Adını Feriha Koydum -Emir'in Yolu (Showtv)

elasu

Daimi Üye
Tepki
3.393
dizleri artık takip edemez oldum okadar çok dizi var ki
dizi mi çok ben mi eski performansımı yitirdim bilmiyorm:cokkomik:
neyse feriha ya devam

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.902
45000_adini-feriha-koydum.jpg

Tarih: 2011-09-16 TV : SHOW TV Saat: 20:00 Tür:Yerli Dizi

YENİ BÖLÜM
ADINI FERİHA KOYDUM
FERİHA YOLUN SONUNA DOĞRU !

Feriha, Aysun’la yüzleşmenin ağırlığı altında ezilirken artık gerçeklerden kaçamayacağının farkındadır. Teknede gördüklerini aklından çıkaramayan Emir ise Feriha’nın düzenli tekne ziyaretlerinden rahatsız olur. Emir ve Levent sonunda karşı karşıya gelirler. Haldun’un Ünal’la girdiği ortaklık, Sanem’in kabusu haline gelirken Sanem, bu tehlikeli ortaklığı Cansu’dan gizlemek için elinden geleni yapar.
Feriha, büyük itiraftan önce şimdiye kadar yalanların gölgesinde içinden geldiği gibi yaşayamadığı duygularını özgür bırakır. Aşıklar, giderek daralan çemberin uzağında, başbaşa romantik bir gün geçirirken Hande ise Emir’in yaklaşan doğum günü için hazırlayacağı partiye odaklanmıştır. Bu durum Koray’ın görmezden gelmeye çalıştığı korkularını gün yüzüne çıkarmaya başlar.
Öte yandan Seher tarafından terk edilen ve aşk acısı çeken Mehmet, tüm gücüyle Seher’i geri kazanmaya çalışırken Zehra, oğlunun gizlice sözlendiğini öğrenir. Zehra, kızı ve oğlu için derin korkular içinde çırpınırken attığı her adımın takip edildiğinden habersizdir. Artık yolun sonuna yürüyen Feriha ise yürüdüğü yolda yalnız değildir.
Adını Feriha Koydum yeni bölümü ile 16 Eylül Cuma akşamı saat 20.00’de Show Tv’de…

Şekerpare

Daimi Üye
Tepki
20.502
dört gözle değil 14 gözle bekliyorum.Bianönce akşam olsada izlesek :hihi:

ama yine çok heyecanlı biticek gibi.Sanki bu bölümde değilde öbür bölümde emir herşeyi öğrenicek.

Çok bilindik bir tarz film aslında ama ne bulduğumu bilmiyorum.Çok hoşuma gidiyor. :huhuu:

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.902
Ad%C4%B1n%C4%B1-Feriha-Koydum-22.-B%C3%B6l%C3%BCm-Fragman%C4%B1-izle-300x200.jpg

Bölüm özeti

Emir’in doğum günü kutlaması tüm hızıyla sürerken Feriha ve Emir’i gören Cansu yıkılır. Cansu’nun öğrendiği gerçek sadece onu değil Sanem’i de büyük bir çöküşe sürükler. Feriha, yalanları itiraf etmeye hazırlarken Emir’le yaşadığı beklenmedik tatsızlık bir kez daha susmasına neden olur. Feriha, Emir’i kaybetme korkusuyla kıvranırken, çember daralmaktadır. Öte yandan Sophie’nin cazip teklifini kabul eden Zehra, adım attığı yeni evde gölge gibi takip edildiğinden habersizdir. Yalanların sonunun geldiğini bilen Feriha, büyük itiraf için Emir’i beklerken, Emir adım adım gerçeklere yürümektedir. İki sevgili beklenmedik şekilde karşı karşıya gelirken artık Feriha için kaçacak yer kalmamıştır.

*Hülya*

Daimi Üye
Tepki
6.520
keşke dizinin adı Yalancı Feriha Koydum olasaydı:vecihi:

bence annesi gelir yanına aa feriha hanım ver çöp kovasını falan filan diyerek durumu kurtarırlar
yada rüyadır:kahkaha:

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.902
Aslında bu sezon Emir mektubu okumuş öğrenmiş olmalıydı gereksiz uzatıyorlar içim şişti valla :2:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar