incitanemtuana
Daimi Üye
saolun canlar
amin güzel dilekleriniz icin
rabbim hepimizin gönlüne göre versin insallah
amin güzel dilekleriniz icin
rabbim hepimizin gönlüne göre versin insallah
makarnakolay gelsin canım soruldumu kaçırmış olabilirim bende 1-2soru sorayım dedimiyi yaptin canim
en sevdiğin yemekfirinda makarna
hayatta yemem dediğin yemek bamya
kızın seni kızdırdığında tepkin nasıl olurderin derin nefes alip veririm ve 3kere sakince davranirim baktim olmadi sesim yükseliyo ne yazikki ama cok sabirliyimdir yani siniri asmasi uzun sürer acikcasi
elinde sihirli bir değneğin olsa neleri değiştirmek isterdindünyadaki savaslara durdurmak
aclik sefalet ve yoksullugu önlemek
hastaliklardan arindirmak
haftasonun nasıl geçer deyisiyo hava durumu bütce ve keyfimize göre
ya ailelerimizle
yada cekirdek aile olarak kizimizla yapilabilcek aktivitelerimiz oluyo
alışverişte mutlaka alırım dediğin yiyecek
mutluluğu ve mutsuzluğu tattığın anlar?mutlulugu ilk esimle tatdim kizimla zevkine vardim
mutsuzlugumda kizimi kollarima aldigimda ölümle burun buruna gelisimdi
en çok nereyi görmek istersin?allah nasip ederse kabeyi
2. bebeği düşünüyormusun?
araba kullanmayı severmisin?[kizim esim ve ben düsünüyoruzda ikinci melegimiz daha gelmeyi düsünmüyo bekliyoruz hayirlisi
sanada tsk ederim sorularin icin canisi/QUOTE]
:uzgun:Bugün hiç soru yokmu aceba?-hmm
gülben ergen,dogus,sibel can suan aklima gelenler bunlarsulu gözlümüsündür?hemde nasil canisi suslulukta üstüme yoktur dermisim saka bir yana evvet cok duygusal bir yapim oldugu icin cabuk etkilenirim
[/
en sevdiğin mevsim?en sevdigim mevsim yaz
hangi müzikten hoşlanırsın?hareketli ve slow
sevdiğin sanatçılar?
Ben de azcuk kokoş bir hatun olduğun için güzellikle ilgili şeyler sorayım cicimsor bebem
En çok kullandığın makyaj malzemesi?rimel
Olmazsa olmazım dediğin bir ürün?yoktur öyle takintim :dusun:
En çok ne giymekten hoşlanırsın?rahat ve civil civil olmaliyim:ayna:
Hobilerin neler?yemek yapmak,müzik dinlemek.dans etmek:sarki:
Fobilerin var mı? Varsa nedir?accayip böceklerden korkarim heleki örümceklerden
-hmm
:salincak::salincak:
Hayatın anlamı nedir ?hayatin anlami ailem sevdiklerim ve özellikle inci tanem tuanam-hmm
Bağırma gereği duyar mısınız? yapim itibariyle bagirmam,bagirirsamda son raddeye gelmisimdir,bide haffif tuanaya oda 3kere hayirimdan sonradir
Hayat yoldaki iniş ve çıkışlar gibidir sözüne katılır mısınız ?evvet katilirim bebem
İnsan aşkı nasıl anlamalı ?onsuz bi an ayri kalamicagini düsündügünde anlar sanirim-hmm
Sevdiğiniz DİZİ(LER)ezel,papatyam,genis ailem
Sevmek istediğiniz insanda aradığınız özellikler ?saygi,dürüstlük,mertlik,cana yakinlik ve karsilikli sevgi
Hayat Sana Ne Öğretti ?hayat bana herseye ragmen olumlu olumsuz yasadigim hergüne sükr etmeyi ögretti
Bende Anısı Var Dediğin Şarkı Varmı ? Varsa Hangisi ?devlerin aski büyük olur
esimle kacamak yaptigimiz dönemlerde dinlerdik walk meniyle-hmmbizim parcamiz-hmm
En Zor Anında Yanında Kimin Olması Seni Mutlu Eder ?kessinlikle esim onsuz zor anlarima dayanamam-hmm
Neleri Affetmezsin ?allahim göstermesin ama ihaneti yalan dolani asla affetmem gibi geliyo bana
Aşk Yeri Geldiğinde Vazgeçmeyi Bilmek Mi Yoksa Aşkta Vazgeçişe Yer Yok Mu Diyorsun ?aska asiksan vazgecmek pess etmek yoktur en güzel ask zor olandir-hmm
Şu Sıralar Hayatına Hakim Olan Duygu Nedir ? ( Mutluluk , Huzur Vs)tek hakkim varsa huzur diyorum
Ehliyetin Varmı ?:utananincismili:bir türlü almaya kalkismadim daha ne yazikki
Hangi Müziği Tercih Edersin?poptur tarzim
Siyasetle İlgilenir Misin?hayir cok uzagim
Netteki Aşklar Hakkında Ne Düşünüyorsun ?inanmiyorum ve onaylamiyorum
İleriye yönelik bi hedefin varmı yoksa hayat neyi getiriyosa onu yaşarım mı diyosun?acikcasi hayal kurarim ama plan yapmam suan yeni bir günün ne getirecegi süprizini yasiyorum sadece
Boş bi kağıt bulsan üzerine ilk ne yazarsın/ çizersin ?kizimin ismini-hmm
En büyük Takıntın nedir ?son dönem kilolarim:siskodombiliincismili:
Yaşamış olduğun en kötü an veya olay?canim basima gelen en kötü olay en mutlu oldugum gündü,kizimi dünyaya getirdikten sonra
acil ameliyata alindim
ve ölümden döndüm
rabbim kimseye yasatmasin böylesine bir aciyi
ama sükürler olsunki hayatdayim
Forumda paylaşımlarını en fazla beğendiğin isim ve nedeni?ayirt edemem sahim,hosuma giden herbasliga girerim ve yorum yazmadanda cikmam
Hiç istemeden zorla yaptığın birşey oldu mu?evvet en son kizkardesimin sadici olmak zoraki oldu nedeninide biliyosun sen zaten
Şiir severmisin ? seversen sevdiğin bir şiirden bi dörtlük yazarmısın?siir severim
ama 4lük gelmiyo suan aklima
yalniz esim ve annemde yazarlar severek okuyorum ikisininkinide
İnsan üzerine insan görmüşsündür değerlilerim ve sıradanlarım diye ayırdıkların vardır sence bu ayırman doğru mudur?ayrim yapmam insan olsun dürüst olsun kalbi temiz olsun yeterki
eger yalnis kisiyse zaten hayatimda olmaz
-hmm-hmm-hmm-hmm
bende öptüm bebem tskler tekrarben geldim prensesim 2-3 soru sorup gidecem :ciklet:
başlıyorum ... hosgeldin cimcimem
karpuz kabugu deniz düştüyse yaz geldi diye niye derler ?:dusun:inan hic düsünmedim:dusun:berden geldi bu soru aklina
dügün için sence klas mı olim spor mu -hmmhangi dügün icin fistik tabiikide klas ol bebem
bide şu pasta yarışmasından bişe anlamadım ne yapacam onu acıklsana bana yaa :gul:buda sorumu kizözelime gel orda anlasip koklasalim bebem detaylari veririm sana takildigin yerde
hade öbdüm mucak
merhaba. seni terletiyorlarmış. bende sorayım bari canım.iyiki geldin fistigim
yaşın kaç?:kartlasanincismili:5ocakta 27me basiyorum canim :dusun:
hayatta seni mutlu eden şey?-hmmen büyük mutlulugum tuanam-hmm
yardımsevermisin?övünmek gibi olmasin ama evvet elimden geleni seve seve ardima koymadan yardim ederim
evde de süslümüsün?günlük hayatta cok diilimdir rahatimdir ama en büyük süsüm koca güllü tokalar taclar takmamdir günlük vazgecilmezim onlar cünkü :kokosincismili:
evliliğin nasıl? mükemmel mi,ortamı?gercekten mükemmel allaha sükür cok sansli hissediyorum kendimi-hmm
sabiırlımısın?hemde cok sabirliyimdir canim
neyse aklıma başka bişey gelmiyor. kolay gelsin.
seni seviyorum canım.
merhaba canım sonunda gelebildim kaç gündür siteye giriş yapamıyodum ençokta yarışmayı kaçırcam diye üzülüyodum evet hayatım şimdik sorularıma geçeyim iyiki gelebildin cok sevindim yarismayada bekliyorum mutlaka
1hayatta olmazsa olmazların nelerdiresim kizim ailem ve sevdiklerim-hmm
2burcun nedir oglak burcuyum
3vazgeçemediğin üç şeykizim,esim,ailem-hmm
4kitap okumayı severmisin :utananincismili::yerindibinegirenincismili:sevmiyorum neyazikki biliyorum cok kötü bir örnegim:aglayan:
5hiç keşkelerin oldumu elbette var ama üstünde cok durmam olanla ölene care bulunmadigi gibi
6 inatçımısındırhemde cok burcumunda en büyük özelligidir
7 hırslımısınhic diilimdir iyimi kötümü bilmem ama hirs yapmam asla
8 kaç yıllık evlisin martin sonunda 8yilimizi bitiricez insallah-hmm
9 şu an kapı çalsa kimin gelmesini istersinsanirim kizkardesimin 2aylik evli cokta uzagimda diil ama daha 2kez görüsebildik cok özledim bebegimi:aglayan:
10 en sevdiğin müzik türüpop:sarki:
11 en beğendiğin sanatçıgülben ergen:ayna::sarki:
12 hayatında etkisi aktında kaldığın bir gün oldumu olmazmi tuanami dünyaya getirisim-hmm
ölüm kalim savasi vermeme ragmen-hmm
umarım fazla olmamışımdır canım şimdilik aklıma gelenler bunlar bekle beniyine gelicem daha öncede dediğim gibi seni tanımak istiyorum
:iloveyou::iloveyou: