:kokos: :findikim:
bazi kopyala hatalari olmus:cee
tesekkürler icten cevaplarin icin seni tanimak güzel
Yok yok canim harikasin. :sirin:o kadarına şükret ben bunu yapabileceğimi bile sanmıyordum.pc acemiliği
Sadiye geleceğim gözümden kaçmadı sorular, çıkmam gerek :zonk:
:ceeSence eşler hangi durumda artık ayrılık kararı almalıdır? sevgi bitebilir ama saygı bitmişse herşey bitmiştir, şiddet te varsa çocuklar fazlaca etkileniyorsa uzatmaya gerek yok ruh sağlığımıza yazık
Cevrende ufacık bişeyi abartıp boşanan insanlar var mı? evet
Bu tip insanlara ne söylemek istersin? sabır anlayış ve hoşgörülü olmalarını
Eve hırsız girse sen de de silah var vurabilir misin onu? vuramam galiba
Sence cimrilik nedir tutumluluk nedir? maddiyat varsada gerektiğinde harcanmayan, tutumluluk gerektiğinde gerektiği kadar harcanandır
Arabeks müziği sever misin? gençken severdim
Hiç müzeye gittin mi? hayır
Tatil için tarihi yerleri tercih eder miydin? Evet, merak ederim
En son çıkan müzik ve filmleri takip eder misin? Elden geldiğince
Zamanında seni üzen bi insanın yardıma ihtiyacı var hem de senin yapabileceğin bişey ne yapardın? yardımın cinsine bağlı
Sokakta sevmediğin bi insanla karşılaştın gözlerinin içine kadar baktı selam verir misin? vermem
Sohbet etmek istemediğin biri seninle sohbet etmekte çok ısraslı onu başından nasıl gönderirsin? Ben ordan uzaklaşırım
Sokakta biri sana adres sorduğunda ne yaparsın? Tarif ederim o yöne gidiyorsam götürürüm, ben bilmediğim şehirde çok zorda kalmıştım
Bir yere oturmaya gittin ama sadece ev sahibini tanıyorsun o da devamlı servis yapıyor ne yaparsın? ben de ona yardım ederim
Sokakta 2 metre boyunda bi karış etekle gezen hatunlara bakınca ne düşünürsün? Yakıştığını sanmış derim
Birini dinlerken dikkatin çabuk dağılır mı? Hayır
Birşeye sevindiğinde ilk tepkin ne olur yani sevincini nasıl belli edersin? çığlık atarım, yeğenim teyzemin tepkilerine bayılıyorum der
Belediye otobüslerine çok biner misin? gerektikçe, yaşadığım yer küçük yürüme mesafesi gidilebilir
Otobüslerde en sinirine giden şeyler neler? Kadınları sıkıştırmaları
Kaç kardeşsiniz? 5 kardeşiz
Kaçı kız kaçı erkek kaçı evli kaçı bekar? 4 evli 1 bekar
Sen kaçıncı çocuksun? 2 numarayım
Eşin kaç kardeş? 4 kardeş
Görümcen eltin var mı? görümce yok eltim var 2 tane
Aranız nasıldır? Biriyle abla kardeş diğeriyle resmi :dill:
:sirin:Evinde çok fazla ıvır zıvır var mıdır? hayır, her yıl elerim işe yaramazları atarım
Evin kaç odalı? 2 oda 1 salon
Evinden memnun musun? Evimi seviyorum
Evlendiğinde kaç kiloydun? 50 kiloydum
Mahalle de çok iyi bi medyum varmış herşeyi biliyormuş deseler bi gidip geleceğimi öğreneyim der misin? Merak bu ya giderim
Hangi durumlarda özgüvenin kabarır? Her durumda
Rekabeti sever misin? Hayır
Hırslı mısındır? Biraz
Okuldayken arkadaşlarına kopya verir miydin? daha çok alırdım
Herşeyi kafasına takanlardan mısın? Konuya göre değişir
Aylık harcama yapabileceğin miktara ne kadar sadık kalırsın? Mümkün olduğunca kalırım dışına pek çıkmam
Yeni yeni arkadaş edinebileceğin ortamlarda bulunabiliyor musun? Hayır, eskiler bana yetiyor az olsun öz olsun
Stresli olduğun zamanlarda bundan kurtulmak için neler yaparsın? Dışarı çıkarım, vitrin seyrederim, yürürüm
Sence sıcacık kumsalda güneşlenmek mi daha zevkli yoksa bembeyaz pamuk gibi heryeri kaplamış karın üzerinde yürümek mi? karda yürümek daha cazip
Kışın kat kat giyinir misin yoksa kolay kolay üşümeyenlerden misin? Çok üşürüm , kat kat değil ama kalın giyerim
Kayınvaliden en son ne zaman size geldi? 8 yıl önce eşim öldüğünde
Yaz sıcağında mı enerjin azalır kış soğuğunda mı?.Yaz sıcağında
Bulutlu kapalı bi gökyüzü sen de ne gibi hisler uyandırır? İçim kararır
Ben bigün zengin olurum gibi bi inancın var mı? Hayır kendi kendimi geçindireyim yeter, fazlasında gözüm olmadı hiç
Olumlu düşün olumlu olsun derler buna inanıyor musun? Evet, bende çocuklarıma derim hep
Buzdolabını ne kadar zamanda temizlersin? Ayda 1 gibi
Mutfak dolapların her zaman düzenli midir? Her zaman
Mutfağında eksikliğini hissettiğin bişey var mı? Yok lüks olmasada hepsi var
Internetten alışveriş yapar mısın? Ben anlamam kızım yapar
Sence 10 yıl sonra nasıl görüneceksin? Baston elinde nine
Hayal kurmayı sever misin? Sevmem kurmam da
hayırlı olsun canım koltugun
biraz tuhafmış ama