Abim sözlendi ama kızdan hoşlanmıyor

kedijik

Daimi Üye
Tepki
11.923
böyle beni seven iyi güvenilir bir kızı tipini beğenmiyorum bırakırsam çok pişman olurum korkusu var abimde

Sorun sadece tipi ise ama abinde de problem var demektir.
Onu ömür boyu bu konuda mutlu edemezsiniz ki.
Ne şimdi tipine hayran olduğu biriyle evlendiğinde doğurduğu ilk çocuk sonrası aldığı kilolarda o şahane tipi kaybedince yenisini mi alacaksınız abine?

münteha

Aktif Üye
Tepki
70
O değilde biz kızlarda çeşit çeşit yaratıklarız.Kimimiz çok gururlu kimimizde ne olursa olsun yeterki benim olsun deriz.Çok ilginç yalnız hiç bu şekilde bi durum duymamıştım.İnşallah durum daha da karışmadan çözülür yoksa sonunu Allah hayır etsin :)

OP
M

minikpembe

Yeni Üye
Tepki
10
Sorun sadece tipi ise ama abinde de problem var demektir.
Onu ömür boyu bu konuda mutlu edemezsiniz ki.
Ne şimdi tipine hayran olduğu biriyle evlendiğinde doğurduğu ilk çocuk sonrası aldığı kilolarda o şahane tipi kaybedince yenisini mi alacaksınız abine?

kız bu kadar iyi ise tip çok problem olmamalı ama erkek işte

tamam problem abimde nasıl hoş gösterebilirizki bu kızı gözüne

OP
M

minikpembe

Yeni Üye
Tepki
10
O değilde biz kızlarda çeşit çeşit yaratıklarız.Kimimiz çok gururlu kimimizde ne olursa olsun yeterki benim olsun deriz.Çok ilginç yalnız hiç bu şekilde bi durum duymamıştım.İnşallah durum daha da karışmadan çözülür yoksa sonunu Allah hayır etsin :)

amin amin amin ve amin

Çilekli Sakız

Moderatör
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
5.840
Evliliklerde en önemli unsur nedir biliyormusunuz ? Aşk'tır ve Aşk abinizin ilişkisinde yok..Anlamadığım bir diğer husus ise madem abiniz ilişkilerinde seçici birisi neden görücü usulü bir tanışmayı kabul etmiş.Etrafta tanışabileceği binlerce kız ve binlerce ortam varken neden bu yöntem ? Artık fi tarihinde yaşamıyoruz elbet ailenizden birisi bu kızı görmüştür yoksa semtin birisine gidip kim bekarsa onun evine gidip kız alma olmuyor..Elbette birilerinin fikri var..
Abin bu kadar kızın tipine takılı kaldığına göre abin çok yakısıklı olsa gerek.
Yanlış anlamayın lütfen beni ama anlayamıyorum inanın erkekleri anlayamıyorum neden yüreğe güzel gelenden çok göze güzel gelene bakarlar..Güzelliğine kimse güvenmesin bugün varsa yarın yoktur..O yaşlandığında Allah korusun kaza bela'da ona güzellik değil merhamet bakacak..
Bu ilişki için hayırlı çözüm ayrılıktır.Üzülürüm çünkü kızın adına evlenecek ve onu sevmeyen birisinin koynuna girecek bu ne kadar acı verici birşey belki bunu 3 , 5 ay önemsemeyecek ama aradan aylar birbirini kovalarken kafasına dank edecek..Çünkü abiniz onu sevmeyecek ve abiniz onu sevmediği için onu önemsemeyecek ve emin olun insanlar sevmediklerine mükemmel zararlar verirler.Ve sonuç 2 parça kağıtta ellerinde olacak " ŞİDDETLİ GEÇİMSİZLİK "

OP
M

minikpembe

Yeni Üye
Tepki
10
Evliliklerde en önemli unsur nedir biliyormusunuz ? Aşk'tır ve Aşk abinizin ilişkisinde yok..Anlamadığım bir diğer husus ise madem abiniz ilişkilerinde seçici birisi neden görücü usulü bir tanışmayı kabul etmiş.Etrafta tanışabileceği binlerce kız ve binlerce ortam varken neden bu yöntem ? Artık fi tarihinde yaşamıyoruz elbet ailenizden birisi bu kızı görmüştür yoksa semtin birisine gidip kim bekarsa onun evine gidip kız alma olmuyor..Elbette birilerinin fikri var..
Abin bu kadar kızın tipine takılı kaldığına göre abin çok yakısıklı olsa gerek.
Yanlış anlamayın lütfen beni ama anlayamıyorum inanın erkekleri anlayamıyorum neden yüreğe güzel gelenden çok göze güzel gelene bakarlar..Güzelliğine kimse güvenmesin bugün varsa yarın yoktur..O yaşlandığında Allah korusun kaza bela'da ona güzellik değil merhamet bakacak..
Bu ilişki için hayırlı çözüm ayrılıktır.Üzülürüm çünkü kızın adına evlenecek ve onu sevmeyen birisinin koynuna girecek bu ne kadar acı verici birşey belki bunu 3 , 5 ay önemsemeyecek ama aradan aylar birbirini kovalarken kafasına dank edecek..Çünkü abiniz onu sevmeyecek ve abiniz onu sevmediği için onu önemsemeyecek ve emin olun insanlar sevmediklerine mükemmel zararlar verirler.Ve sonuç 2 parça kağıtta ellerinde olacak " ŞİDDETLİ GEÇİMSİZLİK "

Evet aşk yok görücü üsulu olmasının sebebi dini kurallara uygun olması abim kafelerde barlarda dolaşıp kız bulma peşinde olan birisi değildi

abimin tipi karakteri iyidir birçok yönden kemaldir kızlardan evlilik teklifi alan birisidir güzelliğin bir süre sonra geçici olduğunu biliyor ama oda en azından hoşuma gidecek birisi olsun düşüncesine elektrik almak istiyor yani evlenmek için evlenmek istemiyor

abim hassastır hoşlanmadığı birinin koynuna girmek onun için sevmediği bir adamla zorla evlendirilen kız gibi olacaktır

sonuçta haklısınız sonu kötü görünüyor

Çilekli Sakız

Moderatör
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
5.840
Muhakkak ki..Arkadaş sadece cafede barda bulunmuyor çoğumuz farklı şekillerde tanıştık eşlerimizle.
Elbette hoşlanmak gerek onda anlayışlıyım insanın içine sinmediği bir evliliği doğru bulamam ancak abinize kestirip atmıyor diye çok kızıyorum.

OP
M

minikpembe

Yeni Üye
Tepki
10
Muhakkak ki..Arkadaş sadece cafede barda bulunmuyor çoğumuz farklı şekillerde tanıştık eşlerimizle.
Elbette hoşlanmak gerek onda anlayışlıyım insanın içine sinmediği bir evliliği doğru bulamam ancak abinize kestirip atmıyor diye çok kızıyorum.

abim çok kestirip attı zamanında ama olmayınca olmuyor işte kızı bezdirmek için hayatını zehir edeceğini kendisine hiç ilgi göstermeyeceğini yatağa bile girmekten sakınacağını söyledi tık yok demekki bu sevgi değil hastalık herhalde abim gökten inmiş bir adam değilki

pembenutella

Daimi Üye
Tepki
938
bikere tüm bunları kabul eden bir kızın akıl sağlığı ne kadar yerinde bir de onu düşünmek lazım.ilgi gördüğümüz adamları bile yeri gelince kıskanan acaba aldatıyo mudur diye içine az da olsa şüphe düşüren milletiz biz kadın milleti olarak.o kız kendisine ilgi duymadığını bildiğinde kafasında ne şüpheler dolaşıcak sürekli huzursuz olucak bu durum abine de yansıyacak.

ama benim asıl merak ettiğim şu.abin ilgi duymadığına nasıl bu kadar emin.yani hem sözlenmek hem de bütün bunları demek bana çelişkili geliyo.kimse silah dayamadı sonuçta abin kendisi kabul etti.bunları söylüyorum çünkü erkeklerde genelde tuhaf bi psikoloji var.yani peşimden koşuyo ama ilgisizim vs diye.ama kız ilgisini kesince de sudan çıkmış balığa dönüyolar.belki abin de böyle bir psikoloji içindedir ama farkında değildir.

herşeyden önemlisi anlaşabiliyorlar mı.yani zevk aldıkları şeyler hobileri düşünceleri uyuşuyorlar mı.iki arkadaş gibi oturup saatlerce muhabbet ediyorlar mı, aynı şeylere gülüp eğlenebiliyorlar mı.eğer bunları da yapamıyorlarsa aralarında soğukluk varsa bu iş yürümez.ama sadece cinsel olarak abinde bi ilgisizlik varsa bence yürüyebilir.çünkü anladığım kadarıyla abin dindar biri ve bu duygular iffetinden kaynaklanıyor da olabilir.yani zamanla değişebilir.

son olarak hakkkınızda hayırlısı neyse o olsun.bir an önce karar verilmesi gereken bir durum.

OP
M

minikpembe

Yeni Üye
Tepki
10
bikere tüm bunları kabul eden bir kızın akıl sağlığı ne kadar yerinde bir de onu düşünmek lazım.ilgi gördüğümüz adamları bile yeri gelince kıskanan acaba aldatıyo mudur diye içine az da olsa şüphe düşüren milletiz biz kadın milleti olarak.o kız kendisine ilgi duymadığını bildiğinde kafasında ne şüpheler dolaşıcak sürekli huzursuz olucak bu durum abine de yansıyacak.

ama benim asıl merak ettiğim şu.abin ilgi duymadığına nasıl bu kadar emin.yani hem sözlenmek hem de bütün bunları demek bana çelişkili geliyo.kimse silah dayamadı sonuçta abin kendisi kabul etti.bunları söylüyorum çünkü erkeklerde genelde tuhaf bi psikoloji var.yani peşimden koşuyo ama ilgisizim vs diye.ama kız ilgisini kesince de sudan çıkmış balığa dönüyolar.belki abin de böyle bir psikoloji içindedir ama farkında değildir.

herşeyden önemlisi anlaşabiliyorlar mı.yani zevk aldıkları şeyler hobileri düşünceleri uyuşuyorlar mı.iki arkadaş gibi oturup saatlerce muhabbet ediyorlar mı, aynı şeylere gülüp eğlenebiliyorlar mı.eğer bunları da yapamıyorlarsa aralarında soğukluk varsa bu iş yürümez.ama sadece cinsel olarak abinde bi ilgisizlik varsa bence yürüyebilir.çünkü anladığım kadarıyla abin dindar biri ve bu duygular iffetinden kaynaklanıyor da olabilir.yani zamanla değişebilir.

son olarak hakkkınızda hayırlısı neyse o olsun.bir an önce karar verilmesi gereken bir durum.

kız çok akıllı her konuda kişisel olarak muhteşem özelliklere sahip 40 yıl evde bıraksan gözün arkada kalmaz o dere ama gel görki sözkonusu abim olunca dizlerinin bağı çözülüyor birçok açıdan birçok kız ile kıyaslanmayacak özelliklere sahip

abimde bu özelliklerinden ötürü kıza karşı boş değil ama işte sadece karakteristik özelliklerinden görsellik vasat yani kızın albenisi hiç yok abim için

evet kimse silah dayamadı ama abime o kadar baskı yaptıki abimde artık bari dini için evleneyim bari evde güvenilir bir kadın olsun huzur versin sıkıntı vermesin diye düşünemeye başladı kendini böyle ikna ediyor güzelleri görüyoruz erkeklere sıkıntı veriyorlar bu bari vermez diye kendini teselli ediyor

kızı başkası istemeye gelmişti abim gerçekten sudan çıkmış balığa döndü ama kıza ayılıp bayıldığından değil kendisini bu kadar seven birine karşılık verememesi ve onun başkasıyla evlenme düşüncesi kendini suçlu hissetmesine sebep oldu yani benim yüzümden gitti istemediği biriyle evlendi düşüncesi vicdan azabı duydu neyseki kız ben bir başkasıyla yapmam deyip sonradan görücüyüde reddetmiş ailesini bile karşısına alarak hal böyle olunca abim diyor bu kız benden başkasıyla istesede yapamıyor ben onunla evlenmezsem kendini heder edecek bir ömür boyu bekar kalacak başkasıyla evlesen bile aklı bende olacak diyo

anlaşıyorlar her konuda hiçbir problem yok ama iki kanka gibi ama abim diyor öpüp koklamak hiç gelmiyor içimden dokunmak istemediğim bir kadınla ne kadar devam edebilirim diyor

zamanla birşey değişirmi bilmiyorum abim çok nadir kız beğenebilen biri kimi beğeneceği belli olmuyo gidip acayip bir kız için bu kız çok hoş derken beren saat için bile hoşlandığım tip değil diyebiliyo

füreyya

Daimi Üye
Tepki
2.320
cnm sen 33 yaşındasın abin de demekki yaşını başını almış.
bi yaştan sonra evlenmeye karar vermek çok zor oluyor.
aman olsunda ne olursa olsun. zaten büyük bir aşkla sevdiği biriyle evlense bile birkaç sene içinde aynı düzeye inecek ilgisi alakası :)

OP
M

minikpembe

Yeni Üye
Tepki
10
cnm sen 33 yaşındasın abin de demekki yaşını başını almış.
bi yaştan sonra evlenmeye karar vermek çok zor oluyor.
aman olsunda ne olursa olsun. zaten büyük bir aşkla sevdiği biriyle evlense bile birkaç sene içinde aynı düzeye inecek ilgisi alakası :)

yaş bilgim hatalı abiş 30 yaşında

ama sanırım haklısın bir süre sonra ilgi düzeyi aynı oluyo dimi sahiden bunlardaki tek eksik canım cicim ayları olacak hihihihiiii

füreyya

Daimi Üye
Tepki
2.320
yaş bilgim hatalı abiş 30 yaşında

ama sanırım haklısın bir süre sonra ilgi düzeyi aynı oluyo dimi sahiden bunlardaki tek eksik canım cicim ayları olacak hihihihiiii

benim de o yaşta bekar erkek kardeşim var.
çok mırın kırın ediyor. herkesten kaçıyor.
ona da böyle birşey mi lazım acaba.
yapışsın yakasına bırakmasın.:nazo:

OP
M

minikpembe

Yeni Üye
Tepki
10
benim de o yaşta bekar erkek kardeşim var.
çok mırın kırın ediyor. herkesten kaçıyor.
ona da böyle birşey mi lazım acaba.
yapışsın yakasına bırakmasın.:nazo:

aman diyim evlendirin bunlar şımarık yetişmiş başını bağlamazsan saçma bi hayat sürüyolar

*Hülya*

Daimi Üye
Tepki
6.519
ben abinin nişanlısını yermek istemiyorum ama bence kadın erkek her ikiside kişilikli davranmalı
ne demek beni istemesende olur ,o olmasada olur bu olmasada olur yeter ki kendi istediği olsun tutku şeklinde bencilce ve biraz da ağır kaçıyor ama kişiksizce bir durum söz konusu
bir insan evleneceği kişiyi bırak normal bir insanın bile kendisi hakkında ki düşünclerine önem vermeli ,ona göre davranmalı
bunu fazlasıyla gözardı ediyor bence ileride çok sıkıntılı olaylar yaşanacağını düşünüyorum ben :tskler:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar