65. Haftanın Konuğu »» elif20

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

elif20

Daimi Üye
Tepki
5.423
Külah dondurmada tercihin ne? (cilekli, cikolatali vs.)Çikolatalıııııı :cikolata:
Kis mevsiminin en cok nesini seversin?Kar topu oynamasını :panter:
Hic uludaga gittin mi?Evet gittim,dayımlar bursada oturdukları için gitmiştim ..
Baska bir ülkede yasamayi düsünebiliyor musun?Zaten yaşıyorum :hihi: bu gidişle de o ülke senin bu ülke benim gezeceğim sanırım :uc:
Esin mac seyretmeyi sever mi?Çok severrr
Eger seviyorsa hic onunla oturup mac seyrettin mi?Evet genelde birlikte izleriz maçı :utan:
Kurufasulyenin yaninda sogan olmazsa olmaz derler sencede öyle mi?Hayıııırr :ayk:
Esinden en son ne zaman cicek aldin?Evlilik yıldönümümüzde 6 kasımda kargoyla bir demet gül gönderdi -hmm
Çocugunu bakiciya emanet edebilir misin?Büyük konuşmuyorum ama emanet etmem
Şu siralar en cok dinledigin yabanci ve türk sarkisi hangileri?Gökhan Türkmen-sevdam,Gökhan Türkmen-Biraz Ayrılık,
Çocuklugundan hatira sakladigin bir oyuncagin var mi?Şarkı söyleyen bebeğim :hihi:
Meyve suyunu taze sikip mi icersin yoksa satin mi alirsin?Her ikiside ,fakat daha çok satın alırım
En son kimden ne hediye aldin?Eşimden
Dogum gününü kutlamayi sever misin?Evet severim -ciko
Bazen yas ilerledi diye bunalima girer misin?Yaşım daha 20 :hihi:
Çocuklugunu özledigin günler oluyor mu?Evet oluyor :uzgun:
Şimdiye kadar yedigin en sira disi bir yemek var mi?Kazakistan yemeği / maklube :nk:
Esinin ailesi veya kendi ailenle birlikte oturmak ister misin?Hayır istemezdim çünkü ev , ev üstünde olmaz

elif20

Daimi Üye
Tepki
5.423
Kalabalık aile sever misin? Immm yani severimmm
Komşularınla aran nasıl? gayet iyi :panter:
Apartmanda mı oturuyorsun? Hı hı apartmanda oturuyorum
Sence komşuluk öldü mü? bence ölmedi hele ki Kazakistandaki komşularım hepsi harikalar :ask:
Çat kapı misafir gelmesinden hoşlanır mısın? ımmm pek de hoşlandığım söylenemez :hihi:
Giyimde en çok hangi rengi kullanırsın?Byan içersinde rengarenk giyinirim, ama bu ara kiremit rengine feci kafayı taktım :dusun: botlarım,mantom,bluzlerim,pantolon iyice kafayı bozdum yaniii :1:
Esinle nerede tanistiniz nasil evlenme teklif etti ne kadar surede evlendiniz? ....
Forumda yorumlarına bakarken heyecanlandığın biri var mi :hihi: Immmm hepinizin yorumlarına heyecanlanıyorum :hihi:

Şekerpare

Daimi Üye
Tepki
20.501
Hangi konularda zayıfhangi konularda güçlüsündür?
Sana atılan en büyük kazık?
Alaeddinin sihirli lambasını bulsan ve 3 dilek hakkın olsa bu Dilek haklarını nasıl kullanırdın?
Msn senin için ne ifade ediyor?
Hayatta vazgeçmek zorunda olduğun biri oldumu hiç?
Sorgulanmak nasıl bir duygu?
Herkesle arkadas olurmusun ?
Hayat su ana kadar sana ne ogretti ?
Mutlu olabilmen icin ne gerekli ?
Ne renk ve nasıl bır araban olmasını ısterdın?
Bir sinema filminde nasıl bir karakteri canlandırmak isterdin?
Hayatını dizi yapsalar başrollerinde kimleri oynatırdın ?

Son olarak :hihi:

Kendini öven büyük burunlu insanlar hakkında ne düşünüyosun?

En son sorum da bütün bu sorulardan sonra :hihi: benim hakkımda ne düşünüyorsun :utan:

elif20

Daimi Üye
Tepki
5.423
Hiç gün batımını izledin mi? Her güneşin batışında ömründen bir günün gidişi seni üzüyor mu?Evet izledim :panter: hayır üzmüyor ..
Ezan sesi sana ne hissettirir?Her dinledğimde tüylerim diken diken olmasına neden olur.. Herhalde Kazakistanda ezan sesine hasret kaldığım için sanırım, Türkiyede her dinledğimde ağlarım..
Hayatında asla unutamam dedigin olay nedir?Bende kalsın..
Yarın hayatının son günü olsa ne yapardın?Sadece dua ederim Rabbim acı çektirmeden canımı al,acı çektirmeden suallerden geçmemi nasip et..
Senin elinde olsaydi hangi meslekte görev yapmak isterdin?Edebiyat öğretmeni olmak isterdim
En Sevdiğin yemek ve Tarifi ?Fırında patetes-köfte / Tarifi ;malzemeler:

köfte harcı:
yarım kg kıyma
2 dilim bayat ekmek içi, ıslatılmış ve sıkılmış
1 tatlı kaşığı taze çekilmiş karabiber
yarım demet maydanoz, doğranmış
2 yemek kaşığı sızma zeytinyağı
1 diş sarımsak, dövülmüş
yarım tatlı kaşığı tuz
2 yemek kaşığı süt
1 tatlı kaşığı kekik
1 yumurta
diğer malzemeler:
yarım çay bardağı zeytinyağı
5 patates
1 çay kaşığı karabiber
1 çay kaşığı tuz
6-7 sivribiber
3 domates
yarım çay bardağı kaynar su
hazırlanması:

1. köfte için gereken tüm malzemeleri yoğurup harç yapın. bu harcı bir gece buzdolabında bekletin.

2. fırın kabına yarım çay bardağı zeytinyağını dökün. patatesleri soyup daire şeklinde kesin. üzerlerine karabiber ve tuz serpip harmanlayın ve tepsiye yayın.

3. sivri biberleri ikiye bölün. içlerini çıkartıp patateslerin üzerine yerleştirin. domatesleri soyun ve biberlerin üzerine rendeleyin.

4. en üste cevizden biraz büyük şekil verdiğiniz köfteleri dizin. yarım çay bardağı kaynar suyu fırın kabına gezdirin. kabın üzerini folyo ile kapatıp 250C fırında patatesler yumuşayana kadar pişirin.(netten alıntı :hihi:)
En sevdiğin çizgi film kahramanı hangisidir ?Tweety
Başımdan Şöyle Bir olay geçti Ve cok utandım Dediğin Bir an Varmı ?Eşimle nikahımız kıyıldıktan sonra o evimizi ayarlamak için Kazakistana geri gittikten sonra web camda görüşücektik bende aynaya filan baktım üstümü başımı düzelttim bi an dalmışım parfüm sıkmışım :hihi: Abimde '' ne zamandan beri kokular kameradan gider oldu '' deyip gülünce hem çok gülmüş hemde çok utanmıştım :eek:ys:
Ölüm ile yaşam Arasındaki Fark Nedir ?Yaşam uyku hali,ölüm uyanmak ..
Bir kelimeyle Kendini anlat Desem ?Duygusal..
Tek kaldığın zaman yapmaktan hoşlandığın,yada şöyle diyeyim tek kaldığında evin keyfini nasıl çıkarırsın...?yatağıma yatıp cips+film+kola üçlüsü yaparım :panter:
Utangaç mısın yoksa fazla açık sözlü mü....?Yerine göreyimdir ..
Evde nasılsın derli toplu mu yoksa dağınık mı bak doğruyu söyle Sabahları genelde dağınığımdır hiç içimden gelmez toplamak ama kendime geldikten sonra toplarım yani genelde derli topluyumdur :hihi:
Yediğin halde '' ben bununla doymam'' diyecek kadar karşısında zayıf olduğun yemekler...?Fast food :cikolata:
Şu an “Ahh bi elime geçse” dediğin kişi kimm ?En küçük yeğenim Ahsen :huhuu:
En sevdiğin ve kendine en çok yakıştırdığın renk nedir?Maviii :zuzu:
Bir şarkının müziği mi sözleri mi senin için daha etkileyicidir?Müziği etkiledikten sonra şarkıyı dinlerim genelde
Eşininın senin için neler yapması hoşuna gider?Pazar gününü tamamen bana ayırıp,telefonunu dahi kapatması beni çok mutlu ediyor :utan:
İzlemekten keyif aldığın TV programları nelerdir?Beyaz show
Benzetildiğin biri var mı varsa hangi özellikleri yönünden benzetiliyorsun? Yok benzetildiğim biri yok

elif20

Daimi Üye
Tepki
5.423
Hangi konularda zayıf hangi konularda güçlüsündür?Sevdiklerimin istekleri konusunda zayıfımdır.. Kimsenin bana acımaması için acımı içimde tutma konusunda çok güçlüyümdür
Sana atılan en büyük kazık?ımmm hatırlamıyorumm :dusun:
Alaeddinin sihirli lambasını bulsan ve 3 dilek hakkın olsa bu Dilek haklarını nasıl kullanırdın?sağlıklı ve hayırlı bir bebek,Annemle babamı sonsuza kadar kaybetmemek ve Eşimle hep mutlu,huzurlu,sağlıklı olmak
Msn senin için ne ifade ediyor?eşimle web cam görüşmemizi ifade ediyorum sadece :hihi:
Hayatta vazgeçmek zorunda olduğun biri oldumu hiç?ımmm düşündüm düşündüm olmadı :dusun:
Sorgulanmak nasıl bir duygu?Berbat bir duygu :hihi:
Herkesle arkadas olurmusun ?Evet herkesle arkadaş olurum ..
Hayat su ana kadar sana ne ogretti ?Sadece şu cümleyle cevap vermek istiyorum ''akıl plan yaparken kader kıs kıs gülermiş'' plan yapmamayı öğretti..
Mutlu olabilmen icin ne gerekli ?Annem-babam,eşim bu kadar
Ne renk ve nasıl bır araban olmasını ısterdın?Kırmızı mini cooper :zuzu:
Bir sinema filminde nasıl bir karakteri canlandırmak isterdin?Fedakar bi anneyi
Hayatını dizi yapsalar başrollerinde kimleri oynatırdın ?Annemi -hmm

Son olarak :hihi:

Kendini öven büyük burunlu insanlar hakkında ne düşünüyosun?Aşağılık kompleksi olan aciz yaratıklar :hihi:

En son sorum da bütün bu sorulardan sonra benim hakkımda ne düşünüyorsun:hihi: canımıniçiiiiiii ne düşünüyorum biliyormusun şekerim parem benim canım içten,candan,ilgili elinden gelenin daha fazlasını yapmaya çalışan biriciğim iyi ki varsın iyi ki VARSINIZ !!!

Şekerpare

Daimi Üye
Tepki
20.501
Canım benim cevapların için bikez daha çok çok teşekkür ediyorum.Sende iyiki varsın,iyiki tanıdık seni.

tsk89oz1.gif

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
54.913
Kaç kilosun?

Doğum günün ne zaman?

Saçın boya mı ?

Gezmekmi evde oturmak mı ?

Yeşilmi mavi mi ?

Kek mi pogcamı seversin en cok ?

ütü yapmayı seviyormusun ?

Merdivende yürüryorsun cat takıldın düştün ne yaparsın ?

Sinamadasın heryer cok sessiz yanında sevgilin var gakk diye gaz cıkardın ne yapardın ? :gul:

Eşin çicek aldı ve senin adına olan kart başka isimle karıştı ne yaparsın ?

Eşin sana cok kızdı ve bi tokat attı ilk diyecegin sözcük ?

Beni seviyon mu ?

Bu soruları beyendin mi ?

Beyendin demek devam ediyorum :gul:

Kendinde en tatlı buldugun kıyafetin ne ?

En cok ne renk yakışıyor ?

Dişlerine devamlı bakarmısın ?

Sivilce patlatmayı severmsin ?

bana kahve yaparmısın dinleneyim :gul:

teşekkür canım sende sagol :)

Balon severmisin ?

Luna parkta en korkunc şeye bindindin mi ?

koskaca bir tepeden nehre atlarmıydın ?

Adaya düşsen beni yanına alırmıydın :eek:ky:

Erkek kardeşin abin varmı ?

varsa kaç yaşında ?

Bekarsa niye ayarlamıyorsun -kizgin

şimdilik bu kadar :uc:

flamingo

Daimi Üye
Tepki
6.627
elif cim merhaba..
soru kalmamış hepsini sormuşlar...
bebeğin cinsiyeti ne ?birde isim olarak ne düşünüyorsunuz?

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
54.913
ben geldim :vecihi:

Kitap okurmusun ?

En son bitirdiigin kitabın adı ?

Dört kere 5 :D :gul:

.türkcemi matematik mi ?

Giyimemi sacına başınamı özen gösterirsin ?

Ayda kaç kilo alıp verirsin ?

Güzel yemek yaparmısın ?

pilic dolmasını bilirmisin ?

ben cok severim :cokkomik:

Hamilesin tv bakıyorsun ve ben arkadan geliyorum bir anda böööhh diyorum korkuyosun bana ilk fırlatacagın şey ?

Ucurtma ucurdun mu hiç ?

Havuza düştün mü ?

yolda yürürken direk agaç vs. tosladın mı ?

cocukken en cok ne oldugunda aglardın ?

Çocukken agaçtan düştün mü ?

En sevdigin masal ?

En sevdigin reçel ?

En sevdigin ayakkabı tarzı ?

En sevdigin üye ?

En sevdigin çikolata

Karpuz severmisin ?

çilek mi muz mu :gul:

Okulda en komik anın nedir ?

Hamilemisin ?

deyilsen cocuk varmı yoksa düşünüyon mu yoksa ben olabilirim :eek:ky:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar