melek_yüzlüm
Daimi Üye
heyecan ve sabırsızlıkla bekliyorum.
Ferihaya bazen sinir oluyorum :sinir: Geçen hafta tamamına bakma fırsatı buldum nihayet Emir şömine başında Ferihanın ellerini ısıtıyor,tatlı tatlı öpüyor kız sanki ... Töbe töbee devamını getirmeyeceğim :sinir: Bu haftaki bölümde öyle vasat olursa reytingler düşer ky:
Buarada yol ayrımı derken ne demek istediler acaba :dusun: Evliliği yaşayamadan ayrılmasınlarda
aynen ya o an bende nasıl sinir oldum anlatamam
Adını Feriha Koydum
Türü: Yerli Dizi
Tarih-Saat: 09.03.2012 20:00
Feriha, Mehmet ve Rızanın Leventle ilgili tavrı karşısında çileden çıkar. Ferihanın verdiği tepki ile kapıcı dairesi karışır. Rıza, Levent konusunda geri adım atmak zorunda kalırken Mehmet büyük yenilgi yaşar. Feriha, Leventle olanları Emire nasıl söyleyeceğini bilemez. Bir anda her şeyi öğrenen Emir ise çılgına döner. Emirin gizlenen evlilikleriyle ilgili bastırdığı bütün duygular Feriha için yıkıcı olan büyük bir patlamaya dönüşür. Emirin sabrının taşmasıyla artık evlilik gerçeğini daha fazla saklayamayacağının farkında olan Feriha, babasıyla konuşmak için Mehmet ve Seherin Kumburgaza gitmesini bekler. Öte yandan Emiri ise büyük bir şok beklemektedir. Emir, Feriha ile ayrılıkları sırasında yaşadığı tek gecelik ilişkinin beklenmedik sonucu ile burun buruna kalır. Feriha babasıyla konuşmaya hazırlanırken, baba olma ihtimali ile neye uğradığını şaşıran Emir ise Feriha ile nasıl konuşacağını bilemez. Bu sırada aşıkların ayrılmadığını öğrenen Cansunun akıl almaz intikam planıyla her şey yerle bir olurken, Feriha ve Emir kendilerini bir anda yaşamla ölüm arasında bulur. Adını Feriha Koydum yeni bölümü ile 9 Mart Cuma akşamı saat 20.00de Show TVde
Bebek olayıda kandırmacaymış sanırım annesi mi ne yaptırmış Aysun yani Cansu'da Halil'in yanına gidecek herhalde...