Külah dondurmada tercihin ne? (cilekli, cikolatali vs.)Çikolatalıııııı :cikolata:
Kis mevsiminin en cok nesini seversin?Kar topu oynamasını
Hic uludaga gittin mi?Evet gittim,dayımlar bursada oturdukları için gitmiştim ..
Baska bir ülkede yasamayi düsünebiliyor musun?Zaten yaşıyorum bu gidişle de o ülke senin bu ülke benim gezeceğim sanırım
Esin mac seyretmeyi sever mi?Çok severrr
Eger seviyorsa hic onunla oturup mac seyrettin mi?Evet genelde birlikte izleriz maçı
Kurufasulyenin yaninda sogan olmazsa olmaz derler sencede öyle mi?Hayıııırr :ayk:
Esinden en son ne zaman cicek aldin?Evlilik yıldönümümüzde 6 kasımda kargoyla bir demet gül gönderdi -hmm
Çocugunu bakiciya emanet edebilir misin?Büyük konuşmuyorum ama emanet etmem
Şu siralar en cok dinledigin yabanci ve türk sarkisi hangileri?Gökhan Türkmen-sevdam,Gökhan Türkmen-Biraz Ayrılık,
Çocuklugundan hatira sakladigin bir oyuncagin var mi?Şarkı söyleyen bebeğim
Meyve suyunu taze sikip mi icersin yoksa satin mi alirsin?Her ikiside ,fakat daha çok satın alırım
En son kimden ne hediye aldin?Eşimden
Dogum gününü kutlamayi sever misin?Evet severim -ciko
Bazen yas ilerledi diye bunalima girer misin?Yaşım daha 20
Çocuklugunu özledigin günler oluyor mu?Evet oluyor :uzgun:
Şimdiye kadar yedigin en sira disi bir yemek var mi?Kazakistan yemeği / maklube
Esinin ailesi veya kendi ailenle birlikte oturmak ister misin?Hayır istemezdim çünkü ev , ev üstünde olmaz
Kis mevsiminin en cok nesini seversin?Kar topu oynamasını
Hic uludaga gittin mi?Evet gittim,dayımlar bursada oturdukları için gitmiştim ..
Baska bir ülkede yasamayi düsünebiliyor musun?Zaten yaşıyorum bu gidişle de o ülke senin bu ülke benim gezeceğim sanırım
Esin mac seyretmeyi sever mi?Çok severrr
Eger seviyorsa hic onunla oturup mac seyrettin mi?Evet genelde birlikte izleriz maçı
Kurufasulyenin yaninda sogan olmazsa olmaz derler sencede öyle mi?Hayıııırr :ayk:
Esinden en son ne zaman cicek aldin?Evlilik yıldönümümüzde 6 kasımda kargoyla bir demet gül gönderdi -hmm
Çocugunu bakiciya emanet edebilir misin?Büyük konuşmuyorum ama emanet etmem
Şu siralar en cok dinledigin yabanci ve türk sarkisi hangileri?Gökhan Türkmen-sevdam,Gökhan Türkmen-Biraz Ayrılık,
Çocuklugundan hatira sakladigin bir oyuncagin var mi?Şarkı söyleyen bebeğim
Meyve suyunu taze sikip mi icersin yoksa satin mi alirsin?Her ikiside ,fakat daha çok satın alırım
En son kimden ne hediye aldin?Eşimden
Dogum gününü kutlamayi sever misin?Evet severim -ciko
Bazen yas ilerledi diye bunalima girer misin?Yaşım daha 20
Çocuklugunu özledigin günler oluyor mu?Evet oluyor :uzgun:
Şimdiye kadar yedigin en sira disi bir yemek var mi?Kazakistan yemeği / maklube
Esinin ailesi veya kendi ailenle birlikte oturmak ister misin?Hayır istemezdim çünkü ev , ev üstünde olmaz