simurganka01
Daimi Üye
süperler bayıldıııım. Lilacscıım çok güzel bi seçim yapmış. Kuzeyime de çok yakışacak annesi. Güle güle güzel günlerde giysin ballı bademim
Kızlar ilk 3 resim Gökçe'ye giden hedayem, net değil dedi diye ben de koydum
Sonraki iki resim ise Lilacs teyzemizden bize hedaye
sagol simuss sende iyi gunlerde kullan umarim begenmussindir Ayyy aldin mi :sirin:
Ayyyyyy supey olmuss yaaaa duru balima cok yakismiss sari sekerim benim hasta olmasaydim daha cok gezip farkli seyler bulabilirdim umarim begenmissindir iyi gunlerde giyin efem
Lilacsın emeğine, zevkine sağlık... Kıvırcık Kuzeyim de güzel günlerde giysin
lilacsımın ellerine sağlık.çok güzeller..kuzey paşam damadım güzel günlerde giysin...inşallah..
süperler bayıldıııım. Lilacscıım çok güzel bi seçim yapmış. Kuzeyime de çok yakışacak annesi. Güle güle güzel günlerde giysin ballı bademim
gule gule kullan azom pek gusel lılacsında zevkine saglık cok hos takım
Ayyyy bayildimm bayildimmm kuzulara da hediyelere de.. Kizz duru kocamann olmuss ya masallahh mankenn kiminn..
Benimm damat da pek yakusuklu oomuss her zamanki kiminnn..
Azosumm pasam da guzel gunlerde giysinn bebikomla lidirimin Lilacs imn da ellerine saglik
Valla azom benimde planladigim bisi degildi eymenin agzindan avuc dolusu kokulu opucuk gonderiyorum yaziyodum baktim eymen dibimde ahanan dedim gel buraya elinin etrafindan kalemle geccektim durmadi sipam bende farla boyadim ellerini sonra bastim kagida bogumcuklari cikti seker oldu dedim teyzosa hatira kalsinSağolun teyzoşları çok teşekkür ederiz
Duru balım ve Eymen balım da iyi günlerde giysinler cicilerini inşallah. Çok yakışmış ikisine de . Tubişim el izi ne güzel fikir kız, bi de bana düşünceli dersin, niye aklıma gelmedi nan benim
Ayyyy bayildimm bayildimmm kuzulara da hediyelere de.. Kizz duru kocamann olmuss ya masallahh mankenn kiminn..
Benimm damat da pek yakusuklu oomuss her zamanki kiminnn..
Azosumm pasam da guzel gunlerde giysinn bebikomla lidirimin Lilacs imn da ellerine saglik
Sağolun teyzoşları çok teşekkür ederiz
Duru balım ve Eymen balım da iyi günlerde giysinler cicilerini inşallah. Çok yakışmış ikisine de . Tubişim el izi ne güzel fikir kız, bi de bana düşünceli dersin, niye aklıma gelmedi nan benim
Azoşum,Leaderim ve Simuşum hediyelerinizin hepsi çok güzel kuzucuklarım iyi günlerde mutlu mutlu giysin inşallah
gönderen teyzelerimizin emeklerine sağlık:elif:
Kuzeyim, eymen pasam ve duru balim saglikla,guzel gunlerde giysinler cicilerini.
Bebikom, lilacs ve leader teyzelerimizin ellerine,emeklerine,zevklerine saglik. Her biri cok guzeller.
hediyeler 10 numara valla. alayı harıka. ulan ne guzel uşaklar doğurmuşsunuz ya.. maşallah kız herbırımıze...
bu arada azom aklımda kuzu. dışarı gıderken kazak falan gıydırıp çekecem... ben sadece altında badısı varken çektım. zaten çırpı bacak bızımkı. ehehhe hepten çırpı kaldı montun içinde.
azoş, çok sevindim beğenmenize...
tüm hediyeler ve minnoşlar da çok tatlılar, maşallah onlara,
biz de en yakın zamanda giydirip çekineceğiz inşallah little teyzemizin hediyesini.