Abim sözlendi ama kızdan hoşlanmıyor

minikpembe

Yeni Üye
Tepki
10
arkadaşlar merhaba

abim yakın zamanda sözlendi fakat kıza hiç ilgi duymadığını itiraf etti yakın zamanda evlenecekler

kızı ilk defa ailesini evinde görmüştü görücü usülü ve beğenmemiş kıza da hayır yanıtını vermişti

fakat kız peşini bırakmadı, aylarca tekrar görüşmek istediğini birşeylerin değişebileceğini söyledi abimle tekrar görüştüler

abim gene olumsuzdu söylediğine göre kız çok iyi hanım akıllı bir kız ve gerçekten abimi çok seviyor

ama abim kızın yüzünü fiziğini beğenmiyor, kız uzun süre abimin peşini bırakmadı en sonunda abim iyi kız deyip sözlenmeye

kalktı

fakat kıza karşı hiçbir ilgisi yok ve şimdi kara kara düşünüyor sadece sevgi üzerine evlilik yürürmü diye

abimi sürekli sevdiğini söylediği için abimde bırakamıyor kızı üzülüyor bu haline

ne yapmalı sizce bu şekilde bir evlilik sürermi sonradan hoşlanırmı kızdan yoksa hayat çekilmez bir halemi gelir abim çok

bunalıyor

catpat

Aktif Üye
Tepki
162
canım öncelikle hayırlı olsun... Evet zor bir durum ama eger hiç ilgisi yoksa çok zor ileride evlendiği zaman sürekli kız arkadasını bu durumdan dolayı eleştirebilir insan ilgi duymadığı insanla konuşmak bile istemez i bi evde ömür boyundan konusuyoruz tabi yine son söz abinin ama elektrik çok önemli tekrar hayırlısı olsun inşşallah düzelir...

tobe

Genel Yönetici
Genel Yönetici
Tepki
3.766
İnsan biraz da olsa istemeli evlenmeyi.. İsteksiz evlilik yarın sonu boşanmayla biter bence başlamadan bitmeli diye düşünüyorum ben.

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
56.161
Hayırlı olur inşallah nikahta keramet var demekten başka birşey gelmedi aklıma :nazo:

kedijik

Daimi Üye
Tepki
11.923
Sırf kız onu seviyor üzülür diye neden kendini ömür boyu bir mecburiyete mahkum ediyor.
Tabi bilinmez geçmişte evlilikler hep bu şekildeydi ve büyük çoğunluğu yürüdü. Ama şu da bir gerçek ki zaman değişti.
Evlendikten sonra %50 mutluluk şansı olduğu kadar %50 de negatif yönü var. Bence geç değil. Evlendikten sonra boşanmak yerine nişan atmak.
Hakkınızda hayırlısı...

OP
M

minikpembe

Yeni Üye
Tepki
10
canım öncelikle hayırlı olsun... Evet zor bir durum ama eger hiç ilgisi yoksa çok zor ileride evlendiği zaman sürekli kız arkadasını bu durumdan dolayı eleştirebilir insan ilgi duymadığı insanla konuşmak bile istemez i bi evde ömür boyundan konusuyoruz tabi yine son söz abinin ama elektrik çok önemli tekrar hayırlısı olsun inşşallah düzelir...

sağolasın

gerçekten zor bir durum işin garibi kızı bırakmaya vicdanı elvermiyor çünkü kız abim için ölüp bitiyo abim gamsız biri değil bide böyle seven iyi bir kız nasıl bulcam diyo ama sadece mantıken işte

OP
M

minikpembe

Yeni Üye
Tepki
10
İnsan biraz da olsa istemeli evlenmeyi.. İsteksiz evlilik yarın sonu boşanmayla biter bence başlamadan bitmeli diye düşünüyorum ben.

kız o kadar yürekten seviyoki abim onu bırakırsa cami avlusuna bebek bırakmış gibi hissederim diyo

OP
M

minikpembe

Yeni Üye
Tepki
10
Sırf kız onu seviyor üzülür diye neden kendini ömür boyu bir mecburiyete mahkum ediyor.
Tabi bilinmez geçmişte evlilikler hep bu şekildeydi ve büyük çoğunluğu yürüdü. Ama şu da bir gerçek ki zaman değişti.
Evlendikten sonra %50 mutluluk şansı olduğu kadar %50 de negatif yönü var. Bence geç değil. Evlendikten sonra boşanmak yerine nişan atmak.
Hakkınızda hayırlısı...

başkasıyle evlenirse zorla evlendirilmiş gibi olcak kız abim bu yükü üstlenmeninde zor olduğunu söylüyo yani iki arada bi derede

münteha

Aktif Üye
Tepki
70
Bekara koca boşaması kolay derler ya o hesap şu anda bizim konuşmalarımız ama şunu da unutma ki o kızın abinden bekletisi şu anlık evlenmek üzerine eğer ki evlenirlerse beklentileri artıcak çoluk, çocuk, gezme tozma gibi ve abin bu kadar isteksizken tamamen mutsuz olucak çünkü sevgi yok aşk yok merhametle 50-60 yılı nasıl geçirircek o kız mutlu olsun diye abin kendini yakmamalı bence üstelik bu kadar iyi kalpli bi insan eminim gönlünce yaşamayı gerçekten sevmeyi aşkı hakeder.Bence bi kere daha düşünsün abin ...

OP
M

minikpembe

Yeni Üye
Tepki
10
Bekara koca boşaması kolay derler ya o hesap şu anda bizim konuşmalarımız ama şunu da unutma ki o kızın abinden bekletisi şu anlık evlenmek üzerine eğer ki evlenirlerse beklentileri artıcak çoluk, çocuk, gezme tozma gibi ve abin bu kadar isteksizken tamamen mutsuz olucak çünkü sevgi yok aşk yok merhametle 50-60 yılı nasıl geçirircek o kız mutlu olsun diye abin kendini yakmamalı bence üstelik bu kadar iyi kalpli bi insan eminim gönlünce yaşamayı gerçekten sevmeyi aşkı hakeder.Bence bi kere daha düşünsün abin ...

böyle beni seven iyi güvenilir bir kızı tipini beğenmiyorum bırakırsam çok pişman olurum korkusu var abimde

münteha

Aktif Üye
Tepki
70
Bence abinin kafası bayağı bi karışık ne istediğinden emin olmalı bence .. Hem böyle kızı istemem diyo hemde bu septen dolayı bırakamıyo..

Çilekli Sakız

Moderatör
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
5.840
Üzgünüm ama abiniz malesef suçlu.
Birisi beni seviyor diye ben onunla evleneceğim mantığı çok yalnış.
Kimse kusura bakmasın ama ben üzüleceğime o üzülsün..İnsan sevmediğinin koynuna bile giremez...
Yol yakınken dönsün yoksa çok pişmanlıklar yaşarsınız.

OP
M

minikpembe

Yeni Üye
Tepki
10
Üzgünüm ama abiniz malesef suçlu.
Birisi beni seviyor diye ben onunla evleneceğim mantığı çok yalnış.
Kimse kusura bakmasın ama ben üzüleceğime o üzülsün..İnsan sevmediğinin koynuna bile giremez...
Yol yakınken dönsün yoksa çok pişmanlıklar yaşarsınız.

abim çok suçlu kıza hayır demiş defalarca zamanında ama sert çıkışmamış bir defa kalbini sağlam kırsa sağlam reddetse kız bi daha ömür billah yanaşmazdı yani bazen yumuşak olmak iyi olmak kötü oluyo

münteha

Aktif Üye
Tepki
70
Hımm anlaşıldı .. Yalnız şöyle bişey var erkekler kadınlar gibi değil fedakarlık ve mantık bi yerde onlar için biticek onların fıtratında var dediğin gibi kadınlara karşı arzu..Biz belkide anne olmaya doğuştan hazır olduğumuz için erkekleri sevmesek gönlümüz olmasa bile dayanırız ama emin ol erkekte bu isteksizlik bi yerde patlak verir,o zamanda o kızcağıza yazık olur..

OP
M

minikpembe

Yeni Üye
Tepki
10
Hımm anlaşıldı .. Yalnız şöyle bişey var erkekler kadınlar gibi değil fedakarlık ve mantık bi yerde onlar için biticek onların fıtratında var dediğin gibi kadınlara karşı arzu..Biz belkide anne olmaya doğuştan hazır olduğumuz için erkekleri sevmesek gönlümüz olmasa bile dayanırız ama emin ol erkekte bu isteksizlik bi yerde patlak verir,o zamanda o kızcağıza yazık olur..

evet kadının fıtratı ile erkeğin fıtratı çok farklı kadın güven bekler sığınacak liman arar erkek görsellik arar kızada yazık olcak abimede evlenirlerse herşey kabak gibi ortada

münteha

Aktif Üye
Tepki
70
Belliki durumun farkındasın abine yol yakınken dönmesini söyle yada kızla enine boyuna konuş bence hayat onları hayatı biz yorum yapar unuturuz ama bi ömür ikiside yapamaz bence böyle.Bırak kız şimdi bi kere üzülsün sonra kafasını vurmaktansa ,çünkü abinin yaptığıda ayıp yani ..

OP
M

minikpembe

Yeni Üye
Tepki
10
Belliki durumun farkındasın abine yol yakınken dönmesini söyle yada kızla enine boyuna konuş bence hayat onları hayatı biz yorum yapar unuturuz ama bi ömür ikiside yapamaz bence böyle.Bırak kız şimdi bi kere üzülsün sonra kafasını vurmaktansa ,çünkü abinin yaptığıda ayıp yani ..

abimin ayıbı ne onu anlamadım

münteha

Aktif Üye
Tepki
70
Sen istermiydin peki kendini o kızın yerine koy.Çok sevsende bi gün sevilmiceğini bile bile evlenmek.Ve bunun için ortam hazırlanıyo abinde sesini çıkarmıyo kendi düşüncesi için..Yani şöyle söyliyim abinin bi düşüncesi var tamam evlenilcek bana sadık bi kız bu, ama ben onu sevmiyorum ilerde nolur bilemem şimdi bi sözleneyimde..Karşıdan bi baksana şu an abin için çekilmez durum ilerde o kız için çekilmez hale gelicek belki yani kararın tamamı abinde ilerde pişman olmamaları için doğru düşünmesi lazım onu demek istedim kızma lütfen :)

OP
M

minikpembe

Yeni Üye
Tepki
10
Sen istermiydin peki kendini o kızın yerine koy.Çok sevsende bi gün sevilmiceğini bile bile evlenmek.Ve bunun için ortam hazırlanıyo abinde sesini çıkarmıyo kendi düşüncesi için..Yani şöyle söyliyim abinin bi düşüncesi var tamam evlenilcek bana sadık bi kız bu, ama ben onu sevmiyorum ilerde nolur bilemem şimdi bi sözleneyimde..Karşıdan bi baksana şu an abin için çekilmez durum ilerde o kız için çekilmez hale gelicek belki yani kararın tamamı abinde ilerde pişman olmamaları için doğru düşünmesi lazım onu demek istedim kızma lütfen :)

yok ablam kızarmıyım hiç

sen konuyu eksik anladın yada ben eksik söyledim

abim sesini çıkarmıyo değil 2 senedir kıza karşı hiçbirşey hissetmediğini söyleyip duruyor artık dilinde tüy bitti ne dediyse kız olsun ben razıyım deyip durdu

yani diyorki sen iyi kızsın senin gibisini bulmak çok zor ama ama sana karşı hiçbir şehvet yok içimde kız üzülüyo bozuluyo aradan birkaç gün geçiyo kabulleniyo durumu aynı evde olmaya razıyım diyo cinsel hayat kötü bile olsa

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar