Hobilerde benzeşiyoruz
siteye üye oluşumuzda benziyor bende üyeler arasındaki konuşmalara hitap şekillerine ve saygıya bakmış ondan sonra üye olmuştum
Güzel
Bu arada sende sigara içenlerdensin gözümden kaçmadı
bir an önce bırakmanı dilerim feci karşıyımdır amaan
İşte bunu yapamıyorum ciddi rahatsızlıkalrım olamsına rağmen sadece bu konuda güçsüzüm oysa neler bırakmadım neler
Sorularıma geçeyim daha çmce sorulan ya da cevap vermek istemediklerin olursa geçebilirsin sıkıntı değil
Peki buyrun
Hayatta yapmam dediğiniz bir şeyi yaptınız mı ?
Evet yaptım.Kendi canım gördüğüm arkadaşımı yaptığı bir hatayla tarihe gömdüm ki bunu asla yapmayacağım birisiydi
Bir dizi veya filmden hiç unutamadığın bir sahne varmı varsa hangisi?
Sorayayı taşlamak filmiydi.Bir çocuğa annesini taşlatıyorlardı.Sinemada herkes ağlıyordu ama en çok tepkiyi veren ben olmuştum sanırım.Bu filmi her kadının izlemesini isterim
Senin için ne yapılırsa mutlu olursun?
Hiç farketmez bana bir adımla gelene ben yüz adım koşan biri olduğum için en küçük şeylerle bile mutlu oluyorum
Hayatında zamanı geriye alabilme gibi bir şans verilseydi sana hangi anınıza dönmek isterdin?
İçimdeki mutlu çocuğun hiç üzülmemesine ve o çocuğun ölmediği günlere dönmek isterdim
İstediğin ama elde edemediğin 3 şey?
Ciddi anlamda hiç aklıma gelmedi böyle bir şey ama kariyer çok önemli benim için sanırım daha zamanım var
Sitede en çok dikkatinizi çeken sizi en çok etkileyen isimler kimler?
Açıkcası malum çok açık sözlüyümdür hemen belirteyim.
bitter_im ilk üye olduğumda onun hanımefendiliğini yorumlarında görmem bu forumda kalmamı sağlayan en önemli etkendir
nk83 zamanla yavaş yavaş birbirimizi tanıyacağız
lockam46 yüreğini açan arkadaşımız
Aşk Sancısı zamanla dahada artacaktır henüz çok yeniyim.
Sabırlı mısın yoksa bir anda parlar mısın?
Aslında sabırlıyım karşımdaki beni çıldırtıyorsa parlarım ama anlık gelip geçer
Sana bir kitap yaz deseler ilk cümlen yada kitabın adı ne olurdu ?
Acılarla Gelen Kadının Gücü
Az biraz feministlik içeriyorum sanırım
Hangi konularda zayıf hangi konularda daha güçlüsün?
Gözyaşına çok hassasım zayıfım bu konuda,sildiklerimi dünyama asla sokmam bu konuda da çok katıyım,hani tartışırlar barışırlar falan varya benim öyle bir dünyam yok.
Küçükken en sevdiğin oyuncağı hatırlıyormusun?
Kocaman bir bebeğim vardı sonra hediye etmiştim büyüdüğümde onu çok beğenen küçük bir kız çocuğuna
İnşallah bu soruyu sormazlar dediğin bir soru var mı ?
Hayır her soruya açığım
Olaylar karşısında isyan edermisin yoksa kader deyip boyunmu eğersin
Bilirmisiniz; insan kaderini kendi seçer belirler birazda.Kısacası isyanım kendime olur.
?