Cok az canım kendi vucudun büyütmemiş hic kacıncı gününBende şimdi Dr den geldim retu ise yaramadı yumurtam 7 mm büyümüş çatlama iğnesi bile vermedi gerek yok dedi.bakalim sonraki ay ne yapacağız
Cok az canım kendi vucudun büyütmemiş hic kacıncı gününBende şimdi Dr den geldim retu ise yaramadı yumurtam 7 mm büyümüş çatlama iğnesi bile vermedi gerek yok dedi.bakalim sonraki ay ne yapacağız
Amin abla Allah razı olsunAllahım hepinizin gönlüne göre versin
Canım bende de pcos var biliyorsun.inanki o kadar çok şeyle uğraştım ki oğlum olana kadar pcos hiç bir şey o yüzden sıkma canını.pcos çözümü kolay Allah'ın izniyle.Yok kuzum sıkıntılı bir durum pkos muhtemelen bu da cift taraflı sorun demek olcak esimin zaten sperm sıkıntılı benimde yumurtalar sıkıntılı olursa bakcaz artık
Bugün 13. Günüm canım.evet büyümemiş maalesef Allah büyük.Cok az canım kendi vucudun büyütmemiş hic kacıncı günün
Sadece o olsa sorun etmem asıl sorun esteydi simdi cift taraflı olcakCanım bende de pcos var biliyorsun.inanki o kadar çok şeyle uğraştım ki oğlum olana kadar pcos hiç bir şey o yüzden sıkma canını.pcos çözümü kolay Allah'ın izniyle.
Oyle olcagını sanmam ama 13. Gün icin cidden kücük kalmısBide geçen defa hatırlarsanız adetim baya gecikti 87. Gün yeni adet oldum diyorum acaba onun etkisi mi hala devam ediyor.
İlaçla adet oldum tabi yoksa Allah bilir ne zaman olurdu.
Bizimde ilk başta esteydi kuzum ilaçlar vs.olmadi tüp Bebek yaptım olmadı.asilama ilaçlar vs.Sadece o olsa sorun etmem asıl sorun esteydi simdi cift taraflı olcak
Oyle olcagını sanmam ama 13. Gün icin cidden kücük kalmıs
Öyle tabi herşey nasipBizimde ilk başta esteydi kuzum ilaçlar vs.olmadi tüp Bebek yaptım olmadı.asilama ilaçlar vs.
O arada eşim başka ilaçlar kullandı vs çok sıkılmıştik artık. Dr bile ümidini kesti.ramazan ayı bence ara verelim biraz dedi ve boom hamile kaldım
O yüzden Allah ol derse olur sorun kimde olursa olsun.
Aynen öyle o yüzden biraz oluruna bırakmamız lazımÖyle tabi herşey nasip
Bırakılmıyor kiAynen öyle o yüzden biraz oluruna bırakmamız lazım
Demek ki zamanı daha gelmedi kuzum.yoksa öyle bir şey oluyor ki kafan rahat başka şey düşünüyor oluyorsun. Allah'ın izniyle olacakBırakılmıyor ki
Eeee peki naptiniz25 bin liraydı tedavi ücreti bugun grupta 38 bin olcak yeniyılda dediler ben sok
Daha biz sözleşme falan imzaladık benim tahlillerim hazır değildi muhtemelen yeni fiyattan sözleşme imzalıcazEeee peki naptiniz
Ayy kötü olmuşDaha biz sözleşme falan imzaladık benim tahlillerim hazır değildi muhtemelen yeni fiyattan sözleşme imzalıcaz
Hic insafları yok ya insanlar mecbure diye yüzde 50 civarı zam demekAyy kötü olmuş
Allahım yardımcıniz olsunHic insafları yok ya insanlar mecbure diye yüzde 50 civarı zam demek
Amiiinn inşallaahh cümlemizinAllahım yardımcıniz olsun
Rabbim yardımcınız olsunAmiiinn inşallaahh cümlemizin
TühyaaDaha biz sözleşme falan imzaladık benim tahlillerim hazır değildi muhtemelen yeni fiyattan sözleşme imzalıcaz