Abim sözlendi ama kızdan hoşlanmıyor

OP
M

minikpembe

Yeni Üye
Tepki
10
benim de o yaşta bekar erkek kardeşim var.
çok mırın kırın ediyor. herkesten kaçıyor.
ona da böyle birşey mi lazım acaba.
yapışsın yakasına bırakmasın.:nazo:

abim şimdiye kadar evlenmediği için çok pişman ne teklifler aldım ne kızlar gördüm kimsenin yüzüne bakmadım diyo

OP
M

minikpembe

Yeni Üye
Tepki
10
ben abinin nişanlısını yermek istemiyorum ama bence kadın erkek her ikiside kişilikli davranmalı
ne demek beni istemesende olur ,o olmasada olur bu olmasada olur yeter ki kendi istediği olsun tutku şeklinde bencilce ve biraz da ağır kaçıyor ama kişiksizce bir durum söz konusu
bir insan evleneceği kişiyi bırak normal bir insanın bile kendisi hakkında ki düşünclerine önem vermeli ,ona göre davranmalı
bunu fazlasıyla gözardı ediyor bence ileride çok sıkıntılı olaylar yaşanacağını düşünüyorum ben :tskler:

evet itidalli olmak herzaman iyidir bazen kişi çok sevdiğinde bencil oluyor yeterki istediğim olsun diyor ama karşıdakinin düşebileceği durumları düşünmüyorki karşıdakinin mutsuzluğu ona yansıcak bunuda hesap edemiyor

yani abim diyo mesela bak seni yatakta yalnız bırakma durumu olabilir çünkü ben hoşlanmadığıma dokunamam kız bunuda kabul ediyo tamam senin için seks diyelimki çok önemli değil erkeğinin nefes alışı yetiyo sana erkeğin hali ne olacak onada eziyet etmeye gerek yokki bu kadar

*Hülya*

Daimi Üye
Tepki
6.519
evet itidalli olmak herzaman iyidir bazen kişi çok sevdiğinde bencil oluyor yeterki istediğim olsun diyor ama karşıdakinin düşebileceği durumları düşünmüyorki karşıdakinin mutsuzluğu ona yansıcak bunuda hesap edemiyor

yani abim diyo mesela bak seni yatakta yalnız bırakma durumu olabilir çünkü ben hoşlanmadığıma dokunamam kız bunuda kabul ediyo tamam senin için seks diyelimki çok önemli değil erkeğinin nefes alışı yetiyo sana erkeğin hali ne olacak onada eziyet etmeye gerek yokki bu kadar

şahsen böyle vurdumduymaz takıntılı tiplerden hiç hayır geldiğini görmedim
aşklarıda tutarsızdır sevgileride :tskler:

füreyya

Daimi Üye
Tepki
2.320
seni yalnız bırakırım demesine rağmen aldırmıyorsa bu işte bi iş var:acep:
çözemedim ama
sıkıntılı durumlara yol açabilir bu evlilik...

OP
M

minikpembe

Yeni Üye
Tepki
10
seni yalnız bırakırım demesine rağmen aldırmıyorsa bu işte bi iş var:acep:
çözemedim ama
sıkıntılı durumlara yol açabilir bu evlilik...

çok ilginç bir durum gerçekten abim bu saatten sonra geri adım atmaz herhalde allah belamı verdi deyip duruyordu abim

pembenutella

Daimi Üye
Tepki
938
bence o kız şuan kendini şimdi ilgi göstermiyo ama ilerde değişir hem öyle olmasa benle niye sözlensin ki diye umutlandırıyo.yada ileri derecede frijit :tskler:

ama abin de aslında düşündüğü gibi olmayabilir.yani anladığım kadarıyla öyle kadınlardan çabucak etkilenen biri değil.üstüne dindar birisi de olunca şuan yakınlık duymayabilir.yani belki de günah olduğu için bilinçaltı uzak duruyo.aynı evde kaldıklarında oluşabilir o yakınlık.oluşmazsa durum vahim ama.

ne kadar zamandır tanışıyorlar?yada kız nasıl bakımsız şişman vs gibi bir etken var mı abinin beğenmemesinde?

OP
M

minikpembe

Yeni Üye
Tepki
10
bence o kız şuan kendini şimdi ilgi göstermiyo ama ilerde değişir hem öyle olmasa benle niye sözlensin ki diye umutlandırıyo.yada ileri derecede frijit :tskler:

ama abin de aslında düşündüğü gibi olmayabilir.yani anladığım kadarıyla öyle kadınlardan çabucak etkilenen biri değil.üstüne dindar birisi de olunca şuan yakınlık duymayabilir.yani belki de günah olduğu için bilinçaltı uzak duruyo.aynı evde kaldıklarında oluşabilir o yakınlık.oluşmazsa durum vahim ama.

ne kadar zamandır tanışıyorlar?yada kız nasıl bakımsız şişman vs gibi bir etken var mı abinin beğenmemesinde?

abim biraz idealist biri olacaksa iyisi olsun olmayacaksa hiç olmasın modundaydı şugüne kadar ama gel görki sokakta görse dönüp bakmayacağı biriyle şu an sözlü olayla bir şekidle işi bu noktaya getirdi

dindarlıklada alakası yok buna eminim sadece gördüğü her kadına atlamayan bir türdür abim gerçekten gözüne ve gönlüne yatan birilerini bekledi şu yaşına kadar

kızla 1 buçuk yıldır tanışıyorlar kız köylü kızı öyle ortam görmüş bir kız değil abimde tam aksine çok titizdir diksiyon olsun temizlik olsun kılık kıyafet olsun ha kız pis değil diksiyonuda iyi falan ama abimin dediğine göre yüzünde bir çekicilik yok boyuda çok uzun kızın abim 1 76 kız da abimden bir santim kısa abim kendi kadar biri olsun istemiyo yanımda kocaman duruyor bbenim kadar bir kalıbı var diyo şişman değil fiziği güzel ama uzun abim daha kısa istiyor uzun kemikli kız sevmiyo biraz daha dişine göre olsun istiyo yani şöyle kucaklayıp salondan diğer odaya götürebilsin hihihihiiii

pembenutella

Daimi Üye
Tepki
938
kesinlikle zor bir durum ilerde diyelim ki gözüne gönlüne uygun biri çıktı o zaman nolcak.erkekler neden hayır diyemezler ki :sinirli: :mad:

OP
M

minikpembe

Yeni Üye
Tepki
10
kesinlikle zor bir durum ilerde diyelim ki gözüne gönlüne uygun biri çıktı o zaman nolcak.erkekler neden hayır diyemezler ki :sinirli: :mad:

öyle biri çıksa bile artık iş işten geçmiş olcak benim abim küstümü küser yani kalkıpta aldatacak yada boşayacak değil bugüne kadar kendini muhafaza etmiş bir sevgilisi bile olmamış

hayır der çok güzel diyo ki şimdiye kadar çok kıza hayır dedim hepsi laftan anladı gitti bu hayır dedikçe daha azimleniyo

OP
M

minikpembe

Yeni Üye
Tepki
10

işin garibi tam istediği gibi bir kız bulmuştu kızda pas verdi abime ama abim kızın bazı davranışlarını sevmedi ve sadece tipini beğendiğim fakat bana hayatımda sorun çıkartacak biriyle hayatımı birleştiremem dedi onuda yolladı

pembenutella

Daimi Üye
Tepki
938
belki de hakkında hayırlısı budur belki bu kız azimlenmese hiç evlenemicekti abin hepsine hayır dicekti :ko

o zaman demekki davranışların uyumu abin için daha önemli öyleyse neden olmasın zamanla gözü alışır belki :huhuu:

OP
M

minikpembe

Yeni Üye
Tepki
10
belki de hakkında hayırlısı budur belki bu kız azimlenmese hiç evlenemicekti abin hepsine hayır dicekti :ko

o zaman demekki davranışların uyumu abin için daha önemli öyleyse neden olmasın zamanla gözü alışır belki :huhuu:

valla aynen bu kız böyle yapmasa belki abim evlenmezdi abimin yularından tutması gerekiyordu birinin hihiih ihihih

umarım gözü alışır ağzından bal damlıyo teşekkür ederim

pembenutella

Daimi Üye
Tepki
938
valla aynen bu kız böyle yapmasa belki abim evlenmezdi abimin yularından tutması gerekiyordu birinin hihiih ihihih

umarım gözü alışır ağzından bal damlıyo teşekkür ederim

ne demek canım hakkında hayırlısı olsun.abiniz için de barfi isminde bir film var onu öneririm.bir ömürlük sevginin nasıl olması gerektiğini anlatan bir film :ask:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar