Ben geldimm ..
Hoş geldin
Kendinde en tatlı buldugun kıyafetin ne ?
Kokoshluğum tutunca en beğendiğim platform çizmelerim ve mini siyah elbisem
En cok ne renk yakışıyor ?
Siyah,mürdüm,beyaz,turkuaz
En mutlu oldugun an?
Sürprizler
büyük küçük farketmez düşünülüyor olunması çok güzel
Sevdiğin için neleri göze alırsın?
Hemen hemen herşeyi
Bir gününüz nasıl geçiyor?
Şimdilik evdeyim geç uyanıyorum,kahvaltı biraz toparlanma arasıra anneme mutfakta yardım,biraz internet başı,sıkıldığımda alışveriş,moda ve dekorasyon dergileri karıştırmak,kişisel bakımlar vs.vs
Yaşadığın yerden bize bahseder misin. Dışarı çıktığında nerelere gidersiniz, neler yaparsın...
Dışarı çıktığımda avm ler en çok dikaktimi çeken yerler.Arkadaşımla önce yemek yeriz sonra mağazalara bakarız,DR kitapçımız olmazsa olmazlarımızdan,en son markete uğrar eve geliriz
Kolay bağışlar mısın /Kin tutar mısın?
Kinci değilim çok kırıldıysam asla affetmem oda kırana bağlı.Çok sevdiğim ve beklemediğim kişiler tarafından kırıldıysam affetmem çok zor olur.Ama yinede dayanamam affederim uzatamam.
Hayatta en çok kıymet verdiğin şey?
Kesinlikle ailem
Aşk herşeyi affeder mi?
Kim demiş onu
Forum hakkında düşüncelerin ve forumla ilgili kendi hedeflerin nelerdir?
Forum ile ilgili düşüncelerime gelince forumun eksiği çok bu forumun ilerleme açısından yani,eksik üye eksikliği mesaj azlığı konu kalitesi.Lütfen yanlış anlaşılmasın bu benim gözlemim.İsterimki bir kadın forumu her şeyiyle mükemmel olsun.İlgi alaka o farklı bir konu forum arkadaşlıkları çok hoş ona diyecek bir şey bulamıyporum teşekkür etmekten başka.Bir hedefim yok azda giriyor olsam küçük bir katkım oluyorsa ne mutlu bana.
Yöneticilerden bir rican var mı?
Hepsi çok tatlılar daha ne isteyebilirimki
En çok neyden korkarsın?
Yılan ve yalan klasik olacak ama
En huzur bulduğun ortam?
Evimiz
Alışveriş canavarımısın?
Hiç kuşkusuz özellikle sinirli olduğumda