H
Hera
Misafir
Bitter Bayıttın anacım kızı çok güldüm yaaa koptum :nazo::nazo::nazo: Elifçim sende çok şekersin ya sağolun ikinizde emi
Bitter Bayıttın anacım kızı çok güldüm yaaa koptum :nazo::nazo::nazo: Elifçim sende çok şekersin ya sağolun ikinizde emi
o millete hemen kaçtı dayanamadı diyimde geri alsınlar ozmaan aferinlerini :gul:ne kaçması mannak millet bana hep aferin didi :kahkaha: öldüm yorgunluktan konuşamıyorum konuşamıyorum konuşamıyorummm :kahkaha::kahkaha:
Şimdi hık diye gideceğim heram yaa :kahkaha:
Şimdi hık diye gideceğim heram yaa :kahkaha:
Off Elifçim şansına bu ZiLLoşş geldi ama iyide oldu boşver neşemiz oldu şaka maka
seni yakindan tanimak cok guzeldi elifdilerim hep böyle mutlu olursun:cokkomik.Bu arada sitemisin sevimli AFACANI bitter seni iyice sorgu yagmuruna tutmus-ciko-ciko
Hayırlı gecelerYok bacım şimdi çıkıyorum öpüyorum hepinizi yarın inşallah dönüşüm muhteşem olucak pucuk: hayırlı gceler sizlere Allahım emanet olun
seni yakindan tanimak cok guzeldi elifdilerim hep böyle mutlu olursun:cokkomik.Bu arada sitemisin sevimli AFACANI bitter seni iyice sorgu yagmuruna tutmus-ciko-ciko