Anam hala yatıyom vala çeyizimde getirdim taşıdım üşenmedim peşimde valla canı çıkmadı renkleri bile duruyor hiç solmadı iyiki aldım diyorumBayıldım canım güle güle yat
Vallah güzelmiş kaç senedir almışınAnam hala yatıyom vala çeyizimde getirdim taşıdım üşenmedim peşimde valla canı çıkmadı renkleri bile duruyor hiç solmadı iyiki aldım diyorum
Ama şimdiki malları öyle değil ben çeyizime tekstilide karacadan almıştım nevresimleri hep solma yaptı hiç memnun kalmadımVallah güzelmiş kaç senedir almışın
Ben de ya mavi desenli nevresimler ilk yıkamada solduAma şimdiki malları öyle değil ben çeyizime tekstilide karacadan almıştım nevresimleri hep solma yaptı hiç memnun kalmadım
English home nerdeyse 10sene olcak hâlaa aynı renkleri duruyorBen de ya mavi desenli nevresimler ilk yıkamada soldu
Ordan aldığım da var hiç bişi olmadıEnglish home nerdeyse 10sene olcak hâlaa aynı renkleri duruyor
Her marka herşeyi beceremiyor ama ısrarla herşeyide çıkartmaya çalışıyorlar maalesef. O yüzden ilerleyemiyoruz zaten :/Ben de ya mavi desenli nevresimler ilk yıkamada soldu
Evet bende bebegime aldım ordan nevresimlerini çok iyi kumaşı dokusu bayıldımEnglish home nerdeyse 10sene olcak hâlaa aynı renkleri duruyor
Aynen öyle ben 15 senedir taç almıştın nevresim halen ilk günkü gibi ondan sonra aldıklarım solduAma şimdiki malları öyle değil ben çeyizime tekstilide karacadan almıştım nevresimleri hep solma yaptı hiç memnun kalmadım
Evet keşke herkes işinde başarılı olduğu işleri yapsaHer marka herşeyi beceremiyor ama ısrarla herşeyide çıkartmaya çalışıyorlar maalesef. O yüzden ilerleyemiyoruz zaten :/
Evet canim karacadan daha iyi kumaşı yıkasanda bisey olduğu yokEvet bende bebegime aldım ordan nevresimlerini çok iyi kumaşı dokusu bayıldım
Ayy sorma ben çokk aşırı kızıyorum öyle şeyleree yaaa neyse işin onu yapsanaEvet keşke herkes işinde başarılı olduğu işleri yapsa
Oranın masa örtüleri yastıklarıda şahane yorganını kullanıyorum hiç daha sıkıntı yaşamadımEvet canim karacadan daha iyi kumaşı yıkasanda bisey olduğu yok
Taç’da güzelde çok pahalıAynen öyle ben 15 senedir taç almıştın nevresim halen ilk günkü gibi ondan sonra aldıklarım soldu
Vallah pahalı kaç senedir tacın perdesin almışım çok güzeler halen kulanıyorumTaç’da güzelde çok pahalı