Kendin kaşınıyorsun ky:
Tc ni ezbere biliyormusun ?Evet biliyorum
Telefonunu hiç kaybettin mi ?Arada kaybediyorum ya
Aşk-ı memnu dizisindeki behlul yakışıklımı ?Evet hoş çocuk
Eşin nette hangi sitelere takıldıgını merak edermi ?Hayır merak etmez, her girdiğim siteden haberi olur genelde ,çünkü onunla paylaşmayı çok seviyorum :ask:
yolda yürürken rüzgar seni hiç uçurdumu ?Eveeeet
Kafana kiremit düşse ne olurdu halin ?Blmiyorum bacım :deli:
Rujda hangi rengi bayana yakıştırıyorsun ?ımmm hiç dikkat etmedim şimdi ne desem yalan olur hani :dusun:
Oje severmisin yapana kızarmısın ?yorumsuz
Senden kücük kız kardeşin olsun istermiydin ?İstemezdim
Sivilcen oldugunda moralin bozulurmu ?Çok bozuluyor hemde ,gelip gidip ona bakıyorum sonunda kapatıcı kullanıyorum zaten :dertli:
Yazın denize gidermisin ?Hı hı giderim ama genelde havuza girerim
Mantıksız konulara yorum yaparmısın ?Karşımdaki sevdiğim bir insansa eğer yaparım..
Lazları severmisin ?Severim neden sevmeyim ki bende orta karadenizliyim çünküm Kastamonu/Tosyalıyım gerçi doğma büyüme Mersin ama annem-babam oralı..
Allahın bir kulunu yoluna cevirmek için ne kadar ugraşırdın ?O tamamen Rabbine yoğunlaşasıya kadar uğraşırdım..Genelde ikna kabiliyetimin yüksek olduğunu söylerler o yüzden önce Allahımın izniyle bir şekilde hallederdim..
Hırsızlık yapan çocuk gördün ilk söliyecegin söz ?Yorumsuz
Çarşıda sakat olup dilenenlere acırmısın ?Rabbim acısın.. Acımam acınıcak hale düşmekten korkarım. Allah yardım etsin derim sadece..
imzan çok güzel ne düşünerek ekledin ?Eşimi düşünerek sadece -hmm
portakal mı mandalinamı ?ımmm Her ikiside :cikolata:
Gripken neyi çok tüketirsn ?Meyve çok fazla tüketirim
Yılbaşında ne yapacaksın ?Bilemiyorum hangi partiye gitsem acaba :kahkaha: Yok kız şaka bir yana herhalde kocişimle birlikte olurum yani (inşallah).. Kazaklar yılbaşını festival gibi kutladıkları için büyük bir ihtimal restorana davet ederler kazak veliler , öğretmen ve eşlerini ..Geçen sene öyle olmuştu ..
Çam ağacları hoşuna gidermi ?Severim
Hediye vermeyi severmisin ?Çok severim
Kıskandıgın biri varmı ailende ?ımmm hayır yok
Bana sinir oldun mu :findik:
Tc ni ezbere biliyormusun ?Evet biliyorum
Telefonunu hiç kaybettin mi ?Arada kaybediyorum ya
Aşk-ı memnu dizisindeki behlul yakışıklımı ?Evet hoş çocuk
Eşin nette hangi sitelere takıldıgını merak edermi ?Hayır merak etmez, her girdiğim siteden haberi olur genelde ,çünkü onunla paylaşmayı çok seviyorum :ask:
yolda yürürken rüzgar seni hiç uçurdumu ?Eveeeet
Kafana kiremit düşse ne olurdu halin ?Blmiyorum bacım :deli:
Rujda hangi rengi bayana yakıştırıyorsun ?ımmm hiç dikkat etmedim şimdi ne desem yalan olur hani :dusun:
Oje severmisin yapana kızarmısın ?yorumsuz
Senden kücük kız kardeşin olsun istermiydin ?İstemezdim
Sivilcen oldugunda moralin bozulurmu ?Çok bozuluyor hemde ,gelip gidip ona bakıyorum sonunda kapatıcı kullanıyorum zaten :dertli:
Yazın denize gidermisin ?Hı hı giderim ama genelde havuza girerim
Mantıksız konulara yorum yaparmısın ?Karşımdaki sevdiğim bir insansa eğer yaparım..
Lazları severmisin ?Severim neden sevmeyim ki bende orta karadenizliyim çünküm Kastamonu/Tosyalıyım gerçi doğma büyüme Mersin ama annem-babam oralı..
Allahın bir kulunu yoluna cevirmek için ne kadar ugraşırdın ?O tamamen Rabbine yoğunlaşasıya kadar uğraşırdım..Genelde ikna kabiliyetimin yüksek olduğunu söylerler o yüzden önce Allahımın izniyle bir şekilde hallederdim..
Hırsızlık yapan çocuk gördün ilk söliyecegin söz ?Yorumsuz
Çarşıda sakat olup dilenenlere acırmısın ?Rabbim acısın.. Acımam acınıcak hale düşmekten korkarım. Allah yardım etsin derim sadece..
imzan çok güzel ne düşünerek ekledin ?Eşimi düşünerek sadece -hmm
portakal mı mandalinamı ?ımmm Her ikiside :cikolata:
Gripken neyi çok tüketirsn ?Meyve çok fazla tüketirim
Yılbaşında ne yapacaksın ?Bilemiyorum hangi partiye gitsem acaba :kahkaha: Yok kız şaka bir yana herhalde kocişimle birlikte olurum yani (inşallah).. Kazaklar yılbaşını festival gibi kutladıkları için büyük bir ihtimal restorana davet ederler kazak veliler , öğretmen ve eşlerini ..Geçen sene öyle olmuştu ..
Çam ağacları hoşuna gidermi ?Severim
Hediye vermeyi severmisin ?Çok severim
Kıskandıgın biri varmı ailende ?ımmm hayır yok
Bana sinir oldun mu :findik: