incitanemtuana
Daimi Üye
Hoşgeldin kuşum:sigara:
Sen bundan sonraki sorularda ne edeceksin bilemiyorum yani
:dusun:amanin bakalim bekliyip görecez ne edicegimi
Hoşgeldin kuşum:sigara:
Sen bundan sonraki sorularda ne edeceksin bilemiyorum yani
arkamdan konusulmasi nevarsa yüzüme karsi söylensin isterimooOO ooo sevgili konuğumuz incimiz nasılsıniyim sugarim sen nasilsin
sorulardan bize birşey kalmamış :dusun: bende sormadan olmaz ama değilmikessinlikle sru sormadan olmazdi
1: eşinle özel (aşkınızın) şarkısı nedir?devlerin aski büyük olur-hmm
2: seni her izlediğinde aglatan ve güldüren film hangisi?her izledigimde güldüren kessinlikle kemal sunalin klasikleridir
aglatan ise en son izledigim mahsum kirmizigülün günesi gördüm filmi oldu
beni aglatanlari birkereden fazla izlemek istemem etkisinde cok kaliyorum cünkü
3:en son kime neden kızdın?kolay kolay kizmam nedense
ama en son kizkardesimin dügününe son 2gün kala oglan evinde adini bile bilmedigim yenge bana hakaret etmisti ona cok kizdim ama saygimdan susmayi tercih ettim ve evi terkettim:aglayan:
4:sana asla yapılmaması gereken hareket nedir?
herzaman beklerim yine gel gene gel
cok tsk ederim güzel sorularin icin canimhoşgeldin canım misafir hanemizehosbuldum canim benim
1 yaşın kaç ? 26küsürüm yakinda 27olucam
2 tatlı kızının adı ne ?tuana
3 hayvanları severmisin ?hemde cok severim
imkanim olsa evde bakilabilcek her hayvandan isterdim
4 yemekle aran iyimi ?yemekle aram hic kötü olurmu ya en büyük hobbim
5 çalışıyormusun yoksa ev hanımımısın?ev hanimiyim kizim olali
6 tatlı severmisin ?tatli krizim tuttarsa öyle seveim yoksa cok aramam
7 ailede kaçıncı gelinsin ? birinci gelinim
8 eltin varmı ?yok ama elti adayim var daha tanismak nasip olmadi
9 görümcen varmı ? yok
10 varsa aran nasıl onlarla ?elti adayimla tanisabilsem yildizimin barisip barismicani hemen anlarimda
11 mesafelimisin yoksa samimi ?eger yildizim barisirsa sonuna kadar samimiyim ama yok uyusamazsak mesafeli olurum fakat saygida asla kusur etmem
12 kaynananla aran nasıl ?idare eder
ilk zamanlar süperdi
sonra bozuldu
büyük konustum asla biaraya gelmem diye
ama ölüml¨ü dünya varsa üzerimde herhangi bir hakki eninde sonunda helal etmesini istedigim icin
yenidir gidip görüsüyorum
benim sorularım bu kadar inşallah terletmemişimdir sana kolay gelsin canım
arkadaşlar sormuş herşeyı gerçi ama bı kaçtanede ben sorayım canım
nerde yaşıyosun ?isvicrede yasiyorum canim
yaşadığın şehirden memnunmusun-hmmevvet memnunum dogdugumdan beri burda büyüdüm seviyorum yasadigim yeri
eşinle ilk tanışmanızı anlatırmısın bize?esimle 99yilinda tr ye tatile giderken ucakta tanistik-hmmhavada ucarken-hmm
hayatta keşkelerin neler?keskelerim zamaninda günü birlik yasamasaydimda yarinimida düsünseydim dir
inşallah yaşamamıştırsın ama varsa hayatındakı unutamadıgın acı olayunutamadigim ve sanirimda unutamicagim olay kizimi dünyaya getirirken ölümden dönmemdir:aglayan:
ama rabbime binlerce kez sükürler olsunki beni kizima bagisladigi icin
şimdilik bu kadar canım şimdiden tşk
En sevdiğin eşyan?tokalarim:ayna:
En sevdiğin yemek?
kessinlikle firinda makarna
En sevdiğin meyve ?yesil elma
Türkiye'de nerde yaşamak isterdin ?bodrum u begendim orasi olabilir-hmm
Dosttan sevgili olur mu ? :dusun:bilmemki hic dosttan sevgilim olmadi ama zor olur sanirim:dusun:
Etrafında gördüğün 3 şeyi yazar mısın ?bilgisayarim televizyonum ve colam
Sanal aşka inanır mısın ?asla inanmiyorum
Eski sevgiliden dost olur mu ?olsada zor ve nadir olur sanirim
Kanka mı sevgili mitercihimmi kanka olsun
Forumda en fazla vakit geçirdiğin bölüm ?yemek bölümü utananincismili
Forumdan tanışıp reelde görüşebildiğin biri var mı ? varsa kim ? yoksa ister miydin ? kiminle ?yengem haric kimse yok ne yazikki ama tanismak istedigim okadar cok kisi varki saymakla bitmez ama sevdiklerim kendilerini bilirler sen dahil
Bebekleri sever misinhemde cok severim oldum olasi-hmm
Benim hakkımdaki düşüncelerin ?:dusun:sevecen sicak kanli samimi dobra sugarmi sugarsin bebem:dusun:
Nasıl bir tatil isterdin?sessiz sakin kizimizla gecirebilecegimiz bir tatil isterdim
Esmer mi sarışın mı kumral mı =)anlamadim bebem kendim icinmi yoksa tercihim icinmi bu soru
ben dogal kumralim ama cakma sarisinim
tercihim ise esmerden yana
Sitenin hangi hallerini özlüyorsun ?bilmem zmanla nasilsa eskiye dönücek ama suan olmayan eski üyelerimizi özledim en cok-hmm
En sevdiğin şarkıcı ? gülben ergen
:salincak::salincak:
Gitcem,gelcem,sorcam işte:findik:
ben de geldimmmmm fıstığımmmmmm .......birazda ben terletiyim seni....:dusun:terlet bidenecik ablam
beyinin ismi?mesleği?yaşı?esimin ismi ilker
yasi 28
meslegi muhasebeci
kızının hangi mesleği seçmesini istersin?hic düsünmedim
ama kendi sevdigi ve istedigi meslegi secmesini isterim o mutlu olsunda ben hayli hayli mutlu olurum
hayırlısıyla ikinci bebişinin ismi ne olacak?ben erkek olursa baran yada tuna kiz olursada sudenur yada sudenaz esim tuanada istemisti cünkü bu isimleri ama hayirlisi
en çok sevdiğin kız ve erkek ismi?kiz bekarligimdan beri tuanaydi
erkek hic düsünmedim en cok sevdigim isim olarak
sevdiğin mevsim?kis kizimin dogusu
esimin dogum günü
benim dogum ggünüm
hepiside kisa denk geliyo
kis soguk bir mevsimdir ama özel insanlarla isitiyor beni -hmm
sevdiğin renk?eflatunun her tonu en sevdigim renktir
sevdiğin meyva?yesil elma
sevdiğin çiçek?beyaz gül-hmm
teşekkürler canım...herşey gönlünce olsun....:cicek:
ben bişi bılamadım sorucak
şahım öle şeyler sormuş ki neyse artıkın birazcık düşüneyim bakim
incimmm hoşgeldin canım koltuğun hayırlı olsun.hosbuldum canim saolasin
soruları cevaplamaya başlamışsın bile kolay gelsin bidenemmm.tsklerrrrrrrrr
bende birkaç soru sormaya geldim umarım seni yormam.-hmm-hmmkeske hep böyle tatli yorgunluklar olsa-hmm
Sevmek mi yoksa Sevilmek mi güzel?-hmmsevmekte güzelde sevilmek daha güzel bence karsiligini alabilmek degerli oldugunu görmek-hmm
Hayatı Bir resimle anlatman istenseydi ne cizerdin?gökkusagi cizerdim ama icinde her rengi olan cünkü hayat renkli bana göre fakat siyahida var griside var bu hayatin
Bir günün nasıl geçiyor?kizimla kalkiyoruz karnimizi doyuruyoruz oynasiyoruz sonra islerime el atiyorum biraz kizim tv izlerken ben buraya takiliyorum sonra sevdigim mutfagima giriyorum aksam yemegi hazirliyorum derken babamiz geliyo sicak yuvamiza girgir samata aksamimizi geciriyoruz
İçinde şunu yapmayı çok isterim dediğin şey nedir?kessinlikle yabanci dil eytimi almis olmayi cok isterdim
Şu an olmasını en çok istediğin şey? senin neden bu kadar çokk sevdiğim hakkında bir bilgin varmı?-hmmikinci melegimin kendisini müjdelemesini cok isterdim-hmm
En büyük takıntın nedir? takintilarim yoktur benim
En istikrarlı olduğun konu nedir? inatlasmadir desem
Korkuların /özlediklerin/ sevdiklerin? korkularim sevdiklerimi kaybetmektir(allah korusun)
özlediklerim tr de ve makedonyada olan büyüklerimiz
sevdiklerim ise canim ailem,esim,biricik kizim,candostlarim,ve hanimefendideki sizler
en çok yaşamak istediğin şehir neresi?düsünmedim yasadigim yerden memnunum burda dogdum büyüdüm kücük ama sessiz sakin bir yer
sana verilebilecek en güzel hediye nedir?bana verilen en güzel hediye tuanam oldugu icin ne verilirse verilsin onun degerini gecemez -hmm
Türkiyede en sevdiğin şehir?istanbul-hmm
Şu an olmasını en çok istediğin şey? ikinci bebeisimizin-hmm
seni neden bu kadar çokk sevdiğim hakkında bir bilgin varmı?-hmm:utananincismili: bence gönüllerimiz bir oldugu icin kalp kalbe karsi oldugu icin sen beni bende seni cok seviyoruz birbirimizi
Cevapların için şimdiden teşekkürler
cok tsk ederim güzel sorularin icin canim
soka girmicegine söz ver önce
incitanen ne yazikki tam tamina 85 kilo:aglayan:
kisacik anlatiim
ben hamileligimde toplam 12kilo aldim
doktorum cok memnun kaldi
fakat dogumda yasadigim terslikten dolayi
ameliyat gecirdim
ve üzerine 30küsür kilo aldim:aglayan:
sonuc aldigim o kilolari verebildim
ama hamilelik kilomdan 4yildir gide gide 5kilosu gitti:aglayan:
ikinci bebisimizi evlilik yil dönümümüzden bu yana istiyoruz ama gelmeye niyeti yok
yani 31martdan bu yana ugrasiyoruz
bakalim yeni bir yil yeni bir bebis müjdelicekmi bize hayirlisi
tskler birsamim 2kisa soru sordun ama ben uzattim kusuruma bakma