ya bu bizdeki si.ik yarışı nereye kadar bilemiyorum
Zuzum naptın kız ilk günden 3 sayfa dolmuş bile
Koltuğun hayırlı uğurlu olsun vatana millete:sila:
Sorularıma gelince
Seninki bayramda seni İzmir de alıkoyar göndermiyorum derse naparsın?
Sevgilinle tanışma hikayenizi anlatır mısın?
Sana yaşattığı romantik bir anı anlatır mısın?
Seni en ço kkzıdırdığı bir anı anlatır mısın?
kelime soruları soracam bu kelimeleri okuduğun anda ilk aklına gelenleri yazarmısın
hayat-mücadele
ölüm-ALLAHIN emri
aşk-geçici bir durum
sevgi-sadakat
dostluk-ölene kadar
aile-herşey
güzellik-geçici
yemek-zuzunun mutfağı
keder-hüzün
internet-hanımefendi.com
öfke-kriz
kitap-kafa dağıtma
şimdilik bu kadar
koltuğuna bayıldım
Ya nasıl tanıştın anlatsana işte-kizgin
internetten tanıştım şimdi herkes aaaaaaa internettenmi falan diye yadırgıcaklar belki ama ben senelerdir bir siteye üyeydim ama uzun zamandır bakmıyodum can sıkıntısından bakayım dedim bi baktım benimki gayet normal bir msj atmış yalaka gibi değil yani sonra konuşmaya başladık tam bir sene sonra istanbula geldi sevdik birbirimizi sonra annesi geldi derken abisi ve biz 2,5 senedir birlikteyiz....
Canım tabi ki internetteki insanların tamamı kötü diyebir şey yok..Sana da şansa iyi biri denk gelmiş..
Peki aranızda mesafeler var..Senle internetten tanışmış başkalarıyla da konuşur diye aklına gelmiyor mu?
ya ha sokakta tanımışın ha nette tanımışın aynı şey bana göre soruna gelince zaten o interneti çok kullanmıyo artık benle tanıştığından beri facebook vardı sildi artık istemiyomuş annesi ve ablasıda dedi zaten senle tanışınca çok değişti diye ben çok güveniyorum o tarz birisi değil zaten biz bile netten görüşemiyoruz yoğun çalşıyo çünkü
O zaman no problem canım -ayse
Allah tamamına erdirir inşaallah
Standart sorularım[*]Aşağıdakiler senin için ne ifade ediyor kısaca tanımlar mısın?
- Hobilerin:
- Fobilerin:
- Hangi dizileri,tv programlarını seyredersin?
- Tuttuğun takım? FB
- En büyük takıntın nedir? Genelde takarım duruma göre değişiyo
- Giyim tarzın? her tarz giyinirim ruh halime göre
- En istikrarlı olduğun konu nedir? herşey
- İnşallah bu soruyu sormazlar dediğin bir soru var mı ?var
- Olaylar karşısında isyan edermisin yoksa kader deyip boyunmu eğersin ?isyan ederim zaman zaman
- En beğendiğin ve beğenmediğin huyun? çok var sayamam
- En sevdiğin ve sevmediğin renk ? her rengi severim genelde ama sevdiğim renkler beyaz ,kahverengi gri dore
- Hangi tür müzikten hoşlanırsın/Kimleri dinlersin? her tür dinlerim genelde dinlediğim pinhani,mor ve ötesi,duman,hayko cepkin,zara,orhan hakalmaz,arzu valla var daha
- Hayatta asla yapmam dediğin şey ?düşünmedim
- Aldatılsan affedermiydin yoksa bir kalemde silermiydin ?silerim
- Sitede hangi bölüm daha çok ilgini çekiyor.Neden?site komple dikkatimi çekiyo
- En sevdigin şarkı hangisi? Neden ? okyanus şu an çok dinlediğim coşkun sabah nedenini söylemiyim dinle anlarsın beni
- Çıkmış olan bir tartışmanın içine müdahele etme gereği duyarmısın? gerekirse ever
- En beğendiğin aktör/aktrist? saruhan hünel hastasıyım , çetin tekindor,daha aklıma gelmiyo ay böle sorulunca gelmiyo insanın aklına
- Sessizliği seven biri misin yoksa anında bozan biri mi ?genelde bozarım
- Kolay bağışlar mısın yoksa kin tutar mısın? asla kinci değilim çabuk sinirlenirim ama çabuk sönerim
- Hayatın film şeridi gibi gözünün önünden geçiyor farzet (Allah korusun ) ne görüyorsun?konuşamam aklıma gelsinde istemiyorum
- Bugünlerde en çok duyduğun söz? hat yok
- Geçmişte yaşasaydın kim olurdun? türkan şoray ya da aydan şener
- En çok neye sinirlenirsin?genelde çabuk sinirlenirim sinirli bir yapım var
- Yapmaktan en çok hoşlandığın şey? yemek yapmak ve sunmak bide annemle vakit geçirmek
- En sevdiğin söz nedir?
- Hiç zor durumlarda yalan söyledin mi ?tabiki:hulya:
- Düğünlerde oturan tiplerden misin yoksa döktüren mi? yok öle mezdeke falan sevmem ben halay severim oynarımda ama çok yakınımın düğünüyse öle uzak düğünlerde kalkmam
- Lakabın varmı?evet zuzu evde de çok yakın arkadaşlarım fındık der
- Issız bir adaya düşsen yanına bu siteden kimleri alırdın zuzunun kahvehanesi ekibini
- Duygusalmısınız,mantıklımı?duygusalım ama yaşım ilerledikçe mantık ağır basmaya başladı
- Cesurmusun korkakmı?konuya göre değişir
- Günlük tutar mısın?hayır
- Hangi mevsimi seversin? Neden?yaz ve sonbahar
- Hayvanları severmisin beslediğin bir hayvan varmı?severim daha önceden 3 tane kedi besledim tavşan,ve kuş
- Tüm sorular içinde en çok hangisini beğendin? (Sadece benimki değil diğer arkadaşların soruları içinden )hiç birinizinkini beğenmedim böle sorulara pek cvp vermeyi sevmiyom sıkılıyom sanırım yaşlılık işte
- En sevdiğin bayan ve erkek ismi?söylemem olunca sölerim
- Tok karnına bile yerim dediğin yiyecek nedir?kelogs kesinlikle
- Sence "sen" nasıl bir insansın?bunu bana değil beni tanıyan bir ark sormak lazım ama reelde tabiki sanal alemde ne kadar tanıyabilirzki beni kesinlikle reelde tanımak lazım
- Hayatta en çok kıymet verdiğin şey? ailem
- Benzetildiğin biri varmı?ohoooo değişiyo şu an lale devrindeki eminaya benzetiyolar beni paşam ve ailesi benzetiyomuş
Aşk:geçici
Sevgi:sadakat,güven
Güvenilirlik:
Hanımefendi.com :süper
Evlilik:korku,alışkanlıklardan vazgeçmek
Dostluk: ölene kadar
Para: ALLAH cezasını versin bu paranın
Çocuk:ağlama,uykusuzluk zorluk,
Yalan:
Ölüm:
Hayat:
hayirli olsun canim.
1.azerileri severmisin?
2.cadi adinida severmisin?
3.hamilewlikde seni neler bekliyor biliyormusun ?
4.bende dikkatini ne cekdi,neden sevdin beni?-hmm
5.pasana hicmi acimiyosun?-kizgin
5.neden yemeklerigozume sokuyosun cadi?-kizgin
6.azerbaycana gelmek istermisin?
7.ceviz yemeyi severmisin?
8.beni seviyomusunnn-hmm?
9.izmiri severmisin?
10.ilk bebeyini kizmi istersin erkkekmi?
ben seni seviyom tatli cadi.kendine ve pasana iyyy bak
koltugun hayirli olsun canim..
esin elinde hediye ile gelse,paketi acinca icinde ne olsun isterdin,,,,,??