çocuğunun çikolatalarını ondan önce bitirdiğin olur mu
?Vermez ki cadı,
direk hüpletir
mahalle de çok iyi bi medyum varmış herşeyi biliyormuş deseler bi gidip geleceğimi öğreneyim der misin?Derim çok meraklıyım
,benden önce eşim gider
,fala inanma falsız kalma bizimkisi
hangi durumlarda özgüvenin kabarır?Haklı olduğum konularda:findik:
rekabeti sever misin?Severim:kivir:
hırslı mısındır?Yerine göre
okuldayken arkadaşlarına kopya verir miydin?Bana bakıp görebiliyolarsa çekerlerdi,bir gün kopya çekeyim dedim onu da elime yüzüme bulaştırdım yakalandım
ama dur ondan öncede klasörün iç kısmına yazmıştım
onda yakalanmadım,başka da hiç kopya çekmedim,zaten onlardada arkadaşlar kanıma girdi,yoksa kopyayla ne işim olur,:beyazbayrak:gayet çalışkan bi öğrenciydim ben,teşekkür takdir belgelerim hala durur:cicikadin:
herşeyi kafasına takanlardan mısın?Evet malsesf çok takarım bazı şeyleri:dertli:
aylık harcama yapabileceğin miktara ne kadar sadık kalırsın?Eşim yapar harcamaları çoğunlukla
yeni yeni arkadaş edinebileceğin ortamlarda bulunabiliyor musun?Evet ara sıra
yakınınızda havuz var mı?Havuz değil ama deniz var ,girilecek gibi değil gerçi
stresli olduğun zamanlarda bundan kurtulmak için neler yaparsın?Buraya gelirim
sence sıcacık kumsalda güneşlenmek mi daha zevkli yoksa bembeyaz pamuk gibi heryeri kaplamış karın üzerinde yürümek mi?Kumsalda güneşlenmek:sigara:
kışın kat kat giyinir misin yoksa kolay kolay üşümeyenlerden misin?Çokta üst üste giyinmem ama ayağıma patik yada terlik,üzerime de hırka giyirim,üşüyenlerdenim:dertli:
eşin yıllık iznini genelde yazları mı kullanır?Seçemiyor zamanını,tüm fabrika aynı anda izne çıkıyor
kayınvaliden en son ne zaman size geldi?Geçen yıl
yaz sıcağında mı enerjin azalır kış soğuğunda mı?Kış soğuğunda
bulutlu kapalı bi gökyüzü sen de ne gibi hisler uyandırır?Sıkıntı,buhran:dertli:
ben bigün zengin olurum gibi bi inancın var mı?İnşaallah umudum var,fakirin ekmeği umut dünyası naparsın be ilknurum:dertli:
olumlu düşün olumlu olsun derler buna inanıyor musun?Evet çok inanıyorum,lmusuzluklarım hep üst üste gliyor o ndenle:dertli:
buzdolabını ne kadar zamanda temizlersin?Kirlendiğini farkettikçe
mutfak dolapların her zaman düzenli midir?Evet düzenlidir
mutfakğında eksikliğini hissettiğin bişey var mı?Evet,bulaşık makinası olsa iyi olurdu:dertli:
internetten alışveriş yapar mısın?Evet iki kez yaptım,birinde kıyafet,diğerinde çanta almıştım,kıyafetler iyi hoştu da çantadan memnun kalmadım,parasını da vermedim zaten,çantayı da başka birine verdim
sence 10 yıl sonra nasıl görüneceksin
?Orta yaşlı bir anne olarak
hayal kurmayı sever misin?Evet çok uzun yıllar sonrasını şimdiden düşünürüm