koltuğun hayırlı olsun canım bol terlemeler
tesekkür edeim canim
:findikim::findikim::findikim:ön yargılı mısın?yooo degilim
alıngan mısın?bazen:aglayan:
birine kırıldığın zaman hemen belli mi edersin yoksa içine mi atarsın?icime atarim:eller:
böreği hazır yufkadan mı yoksa kendin açarak mı yapmayı tercih edersin?hazir
eşinin geçmişini merak edip sorguladın mı hiç?ask hayatini cok sorguladim
genel olarak bardağın boş tarafını mı yoksa dolu tarafını mı görürsün?dolu tarafini
gelecekle ilgili bişey öğrenme şansın olsa bu ne olurdu?torunlarimi görücekmiyim
sence aynı anda birden fazla kişiye aşık olunur mu?yok ask kutsaldir tek kisiye olunur
eşin sarhoş şekilde eve gelse ne yapardın?benim esim sarhos olunca laf almasi kolay oluyor merak ettiklerimi sorarim
sen uyurken odana bi hırsız girdi dolapları karıştırıyor ne yapardın?esimi uyandirirdim::iyyyy:
sigara içiyor musun?hayir icmeyide bilmiyorum
kredi kartın var mı?var
kartın limitlerini zorlayacak kadar alışveriş yapar mısın yoksa idareli mi kullanırsın?idareli kullanmya calisim
mutfakta işini en çok kolaylaştıran alet nedir?bulasik makinesi olmassa yanmistim
evde sonradan aldığın ve ben bu yokken ne yapıyomuşum acaba dediğin bi alet var mı?pc
hayalindeki ev nasıl?Bahceli havuzlu dublex kendime ait hobi odasi olcak saysam bitmez......
eşinin ailesi sizden devamlı bi maddi destek beklese tepkin ne olurdu?bekliyor vallah tepkimide kimse takmiyor:alsana:
eşinle gün içinde ne kadar haberleşirsin?bir yada iki
kavga ettiğinizde eşyaları kırıp döker misin?
eşin işten gelince akşamları ne yaparsınız?acsa yemegini veririm cay cerez yada meyva getirim cocuklarin gün icinde neler yaptiklarini anlatirim belki film izleriz beraber öyle iste
kapkaça uğradın mı hiç?yok ugramadim sükür
evde parti verir misiniz?dogumgünü ve yilbasi partisi haric vermem
eşini şımartır mısın?bazen
sence sürekli şüphe duymek erkeleri aldatmaya iter mi?evet yapacagim varsa sen ne yararsan yap yaparim der gibi yapcagi yokada inat olsun diye yapar
yakışıklı olmak aldatmayı tetikler mi?belki bilmem:eller:
eşinin eski kız arkadaşı forumda üye olsa ona nasıl davranırdın?cok tuhaf kiz sen bu sorulari nerdne buluyon ama ne yaprdim bilmiyorum
ne ile epilasyon yaparsın?epilasyon aletiyle
iç giyimie de dış giyim kadar önem verir misin?evet veririm esim bazen kim görüyorki diyor ben görüyorum yetmezmi diyorum
sence evliliğin en byük dezavantajı nedir?özgür olamamk
durduk yere biri sana vursa ne yaparsın?vallaha kolay kolay kimseye vurmam ama biri bana burusa o can havliyle bende vururum:alsana:
eşinin hangi huyunu değiştirmek isterdin?esim cok rahat sonra lari cok onu degistirdim
telefonunun markası ve modeli ne?Iphone
davetsiz misafir gelmesi seni rahatsız eder mi?eder ama cok sevdigimse gözüme gelmez:eller:
gecenin 2sinde yabancı bi numara ısrarla arıyor ne düşünürsün?acaba kötü birseymi oldu diye korkarim:iyyyy:
bi açtın sapıkmış tekkin ne olur?kapatir sonrada ev teliyse fisini cekerim cepse kaparim
tatil deyince ilk aklına gelen nedir?tembellik
fazla hamur işi yapar mısın?yok yapmam
en çok misafirliğe mi gidersin yoksa çağırır mısın?ortalarim
giyimde en çok kullandığın renk nedir?üüst olarak pey siyah giymem beni agresif gösteriyor,onun disinda her rengi severim
eşinle bi yere giderken onunla uyumlu giyinmek gibi bi takıntın var mı?dügünlerde abiye giyersem esimin kiravatini ve mendilini o renkalirim
eşine mum ışığında sofralar hazırlar mısın?cok oldu yapmayali :dertli:
değişik geceliklere düşkünlüğün var mı?yooooo pek düskünlügüm yoktur senin varmiki
coca kola içer misin?cok ender
bigün aniden kapını çalsam ben hanımefendiden ilknur desem ne yaparsın?ay sarilirim tabikid:sarilma:
paraşütle uçmaya cesaret edebilir misin?asla:iyyyy:
eşine kızdığın zaman senden boşanıcam artık der misin?
yarın uyandığında hayatında olmasını istemediğin şey ne?
en sevdiğin abur cubur nedir?patlamis misir,cekirdek
gece uyku tutmazsa ne yaparsın?kalkar siteye girerim:findikim:
fotoğraf çektirmeyi ve çekmeyi sevr misin?evet cok severim-ciko
nişanlılık dönemin ne kadar sürdü?1 yil
nişanlılık nasıl geçti?fena degil
evde yalnızsın gece ve sesler duydun ne yapardın?ay cok korkardim:iyyyy:
çocuk yetiştirmekle ilgili önerebileceğin yöntemler var mı?yok vallaha kelin ilaci olsa kendi basina sürer misali onlar beni yetistiriyor:aglayan:
hamile olduğunda eşine nasıl söyledin?ücündede doktordan cikinca söylemistim ama ücüncüsünü beklemedigimiz icin agliyarak söylemistim:aglayan:
hayat felsefen nedir?pas
çocuğun 18 yaşına girince ayrı eve çıkmak istese izin verir misin?evet veririm cok isterim ogullarimin kendilerine güvenip ayaklari üstünde durmalarini
eşine nasıl hitap edersin?askim,canm
baskılı kıyafetleri sever misin?evet ama ütüde zor oluyor
sabah eşin mi önce uyanır sen mi?beraber uyaniriz
Issız bir adaya düşsen yanına kimleri alırdın?cocuklarla zor olur ben en iyisi arkadaslarimi alirim
Aşk Acısı Çektin mi?evet hemde cok kötü
Resim Yapmayı severmisin?yok becerememde zeten
Sosyalmisin yoksa asosyalmi?sosya
Tuttuğun takım? Galatasaray birde diyarbankirsporu cok seviyorum
En büyük takıntın nedir?dislerim mutlaka temiz olcak
Giyim tarzın? bana yakisani giymeyi seviyorum ve tabiki yerien göre
En istikrarlı olduğun konu nedir?
En beğendiğin ve beğenmediğin huyun?en begendigim huyum neseliyimdir ve karsimda´kileride neselendiririm,sevmedigim huyum cok sabirsizimdir
Bir gününüz nasıl geçiyor?sabah uyanirim muradi krese götürürüm, kahvalti ederiz, sonra evi temizlerim,ardindan rizgarla bahozún uyku saati gelir onlari uyuturum öglen yemgi yaparim muradi getiririm kresten yemek yeriz,hava güzelse parka götürürüm yoksa evede otururuz öyle iste
Yaşadığın yerden bize bahseder misin. Dışarı çıktığında nerelere gidersiniz, neler yaparsın...tabi bahsederim yasadigimiz yer cok güzel bir arafimiz bes dakika yürüyerek orman yóluna gidiyor tabiatla ic ice giriyorsun,diger yanimiz carsiya aliveris merkezleri var güzel yani cok seviyorum
birde büyük bir parkimiz var icinde zamanindan kalma eskilerin sarayi var bir ara foto eklerim muhtesem bir yer
Kolay bağışlar mısın /Kin tutar mısın? kin tutmam ama eskisi gibide olamam
Yaptığın en büyük çılgınlık? esime cikma teklifim
Bugünlerde en çok duyduğun söz? oruc,iftar
Evde yokluğunu hissettiğin şey?deko cocuklardan hepsini kaldirdim
Geçmişte yaşasaydın kim olurdun? yine ben olurdum
Korkuların /özlediklerin/ sevdiklerin? ölüm,cocuklugum,ailem....
Yapmaktan en çok hoşlandığın şey? yürüyüs:esse:
Şu an olmasını istediğin birşey? tatil
Şu an '' Ben burada ne yapıyorum? Kim getirdi beni buraya?'' gibi sorulara maruz kalmaksızın ruhunun olmak istediği yer ? denizin yakin oldugu bir yerde yasamka istiyorum
Yediğin halde '' ben bununla doymam'' diyecek kadar karşısında zayıf olduğun yemekler ? kumpir,manti...
Aşk herşeyi affeder mi? hayir affetmez
Benzetildiğin biri varmı? esim özlem yildiz benztiyor
Forumda en çok takıldığınız bölüm hangisi ? albümler farkli hayatlar farkli yerler farkli yüzler görmek hosuma gidiyor
Foruma ne kadar zaman ayırıyorsun -Neden?nerdeyse bos zamanimin hepsini,zevk aliyorum kafa dinliyorum
anneler gününde ve babalar gününde hed,ye verir misin?evet veririm
arkadaşlarına doğum günlerinde hediye alır mısın?
sık sık uçuk çıkar mı dudağında?
kapı çalsa ve perişan giyinimli bi kadın bana yiyecek giyecek verir misin ya da para dedi ne yaparsın?veririm ama kapiyi kapatirim iceri girince korkarim arkamdan birsey yapcak diye insan kimseye güüvenemiyor:aglayan:
peki o kadın eve girmek isterse ne yaparsın?yok almam:aglayan::aglayan:
hangi kuruyemişleri seversin?kaju,kuru kayisi,aslinda bir cogunu
başka forumda modluk yaptın mı hiç?yaptim evet
buraya üye olmadan önce başka bi forumda üyeliğin var mıydı?evet
eşine masaj yapar mısın?yok yapmam
o sana masaj yapar mı?evet
evinde jakuzi var mı?keske olsa ama yok
sorulardan sıkıldın mı?yooooo zevkle cevapliyorum
şu an üzerinde ne var?beyaz bir pijama,pempe bir tisört
hayatında içinde kalan keşke şöyle yapabilseydim dediğin ne var?keske meslek yapabilseydim
nazar boncuğu taşır mısın?boynumda sosyete gözü var yetiryor
sana uğurlu geldiğini düşündüğün bi nesne ya da gün sayı gibi şeyler var mı?arkadasimla beraber bir sans melegi anahtarlik aldik o benim dogum tarihimi yazdirdi bende onunkini bana sans getirdigini hissediyorum
eşin bi tartışma anında sinirle sana bi tokat vurdua ama tamamen haksız tavrın ne olur?konusmazdim bir daha:aglayan:
en çok hangi çiçeği seversin?lilyum
seni istemeye geldiklerinde getirdikleri çiçekleri hala saklar mısın?yok saklmam
hatıralara önem verir misin?bazen:eller:
hatırası var die atmaya kıyamadığın şeyler var mı?annemin cocuklarima ördükleri
evde işine yaramayan şeyleri bigün lazım olur die saklar mısın yoksa ne yaparsın?hemen atarim
banyodan çıkınca saçlarını kurutur musun ıslak mı bırakırsın?kurutmam bir süre havluyla kalirim
lilavim hosgeldin sefalar getirdin
koltugun hayirli olsun sagol canim
kolay gelsin fistik epey terlemissin anladigim kadariyla
yasadigin en mutlu an?anne oldugum an:gulbis:
hangi hatalari hosgörüyle karsilayabilirsin?bilmeden yapilanlari
taarihteki favori kahramanin?
bir erkekte en begendigin özelligi?dürüstlük
bir kadinda en cok begendigin özellik?sevecen
yapmaktan en mutlu oldugun is?dolap dizmek
hayatdaki sloganin nedir?bilmem
suan ki ruh halin?yorgun
en sevdigin film?büyük adam kücük ask
kullandigin parfüm?en sevdigimi yazayim büyük adam kücük ask
en son okudugun kitap?orhan pamuk kar
en sevdigin 3cicek ismi?lilyum,papatya,gül
gerceklesmesini istedigin 3hayalin?araba,bahceli ev,cocuklarimin mürveti
en sevdigin ve en sevmedigin 3huyun?insanlara kendimi sevdiririm,tutumluyum,temizim,sevmediklerim:insanlara bazen gerektiginden cok deger verriim,cok cabuk incinirim,herseyi kafama takarim
son zamanlarda hic vakit ayiramadigin bir ugrasin varmi?kitap okumak
hanimefendi hakkinda düsündüklerin?artik benim ikinci ailem
2010 yilindaki beklentilerin nelerdi ve gerceklesenler oldumu?
en sinir oldugun 3sey?birinin beni salak yerine koymasi,gözümün icine baka baka yalan söylenmesi,iftira
hayattaki en önemli yer in?evim
en sevdigin yemek?manti
en sevdigin tatli?tulumba
en sevdigin icecek?visne suyu
en sevdigin bay ve bayan sanatci?ahmet kaya,yildiz tilbe
sinirliyken ne yaparsin?aglarim
keyifsiz oldugunda ne yaparsin?yürüyüs yaparim
hangi masal kahramani olmak isterdin ve neden?
en begendigin atasözü ve nedeni?ayagini yorganina göre uzat cünkü dogru
hanimefendide en begendigin 3smil hangileri?:fisfis::findikim:
4mevsimden hangisi sana hitab ediyo ve neden?aslinda her mevsimi cok seviyorum kisin elime cay alip karin yagisini izlemeyi yazinda yürüyüs yamayi cok seviyorum
burcunun özellikleri nelerdir?kisaca:Boga saglamdir, degismez ve asla sükunetini bozmaz.
asada yazicagim kelimeleri görür görmez ilk aklina geleni yaz...
anne:FEDAKARLIK
baba:SEFKAT
cocuk:YARAMAZ
bebek:MASUM
hayat:ZOR
dünya:YUVARLAK
mutfak:YEMEK
sevgi:SADAKAT
kahkaha:NESE
evlilik:BERABERLIK
hanimefendi:BAYAN
müzikINLENDIRICI