2012 Şubat Bebeklerinin İlk Doğum Günü Hediyeleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
301220121270.jpg

301220121275.jpg

301220121276.jpg

bunlar da bizim noyan paşamıza aldığımız hediyeler. güle güle kullansın inşallah. pikemin kırmızı seksü donunu da çekecektim ama o kadar seksi ki suratınız kızarır diye çekmedim. ehehheheh...

iyi günlerde güzel günlerde, hep mutlulukla, her daim sağlıkla kullanmanızı dilerim...

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
azoş, çok sevindim beğenmenize...
tüm hediyeler ve minnoşlar da çok tatlılar, maşallah onlara,
biz de en yakın zamanda giydirip çekineceğiz inşallah little teyzemizin hediyesini.

Lilacsım gittim değiştirdim kanzdan aynı kıyafet varmış çok şükür, 1 beden küçüğünü aldık

Ekli dosyayı görüntüle 14393

Ekli dosyayı görüntüle 14394

Ekli dosyayı görüntüle 14395

bunlar da bizim noyan paşamıza aldığımız hediyeler. güle güle kullansın inşallah. pikemin kırmızı seksü donunu da çekecektim ama o kadar seksi ki suratınız kızarır diye çekmedim. ehehheheh...

iyi günlerde güzel günlerde, hep mutlulukla, her daim sağlıkla kullanmanızı dilerim...

Oyyyy çok güzel çok tarz Gökçem... Noyan paşam güzel günlerde giysin inşallah.

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
Ekli dosyayı görüntüle 14393

Ekli dosyayı görüntüle 14394

Ekli dosyayı görüntüle 14395

hepsi cok güzellerrrr....bende o bereden istiyommm :)) ellerine sağlık gökçem.noyan balımda cok güzel günlerde kullansın...
sağol azocum. bi tek sen beğenmişsin zaten. hediyeyi gönderdiğim pikem yorum bile yapmamış. kaç gün oldu yükleyeli halbüki.

pikecano istanbulda sanırım görmedi bu cici resimleri..anneciğiyle hasret gideriyordur..

bu arada ballarım duru ve eymen de cok güzel günlerde eskitsin cicilerini hepsi birbirinden güzel...alan teyzoşlarımızın ellerine sağlık...

babusum seninde ellerine sağlık..uğrastın cekilişimizi yaptın nazımızı cektin...elleriniz kollarınız dert görmesin...:yeniyıl::yeniyıl:

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
hepinize yapsın kız anam dıyım de. aden de kullanıyor. çok da memnunum. sıcacık tutuyo valla.

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Hemsire zevkine emegine saglik. Cok guzeller noyan pasamiz guzel gunlerde saglikla kullansin.
Bere de super kiz hazir gibi. Teyzem bana da orsun. Adaya degil yalniz ben kendime istiyom direkt :)

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
öncelikle
Aden paşam, Kuzey paşam, Eymen pasam ve Duru prensesim saglikla,guzel gunlerde giysinler güzel cicilerini...
Azom, bebikom, lilacs ve leader teyzelerimizin ellerine, zevklerine saglik. Hepsi birbirinden güzel ve zevkli...

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
Gökcecim (malum sebepten) biraz rotarlada olsa, buradan da teşekkür etmek istedim..
Hediyelerine bayıldıkkkkkkkkkkkk bayıldık süper, şahane.. hepsini çok begendik.. sırf yazın ve bere yeterdi canım ama tshirte ve özellikle monta bayıldık... çok zahmet etmişsin canım çok naziksin tekrar teşekkür ederiz...
şapkayı ören anneciginin emegine gönlüne saglık, ellerinden öptügümü ilet lütfen... digerleri içinde emegine gönlüne zevkine saglık tatlım.... çok şık hepsi...
giyerken hep seni ve Adeni hatırlayacagız...

kız donun çok seksüymüş harbiden kih kih kih :D

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
ne demek kuzum. güle güle giysin inşallah. daha uzun daha anlamlı bi not yazmak isterdım ama inan hem onurla aramın bozukluğu hem de ev sahibinin yaptığı yüzünden moralim çok bozuk günlerdir. o yüzden şimdilik onunla idare ediver. :))

OP
layla55

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
kızzzz Gökçe ellerine sağlık ne güzel şeyler almışsın
Pikem sende iyi günlerde gidir Noyanıma çok yakışacak eminim

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
şapka biraz büyük olmuş sanırım. ama ben bunu yerim... çok yakışmış güle güle kullansın.

ayrıca bak burda da sana benziyor...

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
şapka biraz büyük olmuş sanırım. ama ben bunu yerim... çok yakışmış güle güle kullansın.

ayrıca bak burda da sana benziyor...

gökcem şapka az biraz büyük geldi ama burda şapka takıcak kış olmuyo.. ama seneye inşallah burda olmıcaz istanbulda malum buz gibi tam işe yarayacagı zaman giyecek inşallah ondan tam yerini bulmuş... eline saglık anneciginin.. o ördü di mi?

OP
layla55

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
adam adammmmm çok güzel olmuş tontişime:)
şapka takmakdan hoşlanmıyor bu bebeler bi benim oğlanlarda var zannediyodum haa haaa araya Noyanda katıldı

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
adam adammmmm çok güzel olmuş tontişime:)
şapka takmakdan hoşlanmıyor bu bebeler bi benim oğlanlarda var zannediyodum haa haaa araya Noyanda katıldı

yok hemde hiç hoşlanmıyor laylam, 2-3 saniye tutarsa şanslıyız yani, bu resmi çekene kadar 10 kez çıkartmıştır kih kih :)

Ahhahhhhh cokk yakismiss kizz masallahh kocamann olmusss buu kuzuuu..

Gokcemin de emegi e saglik:eek:pucuk:

saol tatlım.. bide elbiseyi Defne kuzuda göreydik güzeldi ama biraz büyük geldi demiştin sanırım...

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
cooookk yakısmıs noyan balıma..cokk güzel günlerde giysin kuzum..

gökçeminde ellerine sağlık..cok güzeller...yalnız zilli gökçe o bereden bende istiyom dediydim tee ne zaman..hiç duymazdan gelmiş görüyomusunuz55:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar