Çok şükür işlerim yogundu giremedim sen nasılsın
Ben biliyorum canim aclik otu cok iyi geliyor ama kullanis seklini alirken sor ben tak hatirlamiyorum ama guzel temizliyor iciniEvet moral bozmak yok'
Kolaylıklar diliyorum..
Bağırsak tembelliği için bir çay varmı kullandığın?
Ben biliyorum canim aclik otu cok iyi geliyor ama kullanis seklini alirken sor ben tak hatirlamiyorum ama guzel temizliyor icini
Midende herhangi bir sorun yoksa eger sabah ac karnina 1-2 br su ictikten sonra 1 br suya 1 tatli kasigi kadar elma sirkesi koy karistir ic duzenli olarak hem vucudun direncini artiriyo hemde seni dinc tutuyo bagirsaklarada faydali mikroplara enfeksiyona karsida ilac gbi gercektenEvet moral bozmak yok'
Kolaylıklar diliyorum..
Bağırsak tembelliği için bir çay varmı kullandığın?
Gecmis olsun canim allah sifa versin gecer biran once insallahBugün yürüyüş yapmadım, neden bilmem kas romatizmam azdı birden bire, seneler önce şiddetli bi şekilde yaşadım ve geçmişti, çok nadir ağrırdı, tekrar o şiddetli ağrılar geldi.
1haftadır Hergün düzenli yürüyünce mi azdı anlayamadım
Normalde gün atlamadan bir hafta gibi bir süre yürümedim hiç heralde ama ara ara 3-4günlük yürürüm yani.
Bir süre yürüyüş yapmam galiba 3-5gün için diyorum yani, çok arttı çünkü romatizmam.