sence eşler hangi durumda artık ayrılık kararı almalıdır?saygi kalmadi durumda
çevrende ufacık bişeyi abartıp boşanan insanlar var mı?evet
bu tip insanlara ne söylemek istersin?kendi kara
daha çocuk düşünüyor musun?
hiç motora bindin mi?
eve hırsız girse sen de de silah var vurabilir misin onu?rlari vardir bir bildikleiri
sence cimrilik nedir tutumluluk nedir?bence cimrilik abartilidir alinmasi gerek seylerin de alinmamasidir ama tutumlulk bos yere para harcamamaktir
arabesk müziği sever misin?bazen:icelim:
hiç müzeye gittin mi?evet eski hijyen müzesine gittim,eski hapishane vardi müze haline getirilmis ona gittim baskada hatirlamiyorum
tatil için tarihi yerleri tercih eder miydin?evet ama esim etmez:dertli:
en son çıkan müzik ve filmleri takip eder misin?yok pek degil anca birileri bahsetcek öyle
zamanında seni üzen bi insanın yardıma ihtiyacı var hem de senin yapabileceğin bişey ne yapardın?birazda burnundan kil aldirmayan tipim aliemden biriyse yaparim yoksa yapmam:alsana:
sokakta sevmediğin bi insanla karşılaştın gözlerinin içine kadar baktı slm verir misin?veririm
sohbet etmek istemediğin biri seninle sohbet etmekte çok ısraslı onu başından nasıl gönderirsin?oglum ac yada huysuz derim teldeysede oglumu yikicam soyunuk derim
sokakta biri sana adres sorduğunda ne yaparsın?biliyorsam tarif ederim
bi yere oturmaya gittin ama sadece ev sahibini tanıyorsun o da devamlı servis yapıyor ne yaparsın?yardim ederim
sokakta 2 metre boyunda bi karış etekle gezen hatunlara bakınca ne düşünürsün?fizik güzelse helal olsun diyorum ama yakismayinca keske giymese diyorum
birini dinlerken dikkatin çabuk dağılır mı?evet
bişeye sevindiğinde ilk tepkin ne olur yani sevincini nasıl belli edersin?sersemlesirim ciglik atarim
ehliyetin var mı?var
araban var mı?yok malesef:aglayan:
belediye otobüslerine çok biner misin?cok binmem carsiya yakinim yürüyerek 20 dakika hareket olsun diye yürüyürüm ama kisin binerim
otobüslerde en sinirine giden şeyler neler?cocuk arabalrinin koyuldugu yere insanlarin oturmasi ve benim cocuk arabasiyla geldigimi gördükleri halde uyarilmayana kadar kalkmamalari:alsana:
kaç kardeşşiniz?3 kardesiz
kaçı kız kaçı erkek kaçı evli kaçı bekar?iki kiz 1 erkek hepimiz evliyiz
sen kaçıncı çocuksun?ben en kücükleriyim
görümcen eltin var mı?4 görümcem 2 eltim var:dertli:
aranız nasıldır?büyük eltimle aram yoktur kücügü iyi
eşinin en kızdığın huyu nedir?bazi yapilicaklari hep ertelemesi:alsana:
o sana en çok neye kızar?cok konusuyormusum