Adını Feriha Koydum -Emir'in Yolu (Showtv)

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.902
feriha154.jpg

trans.gif

Adını Feriha Koydum

trans.gif

Türü: Yerli Dizi
Tarih-Saat: 30.09.2011 20:00

trans.gif

Cansu’nun tuzağına düşen Emir ve Feriha’nın büyük yüzleşmesi ikisini de alt üst eder. Emir ve Feriha için bundan sonra hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktır. Yalanların ortaya çıktığını öğrenen Zehra da en az kızı kadar dağılır ve kendisiyle hesaplaşmaya başlar. Köyden gelen Gülsüm ve Hatice ise kapıcı dairesine yerleşir. Ev böylece kalabalıklaşırken, Zehra çaresiz bir sessizlik içinde kızının acısını paylaşır. Emir ise büyük yalanla ilgili eksik parçaların peşindedir. Öte yandan, Emir’in Feriha ile ile ilgili gerçekleri öğrenmesi Sanem’e de ağır darbe vurur. Kendi geleceği için endişelenen Sanem paniğe kapılır. Hande ve Koray, Emir için çok endişeliyken ona ne olduğunu anlamaya çalışırlar. Emir’den hiçbir cevap alamayan Koray, istediği cevapların Feriha’da olduğunun farkındadır. Feriha, Emir’le konuşabilmek için her yolu denerken Emir’in öfkesi ise giderek daha yıkıcı bir hal alır. Şoku atlattıkça öfkeye teslim olan Emir, Feriha’ya tüm yalanların bedelini ödetmeye kararlıdır. Adını Feriha Koydum yeni bölümü ile 30 Eylül Cuma akşamı saat 20.00’de Show Tv’de…

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.902
ferihaaaa154_5435_154.jpg

trans.gif

Adını Feriha Koydum
trans.gif

Tarih-Saat: 07.10.2011 20:00

trans.gif

Feriha ve Zehra, Emir’in apartmana taşınmasıyla sarsılır. Feriha, Emir’le konuşabilmek için hiçbir fırsatı kaçırmazken Emir’in öfkesi dinmek bilmez. Emir’in varlığı sadece Zehra’yı değil Sanem’i de çok korkutmaktadır. Levent ve Sanem’in fotoğraflarını gören Haldun, ihanet şüphesi içinde Sanem’i takip ettirmeye başlar. Mehmet, Seher’i kaybetmemek için evlilik kararını hızlandırırken, Zehra ve Feriha’nın Seher’in parmağındaki yüzüğü görmeleri ortalığı karıştırır. Feriha ve Mehmet arasında mekik dokuyan Zehra ise, Sophie’nin evinde kendisini geçmişe götüren tuhaf anlar yaşar. Zehra, adım adım evdeki sırra yaklaşmaktadır. Öte yandan, Mehmet ve Emir’in şok karşılaşmaları kapıcı dairesini yangın yerine çevirir. Feriha’nın ailesiyle ilgili gerçeği öğrenen Emir, içinde kaybolduğu dayanılmaz aşk acısı ile yıkıcı adımlar atar. Emir, yalanların parçası olan herkesten hesap sormaya başlarken işler çığırından çıkmak üzeredir.

Adını Feriha Koydum yeni bölümü ile 7 Ekim Cuma akşamı saat 20.00’de Show Tv’de…

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.902
45480_adini-feriha-koydum.jpg

Adını Feriha Koydum

Tarih: 2011-10-14 TV : SHOW TV Saat: 20:00 Tür:Yerli Dizi

YENİ BÖLÜM
ADINI FERİHA KOYDUM
FERİHA VE AİLESİ EMİR’İN HEDEFİNDE!
Teknede yaşanan dehşet anları hastanede son bulurken Feriha sadece Emir’in değil Sanem’in de öfkesiyle karşı karşıyadır. İçindeki aşkı, nefretiyle yenmeye çalışan Emir’in Levent’ten sonraki hedefi ise Feriha’nın ailesi olur. Emir’in beklenmedik hamlelerine hazırlıksız yakalanan Zehra ve Mehmet şaşkındır. Çalıştığını Rıza’dan gizlemek zorunda kalan Zehra, Sophie’nin evinde yaşadığı gizemli olaylardan tedirgin olmaya başlar. Feriha, Levent’in yaşadıkları yüzünden vicdan azabı duyarken Levent ise İstanbul’u terk etmekten vazgeçer. Emir’in dinmek bilmeyen öfkesi karşısında kendisini çaresiz hisseden Feriha, Emir’in Zehra’yı hedef alan tavırları ile çileden çıkar. Emir ve Feriha sonunda sarsıcı bir şekilde yüzleşirler. Öte yandan Sanem’in takip edildiğinden habersiz attığı bir adım şüphe içinde kıvranan Haldun’u gerçeklere yaklaştırır. Zehra için geçmişin perdesi aralanırken, okulun ilk günü yaşananlar ise öfkeli aşıkları bir kez daha karşı karşıya getirir.
Adını Feriha Koydum yeni bölümü ile 14 Ekim Cuma akşamı saat 20.00’de Show Tv’de…

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.902

trans.gif

Adını Feriha Koydum

trans.gif

Tarih-Saat: 21.10.2011 20:00

trans.gif

Feriha ve Emir arasındaki yüksek gerilim okulda ve apartmanda hız kesmeden devam ederken Zehra ise birden karşısına dikilen geçmişin şoku içindedir. Zehra, yıllar sonra gördüğü Hasan Adil’in hatırlattığı her şeyden kaçmaya kararlıdır. Oğluna ulaşmak için her yolu deneyen Aysun, sonunda Emir’in, Feriha’ların apartmanına taşındığını öğrenir. Zehra ile karşı karşıya gelen Aysun’un tepkisi sert olur. Feriha ve Mehmet arasındaki yüzük meselesi kapıcı dairesindeki havayı gererken, Feriha içinde bulundukları haciz tehlikesiyle altüst durumdadır. Haciz tehdidi ile ailesine karşı derin bir vicdan azabı duyan Mehmet, Seher’den ayrılır. Seher, Mehmet’in ayrılık kararıyla neye uğradığını şaşırırken, Zehra yüzüğü geri almak üzere harekete geçer. Öte yandan, ihaneti büyük bir soğukkanlılıkla saklamayı başaran Sanem için olaylar kontrolden çıkmaya başlar. Feriha ise, hacizle ilgili Emir’le konuşmaya kararlıdır. Adını Feriha Koydum yeni bölümü ile 21 Ekim Cuma akşamı saat 20.00’de Show Tv’de…

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.902
feriha154.jpg

trans.gif

Adını Feriha Koydum

trans.gif

Tarih-Saat: 28.10.2011 20:00

trans.gif

Emir’in şok teklifi ile sarsılan Feriha’nın tepkisi sert olur. Büyük bir yıkım yaşayan Feriha da artık Emir kadar öfkelidir. Feriha’nın Levent’le bir ilişkisi olduğundan emin olan Emir ise, onu Levent’le ilgili sıkıştırmaya devam eder. İhaneti gözleriyle gören ve kalp krizi geçiren Haldun yaşam savaşındayken Sanem ve Levent altüst olmuştur. Sanem, bir yandan vicdan azabı çekerken, diğer yandan Haldun’un iyileşmesinden sonra olacakların korkusu içindedir. Emir’den Levent’in borcu kapatmak istediğini öğrenen Feriha ise Levent’ten hesap sorar. Zehra, geçmişin izlerini silmeye çalışsa da, anılardan kaçmak kolay değildir. Seher’in hamile olduğuna inanan Mehmet, yeniden evlilik kararı alır. Mehmet’in, Zehra’nın yüzüğün peşinde olduğunu öğrenmesi ise ortalığı karıştırır. Öte yandan, Hande’nin attığı bir adım onu ve arkadaşlarını gerçeklere götürür. Gerçekleri göğüslemekten artık korkmayan Feriha ise ailesiyle birlikte beklenmedik bir yüzleşmenin eşiğindedir. Adını Feriha Koydum yeni bölümü ile 28 Ekim Cuma akşamı saat 20.00’de Show Tv’de…

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.902

trans.gif

Adını Feriha Koydum

trans.gif

Tarih-Saat: 04.11.2011 20:00

trans.gif

Feriha’nın Emir’le tanıştığını öğrenen Rıza’nın tepkisi büyük olur. Feriha’nın dayak yediği gerçeği ile yüzyüze gelen Emir şaşkındır. Emir, dayak olayı ile birlikte Feriha’nın aslında hiç tanımadığı dünyasına bir adım daha yaklaşırken, yalanların ortaya çıkmasından sonra okulda da Feriha’yı zor günler beklemektedir. Emir, okulda yaşananlara sessiz kalabilecek midir? Öte yandan Feriha’nın gerçek kimliğini öğrenen Ünal büyük bir şok yaşarken, Haldun’un cenazesi herkesi biraraya getirir. Seher ve Mehmet ise, yangının ardından kapıcı dairesine sığınmak zorunda kalır. Seher’le aynı çatı altında olmaya dayanamayan Feriha sonunda yüzük konusunda sessizliğini bozar. Adını Feriha Koydum yeni bölümü ile 4 Kasım Cuma akşamı saat 20.00’de Show Tv’de…

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar