Bir seye karsi alerjin var mi? İlaç alerjim var
En sevdigin renk? siyah
Dügün alis verisinde esinin aileside seninle gezdi mi? Alışveriş yapan mı oldu ki
Sinemaya gider misin? giderim
Hangi dondurmayi seversin? (cilekli, cikolatali vs.) limonlu, vişneli, karadutlu
Kis mevsiminin en cok nesini seversin? Kar yağdığında camdan seytermeyi
Kurufasulyenin yaninda sogan olmazsa olmaz derler sencede öyle mi? Turşu yada turp da olabilir
Cocugunu bakiciya emanet edebilir misin? Ederim( araştırıp güvenilir olduğuna eminsem)
Ne tarz müzik seversin? Kulağa hoş gelen her müziği dinlerim
Cocuklugundan hatira sakladigin bir oyuncagin var mi? Oyuncağım var mıydı onu bile hatırlamıyorum
Meyve suyunu taze sikip mi icersin yoksa satin mi alirsin? Taze sıkarım mümkün oldukça.
Kol saati kullanir misin? Saatsiz duramam
En son kimden ne hediye aldin? Kızımdan çiçek aldım :kokos:
En son sen kime ne hediye aldin? Anneme pijama aldım
Gogum gününü kutlamayi sever misin? Severim ailem sağolsun hiç yalnız bırakmadılar
Bazen yas ilerledi diye bunalima girer misin? hayır, fazla uzun yaşamak istemiyorum varsın ilerlesin
Cocuklugunu özledigin günler oluyor mu? Hayır, çocukluğumu yaşamadım ki
Simdiye kadarsira disi bir yemek yedin mi? Hayır
Bir geceye davetlisin. kendine özene bezene elbis aldin, o da ne ayni kiyafet baskasinda da var. tepkin ne olur?Olsun varsın , fabrika bana özel üretim yapmıyo yaa
Bir cafede, yada restoranda esinle oturuyorsunuz, bir bayan gecerken esine selam veriyor. eski sevgilisiymis. tepkin ne olur? Keşke onla evlenseydin olur
Sence evliligin en zor yani ne? Anlaşamamazlık
En güzel yani? Çocuklar