Şekerpare
Daimi Üye
Bitterim sorularına bayıldım :kahkaha:
Bitterim sorularına bayıldım :kahkaha:
Kaç kilosun?sen sormadın ben de bilmiyorum :kahkaha:
Doğum günün ne zaman?6 mayıs
Saçın boya mı ?Hayır saçımı hiç boyatmadım ,düşünmüyorum da rengi çok güzel çünkü ..
Gezmekmi evde oturmak mı ?Tabi ki gezmekk
Yeşilmi mavi mi ?Mavii
Kek mi pogcamı seversin en cok ?ımmmmm her ikisideeeee
ütü yapmayı seviyormusun ?Bazennn
Merdivende yürüryorsun cat takıldın düştün ne yaparsın ?Etrafıma bakınır gören olmuş mu diye,hemen ordan uzaklaşırım
Sinamadasın heryer cok sessiz yanında sevgilin var gakk diye gaz cıkardın ne yapardın ? :gul: Hiç bir şey duymamış gibi davranırım
Eşin çicek aldı ve senin adına olan kart başka isimle karıştı ne yaparsın ?Açıklama beklerdim eşimden :dusun:
Eşin sana cok kızdı ve bi tokat attı ilk diyecegin sözcük ?Hayatta böyle bir şey yapmadı Rabbim yaptırmasın da
Beni seviyon mu ?Evettt yavrimm
Bu soruları beyendin mi ?Yaniiii
Beyendin demek devam ediyorum :gul:
Kendinde en tatlı buldugun kıyafetin ne ?siyah Bolerolu kiremit rengi diz üstünde bir elbisem var ona bayılıyorum ve bana çok yakıştığını söylüyorlar
En cok ne renk yakışıyor ?Maviiii
Dişlerine devamlı bakarmısın ?Bakarımmmm
Sivilce patlatmayı severmsin ?Ayyyy bitteeerr yaaa ööğğh :ayk:
bana kahve yaparmısın dinleneyim :gul:
teşekkür canım sende sagol :kahkaha::kahkaha:
Balon severmisin ?evet severim :sirin:
Luna parkta en korkunc şeye bindindin mi ?ımmm gondola ve tırtıla bindimmm :dusun:
koskaca bir tepeden nehre atlarmıydın ?Hayıııırrr
Adaya düşsen beni yanına alırmıydın ky:düşünmem gerek
Erkek kardeşin abin varmı ?Evet var 3 tane ama hepside evli kuzuuuu
varsa kaç yaşında ?
Bekarsa niye ayarlamıyorsun -kizgin
şimdilik bu kadar
elif cim merhaba..
soru kalmamış hepsini sormuşlar...
bebeğin cinsiyeti ne ?birde isim olarak ne düşünüyorsunuz?
Bu konuya cevap vermek istememiştim ama bebeğim yok flamingo ...
Bitterim sorularına akşam cevap vereceğim olur mu eşimle web cam da görüşeceğim canım kusura bakma ...
Elif e:
çalınan her kapı hemen açılsaydı,ümidin sabrın ve istegin derecesi anlaşılmazdı.kapılar açılana kadar isteyip direnip sabredip sonrada olmuyor demeden rabbim verene kadar beklemeliyiz ki imtihanın anlamı olsun.rabbim için olmayacak hiçbirşey yoktur,ol der oluverir. yeterki istemesini bilip,istedikten sonrada beklemesini bilelim..rabbim inşallah bütün olmasını istediğin duaların için ol desin(amin)