22. Haftanın Konuğu »» kedijik

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

sıladayım

Daimi Üye
Tepki
27.374
Sen garantı bana ban tahrıkı yapsdam da soyleyecegım.

Bana hazırım :eek:

Hazır mısınnnnnn hazırım hazırımmmm:findik::findik::findik:
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Evetttt bı adadayım ve senı dusunerek cılgın bısey yapıyorummmmm

Adadakı agaclardan 52 yaprak toplayıp senınle o yaprakları bır kagıt destesı halıne getırıp

Senınle pişti oynamak :eek:

:findik::findik::findik::findik::findik::findik::findik::findik:
:cokkomik::cokkomik::cokkomik::cokkomik::cokkomik::cokkomik::cokkomik::cokkomik:

:eek::eek::eek:demek pişti oynamak heeee sadece piştimi oynamak yoğsammmmmm-ayse-ayse-ayseben yapraklarla daha değüşük hayellere kapıldım nedenseeee:findik::findik::findik::findik::findik::findik:

sıladayım

Daimi Üye
Tepki
27.374
eveeeeeeeeetttttttttt yeni sorularımla geldim bidenem hazırmasın öyleyse evribadi

çay içmeyi seviyor musun ?
yakın zamanda sinemaya gittin mi ?
nazar boncugu tasirmisın?
batıl inançların var mı ?
mutlulukdan ağladığın oldu mu?
nefsinle konuşurmusun?
bazen kendini anlatamadığın oldumu?
bugun dalgınmısın ?
evde titizmisin ?takıntıların varmı?

dolabın da kıyafetlerin simetrimi yoksa dağınıkmı hoş olsada soylemesınki

bonyonun duvarlarını kaç günde yıkarsın

haftada kaçgün ince temizlik yaparsın?

temızlık yaparken yavaşmısın yoksa hızlımısın

becerıklımısın evde yoksa mıymıymı iş yaparsın?

en güzel hangi yemeyi yaparsın

hiç mutfakta akşamdan bulaşık bıraktığın oldumu sabaha

sabah kaçta kalkarsın

akşam kaçta yatarsın

sabah uyandında aynayamı bakarsın

hergün makyaj yaparmısın

makyajsız dışarı çıkamam dermısın illede yaparım
evet canımcım sen bunlarıda cevapla ben yine gelirim nasılsaaa:uc::uc:

kedijik

Daimi Üye
Tepki
11.923
boyun,kilon,ayakkabı numaran? 1.73-71-39

mesleğin?Serbest

beyinin ismi ,yaşı,mesleği?Ayhh adamın adı neydı yaaaa :findik:-36-Muhendis

kızının ismi?Tuğçe

nerelisin? Akşehir

beyin nereli?O da Akşehirli bır kökene sahıp

sevdiğin kız ve erkek ismi?Süslü olmayan her klasık ısmı severım sonuna can nur vs eklenmesın de

sevdiğin çiçek,hayvan,renk,mevsim?Nilüfer-Kedi-Yeşil-İlkbahar

sevdiğin evişi?Mutfakda zaman gecırmeyı severım

sevmediğin evişi?Toz almak

beyinin ailesiyle anlaşabiliyormusun?Onlar da kıi?Gorusmuyorum

beyinle nasıl tanıştın?Komsu kızı gonlun varmı bana varmaya benım olmaya:dislek:

evlendiğine pişman oldunmu? Zaman zaman

başka çocuk istiyormusunuz? Hayırrrrr

hayatta keşke dediğin oldumu?Keşke okulu bırakmasaydım

fala inanırmısın?Inanmama ama falsız da kalmam

uğur saydığın eşya varmı?Kızımın resmının kazılı oldugu bır kolyem var ne zaman taksam ıyı gelıyo bana

kedijik

Daimi Üye
Tepki
11.923
animal014.gif

canım hediyeni vermeyi unutmuşum...güle güle giy tatlım :):)

Cok saol hemen gıydım bıleeee:yandanyandan::yandanyandan::yandanyandan:

kedijik

Daimi Üye
Tepki
11.923
kedim

pisim
candostum gelmis
hosgelmis sefalar getirmis Hoşbuldummmmmm-ayse
benim cok soracagim yok
nerdeysse icini disini biliyorum:dil: Eeee ben sorayım o zaman kac numerooo:beyazbayrak:

beni seviyomusun:dil: Hemde cokkkkkk
neden seviyosun:dil: Senın de benı sevdıgın ıcın aynı anda aynı seylerı dusunebıldıgımız ıcın hıc teredduttsuz herseyımızı paylasabıldıgımız ıcın oabılermı acep irecep-ayse
neyimi seviyosun:dil: Onu solemesemmmmm:utangac:
nekadar seviyosun:dil:Goccaammaannnnnn dağlar kadarr:yandanyandan:

cansin sen
bidenemsin sen

cok özledim seni biliyomusun? Bende cok ozledım candostum:utangac:

kedijik

Daimi Üye
Tepki
11.923
Gecelerimin kadini dimek konugumuz sensin hosgeldinHoşbuldum Gulummmm

yaa arkadaslar herseyi sormus bana soru kalmamis dur hemen sevinme buluruz birkac soru herhalde:D Haydı bul bul bulll:yandanyandan:

Esinle özel bir sarkiniz varmi? Samanlıkdan galdıramadımm samanı da zuhtuuuu:yandanyandan:

Sevdigin renk?Yeşil

seyredipte seni cok etkileyen unutamadigin bir film varmi?Son durak serısının ılk bolumu cok etkılemısdı sımdı yururken sokakda hep uzerıme bısey dusecekde caddeyle bır olacam gıbı gelıyo yururken yolda:findik:
Asla yapmam dedigin birsey varmi? Asla maydanoz yemem :eek:lmaz:
Yapmak isteyipte yapamadigin icinde uhde kalan birsey oldumu?Ah ulen okulu bıtıreydım:eek:lmaz:
Cok mutlu oldugunda ilk ne yaparsin? Ortama aldırmadan zıplarım
:yandanyandan:
kendini kötü hissettiginde ilk ne yaparsin yalniz kalmayimi tercih edersin yoksa en yakin buldugun birisinimi arar yada gidersin?Yanlızlık benım eskı sevgılım yanlızlık benım en vefalı yarım:sutarafa:

kedijik

Daimi Üye
Tepki
11.923
araban var mı? Son bır yıldır yok

kızın kaç yaşında? 11 ama ona sorsan 12 dıyo mıllete benım yasım daha da buyuyoooo

herşeyini çekinmeden paylaşabildiğin kaç dostun var? Bır elın parmaklarından daha az

ailenle aynı şehirde misin? Evet hatta aynı sokakdayım:yandanyandan:

hayatında yaşadığın en güzel anı anlatır mısın? Kuzum bırıcıgımı dogururken agrı cekdıgım an-ayse

kaç kardeşin var? Benden 2 yas kucuk bır erkek 6 yas kucuk de bır kız kardesım var

kardeşlerinle aranız nasıl? Cok ıyı hatta harıkaaaa:yandanyandan:

kiminle yaşıyorsun? Kuzucugum prensesım bırıcık Tuğçemle

işinden memnun musun? Zaman zaman soylensem dırdır etsem de evet memnunum.Ama hıc degılse haftada bır gun bos olsam daha da memnun olabılırdım

hangi şehirde yaşıyorsun? Akşehir (Nasreddin Hoca Torunuyum)

sanırım eşinle boşandın şen dul demişşin kaç sene oldu boşanalı? Yok bosanmadım sadece bırlıkde yasayamıyoruz.Onun işleri sureklı onu koparıyo bızden Ama arada eve ugrar :findik:

giyimde en çok kullandığın renk ne? Sıyahdı ama son bı yıldır annem soylene soylene sımdı hemen hemen her rengı kullanır oldum Ama favorım yıne de sıyah

evinde en hakim renk ne? Krem

sıladayım

Daimi Üye
Tepki
27.374
eveeeeeeeeeetttttt yine ben geldimmmmmm:yandanyandan::yandanyandan::yandanyandan:hazırmısın yeni sorulara kadicikim:dislek::dislek:

işte geliyorrrrrrrrr

hic müzik aleti calmayi düsündünmü?

2->bugüne kadar kac sivilcen oldu?

3->bir gün kapinin zili calsa ve 1milyon € kazandiniz derlerse napardin?

4->Eniste bey evlilik yildönümünüzde yada dogum gününde
hediye olarak bir Hiyar alsaydi tepkin ne olurdu?

5->Markete dolasirkene aniden yüzüne pasta firlatsalar vede sonra kamera sakasi
kameraya el salla deseler tepkin ne olurdu, ne yapardin ?

6->En cok Kullandigin tersleme kelimesi(leri) hangisi(leri)?

7->Radyo Yayınını Nasil buluyorsun?

8 ->bir dügündesin ve tam yemek yiyeceksiniz.. diyelimki corba getirdiler..
corbayi kafandan asagi dökseler napardin?

9- yapmak istedigin en çılgınca şey nedir??

10-Siteyi Nasil Buluyorsun.. yada sitede neler olmasini istiyorsun /isterdin?

11-> Disarda yürüyorsun.. birden bir balkonun altinda durdun..
o sirada srakkkk balkondan üzerine bulasik suyu döküyorlar..napardin?

12- Marketten alisverisden cikdin birden Ibrahim Tatlises geliyor ve Posetlerini tasiyabilirmi diye soruyor... Napardin?

14->azer bülbülü yolda görsen ve birden karsinda titreyerekden sarki söylemeye baslasa naparsin?

15->Ic anadolu sanatcilarindan en cok kimi seversin yada / sevmezsin dinlersin?

16->oturdugun evin kac metrekare ? Toplam kac penceresi var

17-Inegin midesi kac bölümden olusmakda?

18 1mübarek gün ve gecelere örnek verebilirmisin?

19- A acayipmisin B acayipmisin C hicbiri D hepsi seninmi ?

kedijik

Daimi Üye
Tepki
11.923
Hayatındaki keşkelerin nelerdir? -hmm Unıversıteyı daha ılk ay bırakmasaydım keske.Hadı madem bırakacam ıkıncı sınıfa gecınce bırakaydım da ıcımde kalmayaydı:findik:
Hayatındaki iyikilerin nelerdir? :eek: İyiki kuzumu dogurmusummmmm
En çok özlem duyduğun kişi kimdir? -hmm Oyyy bende buna cevap cokk tek tek sıralayamıyacagım ama ozledıklerım belkıde yakınımda olanlardan daha cok
Hayatında hiç ama hiç unutamayacağın bir anını paylaşırmısın? :dusun:Bı kere merdıvenden fena dusmusdum onu hıc unutmam:dislek:
Yapmak istediğin yada yaptığın en büyük çılgınlık nedir? -hmm Ozellıkle şunuda yapıyım dedıgım bısey yok ama genel anlamda hayatı cılgın yasarım
Evde nasıl bir annesin? -hmm Anne oldugu farkedılmeyen bı anne.Sankı kendımden kucuk bı ev arkadasımla yasıyo gıbıyım-ayse
Bazen kendini anlatamadığın oldumu? -hmm Ben kendımı anlatırım ama karsımda sık sık benı yanlıs anlar:dislek:
Hayatta nedir seni geren sey nedir? :kizdim: Tezını savunamayan ınsanlara cok gerılırım.Sanıyolar ya bazen savunursam kavga cıkar oysa savunsa da tartıssak bılmedıklerımızı bırbırımıze çaksak
Gece WCye gitmek istiyorsun bi anda elektrikler kesiliyo.. Tepkin ne olurdu? -hmm Ben karanlıgı severım.Wc nın yerını bılıyosam sorun yok:findik:
Disarda yürüyorsun.. birden bir balkonun altinda durdun..O sirada şrakkkk diye balkondan üzerine bulasik suyu döküyorlar.... ne yapardin? :dil: Dırek o balkon sahıbıne mısafır olurdum o ustum basımla Tanrı mısafırıyım kahveye geldım der salon takımlarının uzerıne otururdum:findik:
Eğer tek bir şeyi değiştirme şansın olsaydı neyi değiştirirdin?:dusun: Yaa bu muallak bı soru.Okulu bırakdıgım gune donup babamın sozunu dınlememıs olmayı degıstırırdım.Ama eger babamı dınleseydım de sımdı bu yasda kuzum prensesım olmazdı hayatımda.O zaman da en yakın arkadasımdan mahrum olurdum.En ıoyısı hersey yerınde kalsın degıstırmıyım-ayse
Karşındaki kişiye sinirlendiğin anda ilk tepkin ne olur? Belli edermisin?:dusun: Bellı etmek gıbı ima yollarına gıtmem dırek sınırlendıgımı soylerım

kedijik

Daimi Üye
Tepki
11.923
eveeeeeeeeetttttttttt yeni sorularımla geldim bidenem hazırmasın öyleyse evribadi He ya hazırım de haydı baslayak :teytey:

çay içmeyi seviyor musun ? Severım ama kahve tercıhım

yakın zamanda sinemaya gittin mi ? Yok laaa sınama benım neyıme aksamdan aksama eve zor gıdıyommmm

nazar boncugu tasirmisın? Yok tasımam lakın hep kırılıyolar yazık onlaraaaa

batıl inançların var mı ? Kara kedı gorunce refleks sacımı cekıyorum oysa en sevdıgım seylerden bırıdır kara kedılerrr

mutlulukdan ağladığın oldu mu? Sık sık olur

nefsinle konuşurmusun? Aynı dili konusmuyoruz (Bu konuda az zayıfım ne yazık kı bı sıgarayı bırakmam bıle bı yıl aldı)

bazen kendini anlatamadığın oldumu? Ben hep anlatırım da baskaları yanlıs anlıyo benıııı

bugun dalgınmısın ? Yok pek degıl.

evde titizmisin ?takıntıların varmı? Takıntılarım ok ama derlı toplu olmak ıcıme huzur verır

dolabın da kıyafetlerin simetrimi yoksa dağınıkmı hoş olsada soylemesınki Yok valla soylerım.Oyle sımetrı felan ugrasamam.Haftada bır duzenlerım bır sonrakı haftaya kadar dagılır.

bonyonun duvarlarını kaç günde yıkarsın Özellıkle banyo duvarı yıkamam.Her kullanımdan sonra spreyler durular kurularım dolayısyla ozel banyo temızlıgı gerekmez.

haftada kaçgün ince temizlik yaparsın? Ince temızlıgım ayda bır olur.Gunluk toparlanma supurme vs de bıle alt komsum aksam aksam noluyo dıye mızıldanırdı.Gercı yenı komsudan ses cıkmıyo ama ben duzenımı ayda bır dıp temel temızlık duzenıne alıstırdım

temızlık yaparken yavaşmısın yoksa hızlımısın Aslında hızlıyım ama aynı anda bıkac ısı bırden bıtırmek ıstedıgımden uzun surer yıne de

becerıklımısın evde yoksa mıymıymı iş yaparsın? Becerıklıyım ukalalık gıbı olmasın

en güzel hangi yemeyi yaparsın Yemeklerım genelde begenılır ama en cok taktırı güvecde mantarlı tavugum alır

hiç mutfakta akşamdan bulaşık bıraktığın oldumu sabaha Yafrıı ben cogu zaman yemegı bıle aksamdan yapıorum yok ole bulasık felan bırakmam

sabah kaçta kalkarsın 7 de kalkarım

akşam kaçta yatarsın Offf ısde o fenaaaa En erken saat 2 yı bulur.Ama musaıtsem de ıncıtanemle bı takılmıssam ustune bıde gullerdıyarı gelmısse sabah bazen 5 ı buluyoo

sabah uyandında aynayamı bakarsın Sabah sabah korkmaya gerek yok zannımca

hergün makyaj yaparmısın Hemen hemen basıt de olsa hergun yaparım

makyajsız dışarı çıkamam dermısın illede yaparım Yooo o boyutta da degıl

kedijik

Daimi Üye
Tepki
11.923

1->hic müzik aleti calmayi düsündünmü? Dusunmedım valla ama aklıma sokmaa davul calmakla baslarım bı duserse aklıma

2->bugüne kadar kac sivilcen oldu? Bıgun bunun sorulacagı gelseydı aklıma sayardım ama ohoooo genclıgım yuzumu sıvılceden goremeyen ınsanlarla dolu.Belkıde o yuzden sımdı karsılasınca benı tanıyamıyolarrr

3->bir gün kapinin zili calsa ve 1milyon € kazandiniz derlerse napardin?Nakıt lutfen derım

4->Eniste bey evlilik yildönümünüzde yada dogum gününde
hediye olarak bir Hiyar alsaydi tepkin ne olurdu? Askım zaten bunca yılımı bı hıyara vermısım ne gerek vardı yaa derım

5->Markete dolasirkene aniden yüzüne pasta firlatsalar vede sonra kamera sakasi
kameraya el salla deseler tepkin ne olurdu, ne yapardin ? Ayagımın altında fırlatanların cesedı ıle zafer ısaretı yaparak kameraya el sallardım nolcek kı

6->En cok Kullandigin tersleme kelimesi(leri) hangisi(leri)? Weet je zeker hıı hııı KArsıdakı anlamıyo ya daha zevklı oluyo terslemesı (bıldıgınden emınım anlamına gelıyo)

7->Radyo Yayınını Nasil buluyorsun? Cok sık dınlemesem de dınleyebıldıgım zamanlar eglenebılıyorum.

8 ->bir dügündesin ve tam yemek yiyeceksiniz.. diyelimki corba getirdiler..
corbayi kafandan asagi dökseler napardin? Sırf bu ıhtımal yuzunden dugune gıtmıyorum ben bılıomusun

9- yapmak istedigin en çılgınca şey nedir?? Yok ole bısey vallaa

10-Siteyi Nasil Buluyorsun.. yada sitede neler olmasini istiyorsun /isterdin? Ortamın sıcaklıgı ekstra bıseylerın olması gerklı mı degıl mı hıc dusundurmedı.Sevıyorum burayı her ne kadar ben bı Hanımefendı olamasam da =)

11-> Disarda yürüyorsun.. birden bir balkonun altinda durdun..
o sirada srakkkk balkondan üzerine bulasik suyu döküyorlar..napardin? Bu soru bı yerden tanıdıkkkkk

12- Marketten alisverisden cikdin birden Ibrahim Tatlises geliyor ve Posetlerini tasiyabilirmi diye soruyor... Napardin? Kendı ısımı kendım gorurum ben de get derım.Etrafa kendımden kırolara poset tasıtıyo dıye bahsettırmemmmmm

14->azer bülbülü yolda görsen ve birden karsinda titreyerekden sarki söylemeye baslasa naparsin? Bana bunlarla gelme derım(O kım nan nıye tıtrıyooo benden mı etkılendı yohsa)

15->Ic anadolu sanatcilarindan en cok kimi seversin yada / sevmezsin dinlersin? Ama ama bılmıyorum kı kım İç Anadolulu

16->oturdugun evin kac metrekare ? Kac metrekare bılmıyorum ama toplam 8 penceresı var

17-Inegin midesi kac bölümden olusmakda? 4 bolumden olusur ama say deme hatırlamıyorum kı

18 1mübarek gün ve gecelere örnek verebilirmisin? Gune ornek Cuma Gunu Geceye orenek de Kadır Gecesı

19- A acayipmisin B acayipmisin C hicbiri D hepsi seninmi ?
__________________ D hepsı benım

kSo

Daimi Üye
Tepki
5.908
amanda aman kimleri görüyorum miyawww konuk olmuş

şimdi başta belirteyim kırıktım işlerden iyice kırdım sana soru soracam hazır ol :gul: şeker

1-çizgilimi yoksa puantiyeli pijamamı giyersin?
2-hiç bilmedigin bir soru soruldu şıklardan atmaca yapacan a mı? b mi? c mi? neden ?hiçbiri deme :gul:
3-sana not olmadan çiçek geldi ilk aklına kim gelir?
4- çiçeklerin akibiyeti ne olur?
5-anne yada babandan zamanında tokat yedinmi?
6-ilk aşkının adı neydi?
7-yolda gidiyon oda ne yerde 200 tl ne yaparsın?

ayyyy daha abuk sorular aklıma gelsin ben gelirim şeker:beyazbayrak:

kedijik

Daimi Üye
Tepki
11.923

şimdi başta belirteyim kırıktım işlerden iyice kırdım sana soru soracam hazır ol :gul: şeker Hazırımmmmmm:findik:

1-çizgilimi yoksa puantiyeli pijamamı giyersin? Ben pijama gıymem :findik:

2-hiç bilmedigin bir soru soruldu şıklardan atmaca yapacan a mı? b mi? c mi? neden ?hiçbiri deme :gul:c Lakın c 3. sırada ve 3 benım ugurlu sayım:findik:
3-sana not olmadan çiçek geldi ilk aklına kim gelir? O ciceği paralamak gelır:findik:
4- çiçeklerin akibiyeti ne olur? Parça pincikler yazıkk bıde orkıde yollamıs acep arastırsamıydım kım dıyeee:findik:
5-anne yada babandan zamanında tokat yedinmi? Hıc yemedım ama babamdan cok fırca yedım:findik:
6-ilk aşkının adı neydi? Murat:findik:
7-yolda gidiyon oda ne yerde 200 tl ne yaparsın? Gecende 200 degıl ama 130 denkgeldı yıne aynı seyı yaparım.Dedeme verırım o da camıye verir:findik:

ayyyy daha abuk sorular aklıma gelsin ben gelirim şeker:beyazbayrak: Aaaa ama olmuyooo daha abuklayın lutfen ıcımdekı enerjıyı bu sekılde bari atayım buıgunnnn:findik:

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.064
topuklu ayakkabı giyer misin
eşinle nasıl tanıştın
kaç yaşında evlendin
üniversiteyi daha ilk aydan neden bıraktın
kızının adını kim koydu
neden eşin iş icabı sizden ayrı yaşıyor
siteye ne zaman resim eklemeyi düşünüyorsun
böyle sorular sorduğum için ne meraklı kız dedin mi:)))

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar