Bir sakıncası yoksa önce adınızı alalım :sirin: Adimi biliyosunuz ama ben yine soyliyim Asli Oktay (soyadimla beraber soyledim arti puan isterim hae:dill: )
Kaç Yaşındasın? 22
Okul yada iş durumun nedir? Isim yok ev Hanimiyim
Evli Misin? Evet :ask:
Evliysen çocuk varmı? Yolda geliyo :gulbis:
Çocuk varsa kaç tane?
simdilik 1 tane diyelim gerisi nasip kismet
Nerelisin? Denizli
Nerede Yaşıyorsun? Arabistan/Riyadh
Konuk Olmakla Ilgili Ne Düşünüyorsun? Korktugum basima geldi
Hobilerin: Yuzmek, yemek yemek
, kitap okumak, safari, onceden gezmekti ama buaralar cok gezdim yoruldum
Fobilerin: BOCEKLER her turlusunden nefret ederim odum kopar fare ve kedileri de sevmem
Hangi dizileri,tv programlarını seyredersin? Komedi dizilerini ve duygusal dizileri genellikle tv programlarindan da arada Beyaz showa takilirim
Tuttuğun takım? tuttugum bir takim yok:dill:
En büyük takıntın nedir? temizlik
Giyim tarzın nasıldır? Genellikle spor ama arada cizgilerimin de disina cikmayi severim :kokos:
En istikrarlı olduğun konu nedir? Ingilizce kursunu bitirip international bir okulda egitimimi tamamlamak :sila:
Hayatta yapmam dediğiniz bir şeyi yaptınız mı ? Evet yaptim kendimden 3 yas fazla olan bir erkekle asla evlenmem derdim esim 10 yas buyuk
Bir dizi veya filmden hiç unutamadığın bir sahne varmı varsa hangisi? Babam ve oglumda Cenazeden sonra babanin kollarini acip da onu tutaydim boyle gitme diyeydim sahnesi
Senin için ne yapılırsa mutlu olursun?
bunu kimin yaptigina bagli ama kucuk seylerden mutlu olrum ben onemli olan benim icin dusunulup yapilmis olmasi
Hayatında zamanı geriye alabilme gibi bir şans verilseydi sana hangi anınıza dönmek isterdin? Dugunume
En sevdiğin smile hangisi? bir cogunu seviyorum ama genellikle
bu daha hosuma gidiyo
İstediğin ama elde edemediğin 3 şey? uniyi bitirmek ama olcak insallah yaparim GMC Yukon araba almak onu da alcak gibiyiz ya bakalim hayirlisi 3. yok
Nickinizin anlamı nedir? Neden bu nicki kullanıyorsunuz? anlami ismim, seviyorum ismimi
Sitede en çok dikkatinizi çeken sizi en çok etkileyen isimler kimler? Ohooo bir suru hangibirini yazim simdi en cok modlar cekiyo elifim hulya abla enisem ayser abla sila abla mes ohoo daha yazsam roman olcak burda
Sabırlı mısın yoksa bir anda parlar mısın? cok sabirli degilim ama hemen de parlamam biraz bekler sonra parlarim sonra cevremde durulmasa iyi olur :kahkaha:
Sana bir kitap yaz deseler ilk cümlen yada kitabın adı ne olurdu ? Hic dusumedim kitap yazmayi ama yazsaydim sanirim bir roman olurdu bu da Hz Sems'le Hz. Mevlana'yi anlatirdi
Hangi konularda zayıf hangi konularda daha güçlüsün? Kafama koydugumu yapmada inatcilikta gucluyumdur zayif oldugum konu sanirim sadece ibadet yonunde kisilik olarak pek zayiflik gosteren biri degilimdir
Küçükken en sevdiğin oyuncağı hatırlıyormusun?Babam Almanya dan sarisin bir bebek getirmisti o :lilav:
İnşallah bu soruyu sormazlar dediğin bir soru var mı ? Yok
Olaylar karşısında isyan edermisin yoksa kader deyip boyunmu eğersin ? Isyan etmem ama boyun da egmem altindan kalkilir bir sekilde herseyin
En beğendiğin ve beğenmediğin huyun? Kizdigim zaman gozum hicbirsey gormez bu huyumu sevmiyorum, Bazen en nefret ettigim insana bile merhamet edebiliyorum bu huyumu begeniyorum
En sevdiğin ve sevmediğin renk ? Kirmiziyi cok severim Sariyla aramiz bozuk
En sevdiğin söz ne?Sesini değil, sözünü yükselt! Yağmurlardır yaprakları büyüten, gök gürültüleri değil.
Hangi tür müzikten hoşlanırsın/Kimleri dinlersin? Genellikle pop dinlerim ozellikle dinledigim biri yok kimin sarkisi hosuma giderse
Hayatta asla yapmam dediğin şey ? artik yok
Aldatılsan affedermiydin yoksa bir kalemde silermiydin ?Buyuk konusmak gibi olmasin ama affetmem
Sitede hangi bölüm daha çok ilgini çekiyor.Neden?Aile ve cocuk bolumu ilgimi cok cekiy sanirim bebegim olucak aile kelimesi benim icin daha bir anlamli oldu o yuzden
En sevdigin şarkı hangisi? Neden ? :sarki: en sevdigim diye ayirt ettigim bir sarki yok
Çıkmış olan bir tartışmanın içine müdahele etme gereği duyarmısın?Genellikle yaparim sonra bir bakarim kabak benim basima patlamis
En beğendiğin aktör/aktrist? Beren Saat ve Engin Akyurek buaralar favorilerim
Sen ve eşin yada sevgilin hangi aktrist ve aktör olurdunuz? Biz yine kendimiz olurduk sanirim
Sessizliği seven biri misin yoksa anında bozan biri mi ? Ruh halime gore degisir bazen icim kipir kipir olur o zaman sevmem sessizligi ama duygusal moddaysam da sessizlik hakim olur bana
Kolay bağışlar mısın yoksa kin tutar mısın? Karsimdaki gerceken pismansa bagislarim ama dalga geciyosa hala kin tutarim
Hayatın film şeridi gibi gözünün önünden geçiyor farzet (Allah korusun
) neler görüyorsun?22 yil mubarek nasil anlatiyim simdi :dill:
Bugünlerde en çok duyduğun söz? Bilgisayarini benden daha cok seviyosun
Geçmişte yaşasaydın kim olurdun? Bilmem oyle birilerinin yerinde olmak gibi bir temennim olmadi hic kendim olmayi seviyorum ben
En çok neye sinirlenirsin?
yalan soylenmesine
Yapmaktan en çok hoşlandığın şey? Esimle sahilde yurumek
En sevdiğin söz nedir? Yukarda vardi sanirim bu soru
Hiç zor durumlarda yalan söyledin mi ? Yok soylemedim zaten basima ne geliyosa o yuzden geliyo ya
Düğünlerde oturan tiplerden misin yoksa döktüren mi?
Calgili dugunlere gitmeyen tiplerdenim
Lakabın varmı? Okulda vardi "Kadirgali"
Issız bir adaya düşsen yanına bu siteden kimleri alırdın
Seni alirdim canim ac kalmayalim dimi :cikolata:
Duygusalmısınız,mantıklımı? yerine gore duruma gore
Cesurmusun korkakmı? Cesur
Günlük tutar mısın?Eskiden tutardim ama casuslar fazla olmaya baslayinca biraktim
Hangi mevsimi seversin? Neden?Yazi severim . Gunes kum deniz hepsi bu mevsimde nefis
Hayvanları severmisin beslediğin bir hayvan varmı?Hayvanlari severim genellikle balik beslerdim bir ara
Tüm sorular içinde en çok hangisini beğendin? (Sadece benimki değil diğer arkadaşların soruları içinden
)Daha yolun basindayiz baya soru olcak gibi
En sevdiğin bayan ve erkek ismi? Mus'ab ve Zeynep
Tok karnına bile yerim dediğin yiyecek nedir? Manti
Sence "sen" nasıl bir insansın?Iyi bir insanim ya bazen cadi olsamda
Hayatta en çok kıymet verdiğin şey? Kizim
Benzetildiğin biri varmı? Kim? yok
Aşağıdakiler senin için ne ifade ediyor kısaca tanımlar mısın?
Hanımefendi.com : En sevdigim mekan
Aşk: Kalbinin yerinde duramamasi
Sevgi: Hayatta en cok ihtiyac duyulan sey
Güven:Olmazsa olmaz!
Evlilik: Cok guzel ama cok sorumluluk gerektiren bir kurum
Dostluk: Guven ve sevgi dayanismasiyla kurulmus cok ozel bir bag
Para: Ihtiyaclarim icin gerekli
Çocuk:Onlar hayatin en vazgecilmezleri
Yalan:ikiyuzluluk
Ölüm: Eninde sonunda gecilecek bir kapi
Hayat: bir tiyatro sahnesi