Adını Feriha Koydum -Emir'in Yolu (Showtv)

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.926
61.bölümün fragmanı Emir ameliyathanede Feriha geliyor sonra Feriha'nın babası ve Mehmet geliyor Feriha kardeşine sarılıyor falan filan...

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.926
Ben bir başında bir ortasında bir sonunda bakıyorum içimi şişirdiler Yalan Dünya'ya kaydım:dance10:

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.926
ferihaaaa154_5435_154.jpg

trans.gif

Adını Feriha Koydum

trans.gif

Türü: Yerli Dizi
Tarih-Saat: 18.05.2012 20:00
trans.gif

Emir’in vurulduğu haberini Koray’dan alan Feriha çılgına döner. Mehmet’in de yaralandığı saldırı Yılmaz ailesini de Feriha ile birlikte hastaneye sürükler. Gece ******ne yapılan saldırı haberi dalga dalga yayılırken Ünal ve Aysun da neye uğradıklarını şaşırmış haldedir. Hastane koridorundaki gergin bekleyiş herkesi biraraya getirirken Emir’i kaybetme korkusuyla büyük bir duygusal kriz yaşayan Feriha için saldırının ardındaki gerçekleri öğrenmek hiç de kolay olmaz. Oğlu için endişelenen Ünal’ın Yavuz’a karşı devreye girmesi ise ilginç gelişmeleri beraberinde getirecektir. Emir’i kaybetme korkusuyla yaşadıklarını sorgulayan Feriha, duyguları konusunda çark ederken Emir bu kez Feriha’nın kaybetme korkusuyla attığı adıma karşılık vermez. Feriha, Emir’in direnci ile duygusal olarak sarsılırken Koray’ın yaklaşan doğum günü ise hesaplaşma dolu sürprizlere gebedir. Adını Feriha Koydum yeni bölümü ile 18 Mayıs Cuma akşamı saat 20.00’de Show TV’de!

melek_yüzlüm

Daimi Üye
Tepki
2.195
sanırım bugün bende izleyemeyeceğim evde yokum akşam.ama güzel bi bölüm eminim.feriha artık iyice gıcıklaştı ama neyse artık bitene kadar idare edicez...

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.926

trans.gif

Adını Feriha Koydum

trans.gif

Tarih-Saat: 25.05.2012 20:00

trans.gif

EMİR VE FERİHA YENİDEN ELELE…

Çiftlik evinde bir araya gelen ilginç grup çalkantılı anlar yaşarken Emir ve Feriha birbirlerine doğru beklenmedik adımlar atar. Gülsüm’ün herkesi etkileyecek patlaması ile birlikte Yavuz’un ani baskını, sıradışı güne damgasını vurur. Yavuz’un baskınıyla başlayan tehlikeli süreç ise Emir ve Feriha arasında büyük bir patlamaya neden olur. Emir ve Yavuz arasındaki sert çekişme tüm hızıyla devam ederken Emir, Yavuz’a meydan okumak için kışkırtıcı bir adım atar. Öte yandan kapıcı dairesinde ise Hatice’nin oğlu Akif’in ziyaret heyecanı yaşanmaktadır. Akif’in ziyareti kapıcı dairesi ile Feriha ve Emir arasında pamuk ipliğine bağlı bir köprü kurarken Emir ve Feriha’yı da yeni bir sürpriz beklemektedir. Adını Feriha Koydum yeni bölümü ile 25 Mayıs Cuma akşamı saat 20.00’de Show TV’de!

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.926

trans.gif

Adını Feriha Koydum

trans.gif

Tarih-Saat: 01.06.2012 20:00
trans.gif

EMİR’E BÜYÜK TUZAK… Kapıcı dairesindeki aile yemeği beklenmedik bir krize dönüşür. Emir ve Feriha için anlamlı olan gece, Koray, Gülsüm ve Seher arasındaki gerçeklerin masaya dökülmesiyle sona erer. Emir, ****** ayağa kaldırmak için atağa geçerken Ece’nin Yavuz’dan dayak yemesi, Emir ve Yavuz arasındaki mücadeleyi şaha kaldırır. Emir’in Yavuz’la olan düşmanlığından yorgun düşen Feriha ise adım adım patlama noktasına yaklaşmaktadır. Feriha’nın duygularının farkında olan Emir, birlikte herşeyden uzak kalacakları bir gün planlarken, Yavuz’un ise farklı planları vardır. Emir’den kurtulmaya kararlı olan Yavuz herkesin hayatını değiştirecek kadar büyük bir tuzak kurar. Yavuz’un tuzağı, Emir için dönüşü olmayan bir tehdide dönüşür. Adını Feriha Koydum yeni bölümü ile 1 Haziran Cuma akşamı saat 20.00’de Show TV’de!

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.926
175xadiniferihakoydum.jpg

trans.gif

Adını Feriha Koydum
trans.gif

Tarih-Saat: 08.06.2012 20:00

trans.gif

GERÇEKLER ORTAYA ÇIKIYOR…

Feriha, Yavuz’la yaptığı konuşmanın etkisinden sıyrılmaya çalışırken Ünal’ın Emir’e kurulan tuzakta payı olduğunu öğrenmesiyle, Emir’in yanında olur. Hande’nin tehdidi ile paniğe kapılan Sanem ise, kendini garantiye almak için gerekli adımları atmaya başlar. Apartmandan taşınma kararı mahkemesi için gün sayan Cansu’yu yıkar. Ünal, Sanem’in yönlendirmesi ise Emir’e Hills’le ilgili büyük bir teklif götürür. Emir, Ünal’ın teklifini kabul etmemeye kararlıdır. Ünal, Emir’i yumuşatmak için Feriha’dan yardım istemek zorunda kalınca, Emir’in Ünal’ın teklifini reddetmesi Feriha ile Emir arasında yeni bir tartışmanın fitilini ateşler. Emir, Night’ı ayağa kaldırmak için yeni bir parti organize ederken Feriha, onun işle ilgili hırslarından tedirgindir. Yavuz’un ikinci ziyareti ise Feriha için öncekinden ağır olur. Feriha ve Emir arasında Yavuz yüzünden patlayan tartışma büyük bir soruyu da beraberinde getirecektir. Adını Feriha Koydum yeni bölümü ile 8 Haziran Cuma akşamı saat 20.00’de Show TV’de!

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.926

Adını Feriha Koydum

Tarih-Saat: 15.06.2012 20:00
Emir ve Feriha’nın yollarını ayırmalarının üzerinden geçen üç yıl, aldıkları ağır yaralarla yaşamayı öğrenen gençlerin hayatında çok şeyi değiştirmiştir. Levent’le birlikte Amerika’ya giden Feriha, bambaşka bir kadın olarak Türkiye’ye dönerken Emir ise Ece ile nişan hazırlığı içindedir. Aradan geçen zaman herkesi değiştirmiş, dostlukları da düşmanlıkları da farklı yerlere taşımıştır. Türkiye’ye bir amaçla dönen Feriha, harekete geçmek için en uygun zamanı seçmiştir. Yıllar sonra karşı karşıya gelmek Emir ve Feriha’nın öfke ve hayalkırıklıklarıyla küllendirmeye çalıştıkları aşklarını yeniden alevlendirecek mi? Yoksa onları aşk kadar güçlü bir düşmanlığın eşiğine mi getirecek? Adını Feriha Koydum yeni bölümü ile 15 Haziran Cuma akşamı saat 20.00’de Show TV’de!

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.926

trans.gif

Adını Feriha Koydum
trans.gif

Tarih-Saat: 22.06.2012 20:00
trans.gif

Yıllar sonra karşı karşıya gelen Emir ve Feriha’nın duyguları alt üst olur. Nişandaki herkes Feriha’nın sürpriz dönüşünün şokunu yaşarken Emir de Feriha da karşılıklı öfkelerinden güç alarak geceye devam etmeye çalışır. Yavuz’un beklenmedik ziyareti ve Sanem’in nişanda boy göstermesi ile tansiyon artar. Feriha ve Levent’in otelin yeni ortakları olduğunu öğrenmek Emir’i çileden çıkarır ve oteldeki hayatı güçleştirir. Feriha ise adım adım otele ortak olmasının ardındaki gizli hedefine yürür. Feriha’nın intikam istediğini gören Emir’in tepkisi ise şaşırtıcı olur. Otelde gerilen sinirler sonunda Emir ve Feriha’yı bir kez daha karşı karşıya getirdiğinde zaman artık yüzleşme zamanıdır. Adını Feriha Koydum yeni bölümü ile 22 Haziran Cuma akşamı saat 20.00’de Show TV’de!

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.926
17061395.jpg

"Benimle evlenir misin Feriha"

Başrollerini Hazal Kaya ve Çağatay Ulusoy'un paylaştığı 'Adını Feriha Koydum' sezona veda ediyor.Dizinin 29 Haziran'da ekranlara gelecek olan final bölümünün fragmanı yayınlandı.

Merakla beklenen yeni bölümde;

Emir, Feriha'nın evi terk edişindeki gerçek nedeni öğrenecek.

Levent, Feriha'ya beklemediği bir teklif yapacak.

İkili arasındaki konuşmaya şahit olan Emir ise büyük bir yıkım yaşayacak.
Hürriyet

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.926

Adını Feriha Koydum (Sezon Finali)

Tarih-Saat: 29.06.2012 20:00
Büyük yüzleşme ile kaybettikleri üç yılı bir yanlış anlamaya borçlu olduklarını öğrenen Emir ve Feriha yıkılır. Birbirlerine geç kaldıklarını düşünen ikili, öğrendikleri yeni gerçeklerle birlikte hayatlarına devam etmek zorundadır. Sanem’in geçirdiği araba kazası, yolunun Yavuz’la kesişmesini sağlar. Feriha ve Emir öğrendikleri yeni gerçekleri sindirmeye çalışırken her ikisi de duygularına direnmekte zorlanmaya başlar. Öte yandan, yıllardır Feriha’nın hayatında bir adım ileri gidememenin acısını yaşayan Levent de artık ciddi bir adım atma niyetindedir. Levent, yıllardır bastırdığı duygularla harekete geçerken Emir ve Feriha’nın yolları ise bir kez daha onlar için özel olan bir yerde kesişir. Güçlüklerle dolu bir geçmişi geride bırakan Emir ve Feriha, büyük yanlış anlamaların ve engellerin ardından sonunda birbirlerine yürümeyi başarabilecek mi? Adını Feriha Koydum sezon finaliyle 29 Haziran Cuma akşamı saat 20.00’de Show TV’de!

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar