Hazalın yeni dünyası
Daimi Üye
İyiyim kuzum bende bu ay retu ve bir iki ilaç daha kullanıyorum değişik ilaç kullanalım dedi Dr.Sağol kuzum sen neler yapıyorsun
2 ay içinde bu ilaçta ise yaramazsa aşılama yöntemleri bakacağız inşallah
İyiyim kuzum bende bu ay retu ve bir iki ilaç daha kullanıyorum değişik ilaç kullanalım dedi Dr.Sağol kuzum sen neler yapıyorsun
Hayırla sonuclansın inşaallahİyiyim kuzum bende bu ay retu ve bir iki ilaç daha kullanıyorum değişik ilaç kullanalım dedi Dr.
Hayırlısı olsun canımİyiyim kuzum bende bu ay retu ve bir iki ilaç daha kullanıyorum değişik ilaç kullanalım dedi Dr.
Hayırla sonuclansın inşaallah
Teşekkür ederim güzellerimHayırlısı olsun canım
Hayırlısı olsun inşallahİyiyim kuzum bende bu ay retu ve bir iki ilaç daha kullanıyorum değişik ilaç kullanalım dedi Dr.
Teşekkür ederim kuzumHayırlısı olsun inşallah
Nasıl oluyorkiAmh 12 geldi
Rahim filmi tekrar cekilecek hadi bakalım yeni güncellemelere
En yüksek 9-10 gelmesi gerekirken 12 gelmiş benim ki o kadar tatlıyım ki cok yumurtam varNasıl oluyorki
Yani güzelmiEn yüksek 9-10 gelmesi gerekirken 12 gelmiş benim ki o kadar tatlıyım ki cok yumurtam var
Hayır kız sıkıntılı bir durumYani güzelmi
HeeeHayır kız sıkıntılı bir durum
Aman üzülme kız hayat vurmus bize daha nolsun
Öyle deme yaAman üzülme kız hayat vurmus bize daha nolsun
İnşallah canımÖyle deme ya
Bnce herşey güzel olacak
Maşallah barekallah kuzum inşallah güzel güzel büyüyüp bebiş olsunlarAmh 12 geldi
Rahim filmi tekrar cekilecek hadi bakalım yeni güncellemelere
Yok kuzum sıkıntılı bir durum pkos muhtemelen bu da cift taraflı sorun demek olcak esimin zaten sperm sıkıntılı benimde yumurtalar sıkıntılı olursa bakcaz artıkKız bende iyi sandım çok demişsin ya sevindim bir an.
Allahım hepinizin gönlüne göre versinBende şimdi Dr den geldim retu ise yaramadı yumurtam 7 mm büyümüş çatlama iğnesi bile vermedi gerek yok dedi.bakalim sonraki ay ne yapacağız