Bende taç’dan yaptırmıştım bekar evimde perdelerimi 13 yıl kullandım o dönem sigara içiyordum ayy çok yaktım beeeVallah pahalı kaç senedir tacın perdesin almışım çok güzeler halen kulanıyorum
Bende taç’dan yaptırmıştım bekar evimde perdelerimi 13 yıl kullandım o dönem sigara içiyordum ayy çok yaktım beeeVallah pahalı kaç senedir tacın perdesin almışım çok güzeler halen kulanıyorum
Ayy çek çek görelim inşallah canımPerdemi ev geçersem çekim atayım buraya ucundan cekeyim
Kız perdeyi nasıl yaktın ben şokBende taç’dan yaptırmıştım bekar evimde perdelerimi 13 yıl kullandım o dönem sigara içiyordum ayy çok yaktım beee
Aman camda içecem diye girerken çıkarken deyiyoduKız perdeyi nasıl yaktın ben şok
Evi tadilat yaptıracağız inşallah komşularım geçti bir kaç tanesiAyy çek çek görelim inşallah canım
İnşAllah canım hayırlısıEvi tadilat yaptıracağız inşallah komşularım geçti bir kaç tanesi
Ben perde yakmadım ama kıyafet çok yakmıştımAman camda içecem diye girerken çıkarken deyiyodu
Ha ayy bende markalı eşarplarımı ütüde çok yaktum çok üzüldümBen perde yakmadım ama kıyafet çok yakmıştım
Pierre cardin deme eşarplara.Ha ayy bende markalı eşarplarımı ütüde çok yaktum çok üzüldüm
O olsa gene iyi vakko, sarar, falan yazık oldu ayy bidee karaca heryerden cikiyor haPierre cardin deme eşarplara.
Evet özdilek havluları şahane kaç yıldır kullanıyorum lavaboda falan daha canları çıkmadıHavlularda öz dilek olmasa olmazdı
Kızların çeyizinde hep o marka vardı tabi kendimde onu kulanıyorum
Aynen canları çıkmıyorEvet özdilek havluları şahane kaç yıldır kullanıyorum lavaboda falan daha canları çıkmadı
HaAynen canları çıkmıyor