerde giysin...inşallah..

süperler bayıldıııım. Lilacscıım çok güzel bi seçim yapmış. Kuzeyime de çok yakışacak annesi. Güle güle güzel günlerde giysin ballı bademim :kedim::kedim:

gule gule kullan azom pek gusel lılacsında zevkine saglık cok hos takım

Ayyyy bayildimm bayildimmm kuzulara da hediyelere de.. Kizz duru kocamann olmuss ya masallahh mankenn kiminn..

Azosumm pasam da guzel gunlerde giysinn bebikomla lidirimin Lilacs imn da ellerine saglik

Sağolun teyzoşları çok teşekkür ederiz

Duru balım ve Eymen balım da iyi günlerde giysinler cicilerini inşallah. Çok yakışmış ikisine de . Tubişim el izi ne güzel fikir kız, bi de bana düşünceli dersin, niye aklıma gelmedi nan benim :sinirli:

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416

Duru balım ve Eymen balım da iyi günlerde giysinler cicilerini inşallah. Çok yakışmış ikisine de . Tubişim el izi ne güzel fikir kız, bi de bana düşünceli dersin, niye aklıma gelmedi nan benim :sinirli:
Valla azom benimde planladigim bisi degildi eymenin agzindan avuc dolusu kokulu opucuk gonderiyorum yaziyodum baktim eymen dibimde ahanan dedim gel buraya elinin etrafindan kalemle geccektim durmadi sipam bende farla boyadim ellerini sonra bastim kagida bogumcuklari cikti seker oldu dedim teyzosa hatira kalsin

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
hediyeler 10 numara valla. alayı harıka. ulan ne guzel uşaklar doğurmuşsunuz ya.. maşallah kız herbırımıze...

bu arada azom aklımda kuzu. dışarı gıderken kazak falan gıydırıp çekecem... ben sadece altında badısı varken çektım. zaten çırpı bacak bızımkı. ehehhe hepten çırpı kaldı montun içinde.

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589

Azoşum,Leaderim ve Simuşum hediyelerinizin hepsi çok güzel kuzucuklarım iyi günlerde mutlu mutlu giysin inşallah
gönderen teyzelerimizin emeklerine sağlık:elif:

Kuzeyim, eymen pasam ve duru balim saglikla,guzel gunlerde giysinler cicilerini.
Bebikom, lilacs ve leader teyzelerimizin ellerine,emeklerine,zevklerine saglik. Her biri cok guzeller.

hediyeler 10 numara valla. alayı harıka. ulan ne guzel uşaklar doğurmuşsunuz ya.. maşallah kız herbırımıze...

bu arada azom aklımda kuzu. dışarı gıderken kazak falan gıydırıp çekecem... ben sadece altında badısı varken çektım. zaten çırpı bacak bızımkı. ehehhe hepten çırpı kaldı montun içinde.

azoş, çok sevindim beğenmenize...
tüm hediyeler ve minnoşlar da çok tatlılar, maşallah onlara,
biz de en yakın zamanda giydirip çekineceğiz inşallah little teyzemizin hediyesini.

Çok sağolun teyzelerimiiiiz hepinizi öpüyoruz :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar