hangi gazeteleri okumayı seversin
?Takvim,Habertürk
denize girdin mi bu sene?Malesef girmedim giremicem de sanırım
kendini hangi durumlarda terkedilmiş gibi hissedersin?Soruldu
eşinle tartışmalarınızda kim alttan alır?O
dışardan bakıp ne iyi insan dediğin fakat tanıdığında snei hayal kırıklığına uğratan insanlar oldu mu?Evet oldu karşı komşum
eşin her anlattığını dinler mi yoksa dinliyor gibi mi yapar?Dinlediğ izaman da olur dinliyor gibi yaptığı zaman da
anne ve babanın evlilği nasıldı sence?Hatırlamıyorum ki çok küçüktüm ozamanlar:gitme:
eşinle en son ne zaman sinemaya gittin?Hiç gitmedim
eşin olmadan arkadaşlarınla çıkıp dolaştığın sinemaya filan gittiğin olur mu?Hayır
eşin işten gelince arkadaşlarla biraz takılıcaz die gitse ne yaparsın?Çıksın gezsin sürekli evde zaten,sevinirim onun adına
eşinin cep telefonunu kurcalar mısın?Arada
eşin msn şifreni filan bilir mi?Hayır bilmez bana güveni tamdır,zaten bazen açık olur bakar
sen onunkileri bilir misin?Bilmiyorum ama kimle ne konuşuyosa onu biliyorum:findik:
eşinin taa ilkokuldan bi kız arkadaşı olsa sık sık görüşşeler ne tepki verirdin?Görüşemez oyarım gözünü-zebani
bazen sevmediğin şeyleri sırf eşin istiyor die yaptığın olur mu?Evet
kendinle ilgili kararlar alırken eşine danışır mısın?Fikrini alırım
eşinin onay vermediği ama senin istediğin şeyleri yaptığın olur mu?Olur:findik:
peki eşin senin onay vermediğin bişeyi yapsa tepkin ne olur?Neyi yaptığına bağlı
başını yastığa koyar koymaz uyur musun?Uykuyu çok severim,gün içinde bile olsa koyar koymaz 10 dakika sonra uyumuş olurum
genelde uyumadan önce ne düşünürsün?Uyumayı
eşinle bi lokantada oturuyosun karşı masadan fıstık gibi bi kız eşini göz hapsine almış ne yaparsın?Kıza bi bakışatarım bakım anlamıyor,tuvalete gitme bahanesiyle kızın yanından geçerken gözüne sahip ol der,lafı çarparım-kizgin,olmad hala devam ediyosa eşiem kalkalım mı derim
önce eşin mi sana abayı yaktı yoksa sen mi eşine
)?Sanırım aynı anda oldu
sence seksi misin
?Bazen çok seksi hissediyorum kendimi bazen çok çirkin
ruh halime göre değişiyor sanırım