azoş, çok sevindim beğenmenize...
tüm hediyeler ve minnoşlar da çok tatlılar, maşallah onlara,
biz de en yakın zamanda giydirip çekineceğiz inşallah little teyzemizin hediyesini.
Ekli dosyayı görüntüle 14393
Ekli dosyayı görüntüle 14394
Ekli dosyayı görüntüle 14395
bunlar da bizim noyan paşamıza aldığımız hediyeler. güle güle kullansın inşallah. pikemin kırmızı seksü donunu da çekecektim ama o kadar seksi ki suratınız kızarır diye çekmedim. ehehheheh...
iyi günlerde güzel günlerde, hep mutlulukla, her daim sağlıkla kullanmanızı dilerim...
hepsi cok güzellerrrr....bende o bereden istiyommm ) ellerine sağlık gökçem.noyan balımda cok güzel günlerde kullansın...Ekli dosyayı görüntüle 14393
Ekli dosyayı görüntüle 14394
Ekli dosyayı görüntüle 14395
bunlar da bizim noyan paşamıza aldığımız hediyeler. güle güle kullansın inşallah. pikemin kırmızı seksü donunu da çekecektim ama o kadar seksi ki suratınız kızarır diye çekmedim. ehehheheh...
iyi günlerde güzel günlerde, hep mutlulukla, her daim sağlıkla kullanmanızı dilerim...
sağol azocum. bi tek sen beğenmişsin zaten. hediyeyi gönderdiğim pikem yorum bile yapmamış. kaç gün oldu yükleyeli halbüki.
şapka biraz büyük olmuş sanırım. ama ben bunu yerim... çok yakışmış güle güle kullansın.
ayrıca bak burda da sana benziyor...
adam adammmmm çok güzel olmuş tontişime
şapka takmakdan hoşlanmıyor bu bebeler bi benim oğlanlarda var zannediyodum haa haaa araya Noyanda katıldı
Ahhahhhhh cokk yakismiss kizz masallahh kocamann olmusss buu kuzuuu..
Gokcemin de emegi e saglikpucuk: