eve gelen tamirci sana iltifatlar etse ne düşünürsün:hemen sepetlemeyi düşünürüm,çok soğuk bi şekilde davranırım:sinir:
kapıya tüpçü gelince onun mutfağa geçip tüpü takmasına izin verir misin?İşim acilse ocakta yemeğim varsa evet taktırırım,uğraşamam onu takmakla 10 saat,emin olmam lazım gaz kaçırmadığına korkarım,ama kendimde takabiliyorum korka korka
kim o demeden kapıyı açar mısın?Çoğunlukla hayır
kim o dediğinde kapıdaki kişi benim dedi ama sen tanımadın ne yaparsın?Mercekten bakarım
sokakta bakıma muhtaç bi hayvan görsen yardım eder misin?Elime alıp eve getiremem ama eğer elimde ekmek yada yiyeceği bişey varsa veririrm,daha önce kedilere balık ve süt vermiştim
yakınınızda köpek barınağı olsa gönüllüler gidip köpeklere baksalar yardımcı olur muydun?Bizzat gidemem korkuyorum köpeklerden ama evde yediğimiz artan yemeklerden götürmeleri için verirdim
sokakta kimsesiz bi kedi peşine katılsa ve acı acı miyavlayarak seni takip etse ne yaparsın?Büyük ihtimalle zaten eve kadar gelir,süt veririm,daha önce verdim de
evcil bi hayvan hediye edilmesi seni mutlu eder mi?Etmez
,malesef hayvanlarla aramın pek iyi olduğu söylenemez
görünüşü ne olursa olsun tüm hayvanları severim diyebilir misin?Hayır
apartmanda kapıcınız var mı?Hayır
akşam eşin işteyken üstkattan çığlık sesleri gelse ne yaparsın?:sokMerak eder gider bakarım,aile gibiyiz burda çok yakınız çünki
komşunun devamlı yüzünde morluklar görsen sorduğunda kapıya çarptım düştüm dese ne yapardın?Ne yapabilirim ki anlatmak istersen dinlerim derdim,istemiyosa nasıl yardımcı olabilirim ki,:dertli:
sence evli çiftleri sadece dışarıdan gözlemleyerek mutlu mu yoksa mutsuz mu olduklarını anlayabilir miyiz?Anlayamayız tabi ki,içte sorun olabilir dışarı mutlu bi görüntü yansıtabilirler,birebir bi arkadaşımda yaşadık,boşandılar malesef:dertli:
banka da 4 saat sıra bekledin ve tam senin sıran geldi paydos oldu ne yaparsın?Deliririm ne yapıcam,eve gelir başka gün giderim o kadar beklemem canım en fazla taş çatlasa 2 saat beklerim
hamileyken hamile kıyafetleri mi giydin yoksa normal kıyafetlerin içine de girebilmişmiydin
?Bir süre sonra hamile kıyafeti giymeye başladım tabi ki,çok kilo almıştım,kilo da değilmiş gerçi şişkinlikti,doğumdan 20 gün sonra hepsi gittii
aklını mı mantığını mı dinlersin?Duruma göre değişir
bi konuda karar verdin ve arkadaşın bu kararının yanlış olduğunu söylüyor hemen kararından vazgeçer misin?Durup düşünürüm gerçekten yanlış mı diye
alışveriş yaparken ne alsam ya da hangisini alsam diye çok kararsız kalır mısın?Evet bazen olur
satın aldiığın bişeyi eve gelidkten sonra diğer rengini almalıydım deyip gidip değiştirdiğin olur mu?Çookk
bi karar alırken çevrendekilere danışır mısın yoksa kendi kararını kendin mi verirsin?O anki ruh halime göre değişir,ama genelde kendim veririm
alışverişe çıkarken liste hazırlar mısın?Evet muhakkak hazırlarım
peki o listeye ne derece sadık kalırsın?Çok fazla dışına çıkmadım şimdiye kadar,tabi bazı ufak tefek kaçamaklar oluyor
en geç saat kaça kadar uyuyabilirsin?Bıraksalar öğlene kadar yatarım uykuyu çok seviyorum
gündüz mü gece mi gezmeyi seversin?Gündüz,gece her yer kapalı oluyor
çok geç yatsan da çok erken kalkabilir misin?Evet ama biraz sersem gibi olurum o gün
evlatlık alma konusunda ne düşünüyorsun?Eğer olmuyorsa alınmalı tabi ki,hem siz bir evlada kavuşmuş olucaksınız hem o garip yavrucaklar sıcak bir yuvaya