eve gittin davetsiz misafirin gelecekmis, önlerine birsey koymadan olmaz degil mi? onlara ne ikram edersin?kim olduklarina bagli buzluktan tavuk cikarrim mikrodalgda eritir yanina pilav faln yaparim
herkesin yaptigi yemegi yer misin?yok:fisfis:
misafirliktesin yemek tabagindan böcek, kil herhangi igrenc birsey cikti tavrin ne olur?söylemezdim ama yiyemezdimde:sok
camasirlarini yikadiktan sonra ütüler misin?mutlaka
hamile kalinca kilo alacagim diye korktun mu?korktum ama korkununda ecele faydasi olmadi:aglayan:
evlenmeden önce, arkadasinin eski sevgilisi sana cikma teklifi etseydi tepkin ne olurdu?tabiki cok kizardim:alsana:
sevmedigin bir renk var mi?yok ama genelde siyah giymiyorum benim agresif gösteriyormus
esinle ayri ayri tatile cikmak ister misin?hayir:eller:
esin 2- 3 ayligina is icin yurt disina gidecek olsa ne yaparsin?birsey yapmazdim ben evimde kalirdim
internet bütün dünyada cöktü ve hic bir yerde internet diye birsey kalmadi. sence bu insanlar ne yapacak?tv izlicek ama zor olur yaaaa:aglayan:
almanya deyince aklina ne geliyor?ben
dogada yasayabilir misin?sürekli degil
bir yağmur damlası olsan nereye düşmek isterdin?oglumun yanagina
dünyaya vermek istediğin bi msj var mı?dünyayi daha fazla kirletmesinler herkes elinden geleni yapsin
korkak mısındır?bazen:iyyyy:
kıskanç mısın?bazen
gıcıklık yapmayı sever misin?gicik oldugum kisilere severim
bi komşun hergün sana gelse sen de ondan pek hoşlanmasan onun gelmesini nasıl engellersin?haberli gelse bahane bulurdum haberli gelse cikmam gerektigini yada rahatsiz olduugmu söylerdim
komşun hergün evde şunum bitti bunum yok die kapına geliyor hatta yüzsüzlüğü ele almış girip şunu alıcam diyo ve alıyo ne yaparsın son çare?
bazıları insanlara hayır demekte zorlanır sen de onlardan mısın?:aglayan:
kendinde en çok neyi beyenirsin ? mesela gözlerini ellerini gibi..yüzümü
eşinde en çok beyendiğin nedir?aski:ask:
anlayışlı mısın?evet
tuhaf huyların var mıdır?varidirda aklima gelmiyor:eller:
evde otorite kimde?ikimizde
müsrif misin tutumlu mu?tutumlu elimden geldigince
hangi renk ruhunu yansıtıyor?lila
hangi sporu yapmak isterdin?yüzme
günde kaç saat uyursun genelde?7
yaşını sorduklarında kaç dersin?tahmin edin derim
bu sıralar seni anlattığını düşündüğün şarkı hangisi?
bişey icat edecek olsan ne olurdu bu?dokunmadan ütü yapma makinesi