sadiye sakin ol
salonda mi yoksa bahce dügünü mü yaptiniz? iki kere düğün yaptık biri hoca nikahının biri resmi nikahın düğünü oldu biri kafede koca bahçesi olan bi yerdi.. diğeri eşimin ailesinin otelindeydi
dügünün hayal ettigin gibi mi oldu? hayal bile edemiyordum hiç birinden haberm olmadı süpriz oldu
hic unutamadigin kirginligin? eşim nilşanlıyken bana bişey demişti ona çok kırılmıştım hala aklımda içimde..
en mutlu oldugun an? nisanın anne adında tılsım yazıldığı an ve şuan aslında eski eşimle tkrar bi ara geliorzda
evinde ki mobilyalar daha cok hangi renk agirlikli? siyah beyaz kırmız
esinin en sevmedigin huyu? kıskanç
en sevdigin huyu? çok sadık dürüst ve romantik
peki esin senin hangi huyunu sevmiyor? inatcılığımı
eee hangi huyunu seviyor? saygımı şefkatimi merhametmi ve hırsımı
bir tartisma aninda ne yaparsin? susup dinler misin, yoksa agzina geleni söyler misin? ben ona bağırır çağırırım o dinler susar sonra o siniri geçince gelir benle konuşmaya çalısır ben susar dinlerim odadan çıkınca kavga tartşma biterdi.. son anlara kadar..
en güzel hangi yemegi yaparsin? fırnda yaptığım yemeklerin gzl olduğunu sölerler fırında patates frnda makarna gbi birde sarmamı çok severler.. tatlıyla aram iyidir
deneyipte bir türlü beceremedigin yemek var mi? varsa hangisi? bi fransız yemeği sosunu tutturamam hiç kaç defa heder ettim.. birde kurabiye olayı var yoğururken çok zorlanırım norml hamr gbi değil yapşıo ama çok lezetli oluo baya uğrştrıo diğr yemkleri tarf varsa ksnlkle yaprm blmesem ble..
hayatta isteyipte yapamayacagin tek sey ne olabilir? ESTETİK (bu arada biri sormuştu estetiğim yok yaptırmamda çok istesem bile)
en sevdigin sehir? izmir memelketeim ve karadeniz bölgsi
en sevdigin ülke FRANSA TABİKİDE (Türkiye haric)?
Estetigi ben sordum canim.