bikere tüm bunları kabul eden bir kızın akıl sağlığı ne kadar yerinde bir de onu düşünmek lazım.ilgi gördüğümüz adamları bile yeri gelince kıskanan acaba aldatıyo mudur diye içine az da olsa şüphe düşüren milletiz biz kadın milleti olarak.o kız kendisine ilgi duymadığını bildiğinde kafasında ne şüpheler dolaşıcak sürekli huzursuz olucak bu durum abine de yansıyacak.
ama benim asıl merak ettiğim şu.abin ilgi duymadığına nasıl bu kadar emin.yani hem sözlenmek hem de bütün bunları demek bana çelişkili geliyo.kimse silah dayamadı sonuçta abin kendisi kabul etti.bunları söylüyorum çünkü erkeklerde genelde tuhaf bi psikoloji var.yani peşimden koşuyo ama ilgisizim vs diye.ama kız ilgisini kesince de sudan çıkmış balığa dönüyolar.belki abin de böyle bir psikoloji içindedir ama farkında değildir.
herşeyden önemlisi anlaşabiliyorlar mı.yani zevk aldıkları şeyler hobileri düşünceleri uyuşuyorlar mı.iki arkadaş gibi oturup saatlerce muhabbet ediyorlar mı, aynı şeylere gülüp eğlenebiliyorlar mı.eğer bunları da yapamıyorlarsa aralarında soğukluk varsa bu iş yürümez.ama sadece cinsel olarak abinde bi ilgisizlik varsa bence yürüyebilir.çünkü anladığım kadarıyla abin dindar biri ve bu duygular iffetinden kaynaklanıyor da olabilir.yani zamanla değişebilir.
son olarak hakkkınızda hayırlısı neyse o olsun.bir an önce karar verilmesi gereken bir durum.
kız çok akıllı her konuda kişisel olarak muhteşem özelliklere sahip 40 yıl evde bıraksan gözün arkada kalmaz o dere ama gel görki sözkonusu abim olunca dizlerinin bağı çözülüyor birçok açıdan birçok kız ile kıyaslanmayacak özelliklere sahip
abimde bu özelliklerinden ötürü kıza karşı boş değil ama işte sadece karakteristik özelliklerinden görsellik vasat yani kızın albenisi hiç yok abim için
evet kimse silah dayamadı ama abime o kadar baskı yaptıki abimde artık bari dini için evleneyim bari evde güvenilir bir kadın olsun huzur versin sıkıntı vermesin diye düşünemeye başladı kendini böyle ikna ediyor güzelleri görüyoruz erkeklere sıkıntı veriyorlar bu bari vermez diye kendini teselli ediyor
kızı başkası istemeye gelmişti abim gerçekten sudan çıkmış balığa döndü ama kıza ayılıp bayıldığından değil kendisini bu kadar seven birine karşılık verememesi ve onun başkasıyla evlenme düşüncesi kendini suçlu hissetmesine sebep oldu yani benim yüzümden gitti istemediği biriyle evlendi düşüncesi vicdan azabı duydu neyseki kız ben bir başkasıyla yapmam deyip sonradan görücüyüde reddetmiş ailesini bile karşısına alarak hal böyle olunca abim diyor bu kız benden başkasıyla istesede yapamıyor ben onunla evlenmezsem kendini heder edecek bir ömür boyu bekar kalacak başkasıyla evlesen bile aklı bende olacak diyo
anlaşıyorlar her konuda hiçbir problem yok ama iki kanka gibi ama abim diyor öpüp koklamak hiç gelmiyor içimden dokunmak istemediğim bir kadınla ne kadar devam edebilirim diyor
zamanla birşey değişirmi bilmiyorum abim çok nadir kız beğenebilen biri kimi beğeneceği belli olmuyo gidip acayip bir kız için bu kız çok hoş derken beren saat için bile hoşlandığım tip değil diyebiliyo