Eski esin ne is yapar? iç mimar
Eski esinin yaninda mi calisiyorsun? çalışıyordum ayrılınca çıktım şaunki işimdende ayrılcam onun dayısıyla çalışıcam
Eski esin kac yasinda? 27
Özel olmazsa eski esinle nasil tanistin? küçüktüm kız bn 5e gidiodum o orta sona ben büyük göstriodum çok yaramazdım ben okula gidemiodum bi kaç gün cezalıydım ceza bittiği gün okua gittim sivil hocalrla konuşmaya teyzemle sonra o gitti ben kaldım bana çarptı geçerken çarptın bari özür dile dedim döndü kızım bak dedi yüzüme baktı dona kaldı sende kimsin dedi.. az evvel çarptığın kız dedim hıh yaptım arkadaşımın yanına gittim sormuş bu kim 7lerde falanmı 8de görmedm ben bunu diye arkadaşı arkadaşımın abisiydi buketin arkadaşı özlemin sınıfındaymış dedi özlemde esmer güzeli ya herkes tanıyo oda byük gösterirdi.. o sene benim okulda 2.senem onunda ilk senesiydi ondan sonra taktı bana kafayı ben kaba insanları hiç sevmem sinir oldum ya ona hiç yüz vermedim en başlarda ama çok yakışıklı diye düşünüyodum neyse bi gün ben kavga ediyorum bi çocukla
kolumu tuttu kız tekme attım bırak kolumu diye oda kavgaya girdi çocuğu dövdü falan hoca çağırdı yine idareye kavga etyodum milletidemi kendine benzettn diye bana kızdı o beni korudu falan yok onunla alakası yok o bişey yapmadı çocuk ona sataştı benim akrabam olur bende çocuğu dövdüm dedi falan ondan sonra arkadaş olduk sonrada aşık oldum işte o zaten aşıkmış
Ben aklima soru geldikce soruyorum