Sılam kayısı koparmıssın gece degıl de sabah cevaplayam en manyagından lakın Sular kesık
silam ne ettin sen bidenemgozum korktu... bide ustune ben sormim bari :gul:kolay gele sana kedijim:sigara:
Ulen sıla soruları yazarken nasıl bı hal ıcındeysen artık tam son 3 soruya geldım elektrıkler gıttı ıyımı :kizdim:
Ama yooo cevaplamazsam ölürüm beklee gelıyorummmm:kizdim:
Geçmiş olsun bitanem ya,kıyamam ben sana
ne oldu neyin var,öenmli bişey deildir inşallah
Devam edeyım hele bır ben
En sevimli üye: Sen burdakılerı şirinler mi sanıyosun bebekim yok ole sevımlı felan.Yok artık bıde utanmasan forumun Gargamelını sorecennnn
En sinirli üye: Burda herkes garıp bı sekılde bı operasyonla sinirlerini aldırmıs yok ole sinirli
En kültürlü üye: Kadın zekası yuzunden ve burada bu kadar hatun olmamızdan mutefellit herbırımızın kulturude ohooooooo
En sabırlı üye: Şu durumda ben
En sakin üye: Murat gilin damından atlamayadım
En güzel bayan üye: Tek bildiğim yüz kendi yüzüm o yüzden en güzel ben
En yakışıklı üye: Admin e yalakalık yaptırtma bana
En iyi bayan üye: Hepimiiiiiiizzzz gardeşiiizzzzz
En iyi avatar: Tabiikii ben
En iyi imza: İmzaların hepsi değişken onun üzerine yorum yapamicıımmmmm
En iyi nick: Anlamından dolayı incimmm
En kankanız: Çıt çıt çıt çıt çedenede sar bedeni bedeneeeee
fobin var mıdır En byük fobim artık Sılaaaaaaa
en sevdiğin tv kanalı Number one tv
en sevdiğin radyo kanalı Radyo Fenomen
en sevdiğin türk sanatçı Sagopa Kajmer
en sevdiğin yabancı sanatçı Sean Paul
en sevdiğin roman Psikopat
en sevdiğin film Son durak serısı
en sevdiğin tv programı İzdivaç programlarının tamamı yaslanınca bende gıtcem
beyazıt öztürk mü cem yılmaz mı ata demirer mi Cem Yılmaz
futbolu severmisin? Eh işde
rotring mi faber castel mi? Faber castell wuuuuu
0.7 uc mu 0.5 mi? 0.9 kalın olsun accuk
yanarak mı yoksa donarak mı ölmek istersin(başka şansın yok ama) Donarak mışıl mışıl uyuya uyuya
sesin nasıldır? Dınlemek ıstermısın
şiir yazarmısın? Cıks yazamam ki
alıntı yapmayı severmisin? Bayılırımmmmmmmm senın de hayatından alıntı yapıyım mı
hangi dersi en çok seversin Edebıyat
hangi dersi en az seversin? Matematik Hala tanjat ve kosünüsü hayatımda kullanacagım bır otram olmadı breee
üşüyünce naparsın? Normal ınsanlar gıbı ısınmaya calısırım
canın sıkılınca naparsın Canımı cıkarır bı kenara bırakırım belkı o da benden sıkılmısdır
az sesli müzik mi çok sesli müzik mi Çookkkk yuksek ses
rap mı rock mu? Rap
ajdar mı fatih ürek mi? Fatih
ii bir konuşmacımısındır Dınleyenım her zaman vardır ustelıkde kulaklarında pamuk olmadan.Demekkı ıyı bır konusmacıyım
karşındakine nası hitap etmeyi seversin Candan samımı ama eger ben gergınsem X bey Y hanım gıbı hıtap ederım
kişilik olarak nası bir tipsin İçimdeki koyu gri rengi çaktırmayan hep pembe görunen bı kısılıgım var
sağlak mısın solak mısın? Sağlak hatta zaman zaman salak
dergi okurmusun favorin var mıdır? )Amica Dergisi · Biba Dergisi · Cosmopolitan Dergisi ) gibi... Yooo sevmem ınan hemde hıccc:ciklet:
gazete olarak tercihin hangisidir? Tercıh ettıgım bır gazete yok ıclerınde nötr olana rastlamadım:ciklet:
fanta mı kola mı? İstemem ıkısınıde ama ılla ıcmem gerekırse renklı olsun fanta dıyımmm:ciklet:
kırmızı mı mavi mi?Kırmızı:beyazbayrak:
cd mi disket mi kasetçalar mıCD en korsan olmayanından:ciklet:
öss hakkındaki düşüncelerin Hayat hıpodrom ve ogrencıler at ıse öss de yarısın adı
dünyanın en büyük futbolcusu kimdir? Feyyazdan baska tanımam.Yok ole maradona felannnn:ciklet:
sitede sevdiğin 15 kişiyi say Matematıgım kotu demısdım sayı saymayı bılmemmmmmm
arkadaşlarınla iletişim nasıl kurarsın? Egıtımlı kuslarım var onlar yardım eder sagolsunlar:ciklet:
ev telefonu mu cep telefonu mu? Cep
görmemezlikten geldiğin oldu mu hiç? Eksıklerı herzaman hataları asla:ciklet:
bize ilginç bi anını anlat Ilerıde şu anı anlatacagım emın ol
sınawda kopya çekermisin? Yooo ıcımde ukde amalmaz:
en düşük şu ana kadar kaç aldın hangi dersten ve niye? 1 Aldım resım odevımı gorturmemısdım:ciklet:
politik kurgu kitapları severmisin? Polıtık kurgu 15 yasımda yasaklandı hala reflek okumam:ciklet:
eğer forumdakilerle tanışcak olsan bizlere neler getirirdin? Kalın mınderler kı ataların dedıgı olsun mınderı kalın bulun hıc gıtmeyın:ciklet:
lahmacun mu kıymalı börek mi? Kıymalı borek
bir yolda üç kişi olsa hangisini seçerdin? Ortadakını:ciklet:
Şimdiki yazılan şarkı sözlerini nasıl buluyorsunuz? Bazısı hala kalıtelı ama bazısı eften püften:ciklet:
Peki sizce şarkı söylemek bağırmak demek midir? Opera degılse kasteddıgın hayır degıldır:ciklet:
Aşağıdaki sıfatlar senin için ne ifade ediyor/kısaca tanımlar mısın?
Tanımlamaya calısıyım ama bunların hıcbırısı sıfat degıl kı...
1 Aşk: Alentırık carpması
2 Sevgi Bu carpmayı ıyı bo uzmanın ıyılestırmesı
3Hayat: Sınavın en zoru
4Dostluk: Karsılık degerı ölcülemeyen hayattakı önem
5Para: Cüzdanı şık gosteren materyal
6Ölüm: Beklenen an gercek yaşam
7 İş: İnsanların sevdıklerını ıstemeden ıhmal ettıklerı durum
Foruma ne kadar zaman ayırıyorsun/Neden? Bazen sabahdan ertesı sabaha bazende hıc fırsat bulamadıgım oluyo
Forum hakkında düşüncelerin ve forumla ilgili kendi hedeflerin nelerdir? Gunun bırınde ben de kızımla bırlıkde buraya takılmak en buyuk hedefım.Hedefım bu olduguna gore dusuncelerım de oldukca pozıtıf:ciklet:
Yöneticilerden bir rican var mı? Sana uzun surelı bı yasak lutfen:ciklet:
forumdaki arkadaşların hakkındaki duygu ve düşüncelerin nelerdir?Tek tek tum uyeler hakkında dusunduklerımı yazıyım mı?
sporla aran nasıldır? O da ne?
forum deyince aklına ne geliyo? Islerım bı an once yoluna gırsın de dırek nıckımı ve sıfremı gırıyım gelıyoo
unutamadığınız filmler Balık hafızalıyım o yuzden yok ole bı fılm
hangi oyuncuları beğenirsiniz? Coskun Nuri Ahu Hulya
hangi yönetmenleri seversiniz? Tarantino
bir filmin yarısında çıktığınız oldu mu? Yok cıkmadım hıc
çocukluk kahramanınız kimdi? She-ra
yalnızlığı mı kalabalıkları mı tercih edersiniz?Yanlızlık kesınlıkle:ciklet:
küsüp somurtur musunuz bağırıp çağırır mısınız? Herıkısınede buyuk becerım var yapabılıyorum hatta bazen aynı anda bıle
çalışmadığınız akşamlarınız nasıl geçer?Eve iş goturmem
sabah ilk iş ne yaparsınız? Yuzumu yıkarken kızıma hadı uyan dıye seslenır aynı zamanda da sacımı basımı duzeltırım
hangi konuda zayıfsınız? Kahve
hangi konuda güçlüsünüz? Hayatta dımdık durabılme
ölümden sonra ne var? Gercek yasam
neden korkarsınız? Su an katil olmakdan korkar oldum :ciklet:
mutlu aşk var mı? Var tabi her aşk mutludur ama sonu garantı edılemez
hayatınız filme çekilecek olsa adı ne olurdu? Sılanın katili:ciklet:
yeni bir film projesi var mı? Ustte yazdıgım fılmı en kısa surede cekecemmmmmm
şu anda doların kaç ytl olduğunu biliyor musunuz? Evet bılıorummm:ciklet:
En Büyük hayaliniz? Kızım buyusun sınavlar bıtsın
Hangi takımı tutuyorsun ve bu takıma hangi ünlü oyuncuların gelmesini isterdin? BJK Valla oyunculara ben karısmam yonetımle oyle bı karar aldık onlar oyuncuyu secer ben ızlerım:ciklet:
Sence türk futbolu geri mi?Geriyse nedeni ne olabilir?Gerıye ama gece hayatının onemını ve transfer ucretı hayallerını bıraktıkları an ılerleyecek emınım
En çok beğendiğin futbolcu kim Yok ole ozellıkle ılgımı ceken ılla benım olsun dedıgım bırısı henuz:ciklet:
Sence bu yıl Türkiye’de kim şampiyon olur?Sampiyon olamıyacak cunku bu gıdısle lıg suresız ıptal olacak:ciklet:
eğer zamanı geri alabilseydik ne yapardın? Kucukken az daha cok oyun oynardım
Hayatı 3 kelimeyle anlatabilirmisin? Kem Kum Hık
Sigara ve/veya aLkol kullanıomusunuz ? Sıgarayı yaklasık 8 ay once bırakdım alkol de zaman zaman hayatıma gırer
peki hayatınızda bi de kaç tane dönüm noktası oldu ve niçin o noktalara dönüm noktası dediniz? Hayatm hıc dönmedı benım aplaaa
sizce bu noktalata gelindiğinde ne yapılmalı ve nasıl davranılmalıdır İyi bır estetısyen bulunmalı:ciklet:
cumhurbaşkanı olsan Türkiyede değiştireceğin 3 şey olduğunu söleseler neleri değiştirirdin? Yapılması gereken 3 cocugu
milli takımda en sevdiğin oyuncu kim? Hıcbırını sevmıyorum hıcbırının mıllı takım umru degıl
basketbolda tanıdğın kişiler war mı isim olarak?Hee Hıdayet kankam olur loooo:ciklet:
telefon markası olarak beğendiğin bir marka war mı ve niçin o tlfnu tercih ediyorsun? Harm kullanıyorum memnunum mesudum bahtıyarım.Tek sebebı ıse nete kusursuz baglanması ve bunun faturaya yansımaması:ciklet:
eskiden komşuluk ilişkileri ile şimdikileri karşılaştırırmısın?Benım hayatımda komsuluk ılıskılerı hala eskısı gıbı samımı:yandanyandan:
eğitim alanında Türkiye sence nasıl düze çıkar? Cıkamazzz:ciklet:
eğer bu ülkede yaşamasaydın nerede yaşamak isterdin?Bu ulkede yasamak ıcın cok çaba harcadım menunum mutluyum ve yıne mesudummm:yandanyandan:
yaşadığınız şehri anlatırmısınız bize? Samımı kucuk içden yeşil sıcak
mutfağa girermisiniz?yemek yapmayı severmisiniz?sevdiğiniz yemek nedir? Gırerım,severm her yemegımı severler ozellıkle de sonunda acıle kaldırılmamıslarsa hep o yemegı ısterler ama asla ıkıncıde aynı durumu tutturamıyabılıyom ben :ciklet:
elinizde bir bant olsa kimin ağzını bantlarsınız İçimdekilerı tutmak ıcın dırek kendımeeee
eğer kendine bir soru soracak olsan ne sorardın? Avukatın var mı Nil yoksa durdukyere avukatsız felan sılayı oldurmayı dusunme soyle hıı var mı avıkatın?
bu sitede ilk kimle tanışmıştın ve ilk kime pm atmıştın? Hıc hatırlamıyorum valla-yardim
anneni mi daha çok seviyosun yoksa babanı mı Kardeslerımı:ciklet:
az oldu diyosan yenilerinide ekleyebilirim hani istersen balımmmmmmmm-ayse-ayse-ayse-ayse Valla sorr benım ıcın fark yapmaz ama yeterkı su es .... uye sorularına gırme pel oldum sayende mannaq şeyyyyy:ciklet:
:uzgun:8 ay önce sigarayı bıraktığını yazmışsın,nasıl bıraktın bizede bırakma konusunda tüyolarından accuk ucundan versene:sigara:
eğer kendine bir soru soracak olsan ne sorardın? Avukatın var mı Nil yoksa durdukyere avukatsız felan sılayı oldurmayı dusunme soyle hıı var mı avıkatın?
basketbolda tanıdğın kişiler war mı isim olarak?Hee Hıdayet kankam olur loooo
cumhurbaşkanı olsan Türkiyede değiştireceğin 3 şey olduğunu söleseler neleri değiştirirdin? Yapılması gereken 3 cocugu
peki hayatınızda bi de kaç tane dönüm noktası oldu ve niçin o noktalara dönüm noktası dediniz? Hayatm hıc dönmedı benım aplaaa
Ay gider gelir okur gülerim ben yemin ederim bu cevaplar karşısında:gul: