Adını Feriha Koydum -Emir'in Yolu (Showtv)

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.902
feriha154.jpg

trans.gif

Adını Feriha Koydum

trans.gif

Türü: Yerli Dizi
Tarih-Saat: 18.11.2011 20:00

trans.gif

Levent’in okuldaki varlığı Feriha ve Emir için büyük sürpriz olur. Uzaklaştırma cezası yüzünden okula gidemeyen Emir, Levent’ten hesap sormak için gün saymaktadır. Feriha ise, Levent’le olan yakınlığını sorgulamaya başlar. Yıllar sonra biraraya gelen Hasan ve Zehra geçmişe doğru hüzünlü bir yolculuk yaparlar. Seher denizi boylayan yüzüğün acısını Feriha’dan çıkarmaya kararlıyken hiç beklemediği bir fırsat ayağına gelir. Öte yandan Ömer’in sorunlarının korkutucu boyuta gelmesi ile Zehra, büyük bir sorgulama içine girer. Hayatın yorgunluğu ve küçük oğlunu koruyamama korkusu Zehra’ya hayatının en zor kararını aldırır. Zehra, Ömer’le birlikte köye dönmeye ve doğduğu topraklarla barışmaya karar verir. Bu zor karar, tüm aileyi altüst ederken, Feriha için annesiyle vedalaşmak hiç kolay olmayacaktır. Adını Feriha Koydum yeni bölümü ile 18 Kasım Cuma akşamı saat 20.00’de Show Tv’de…

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.902
ferihaaaa154_5435_154.jpg

trans.gif

Adını Feriha Koydum

trans.gif

Tarih-Saat: 25.11.2011 20:00

trans.gif

Zehra ve Ömer’in gidişi kapıcı dairesini hüzne boğarken Feriha’yı annesinin yokluğunda zor günler beklemektedir. Cezası biten Emir okula geri döner. Emir ve Levent arasındaki gerilim tırmanırken, Feriha ve Emir arasında ise duygusal gerilim yükselir. Karşı karşıya geldikleri her an yeni bir hesaplaşmaya dönüşür. Seher, Cansu’ların evinde çalışmaya başlarken bir yandan da Zehra’nın ardından evde kendi düzenini kurma peşindedir. Levent’in hayatında biri olduğundan şüphelenen ve çok acı çeken Sanem ise, otelde hiç beklemediği tanıdık bir yüzle karşılaşır. Öte yandan, Feriha ve Mehmet annesiz ilk doğum günlerini geçirmenin burukluğu içindeyken, Feriha’ya yapılan kötü bir sürpriz Emir’i de Levent’i de çileden çıkarır. Feriha ve Emir’in okulda bir kez daha karşı karşıya gelmesi herkes için şok olurken, sonunda buzlar eriyecek midir? Adını Feriha Koydum yeni bölümü ile 25 Kasım Cuma akşamı saat 20.00’de Show Tv’de…

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.902
adınnn15444_3026_154.jpg

trans.gif

Adını Feriha Koydum

trans.gif

Tarih-Saat: 02.12.2011 20:00

trans.gif

Herkesi şok eden öpüşmenin ardından Feriha da Emir de kendi duyguları ile savaşmak zorundadır. Hande, Cansu’nun Emir’e olan duygularını anlar ve Cansu’yu tamamen avucunun içine alır. Feriha ve Emir, duygularını kendilerinden bile sakamaya çalışırken, Levent’in Feriha’ya verdiği gecikmiş doğum günü hediyesi aşıkları bir kez daha karşı karşıya getirir. Sanem ise Levent’e dair umutlarını, Nevbahar’ın varlığı ile canlandırmaya çalışırken bir anda Levent’in Feriha’ya hissettiği duygularla yüzleşir. Öte yandan, uzun zamandır beklenen Hills açılışına davetsiz misafir olarak katılan Levent, Sanem’i zor durumda bırakır. Emir ve Levent arasındaki gözle görülen gerilim geceye damgasını vurur. Emir ve Feriha’nın yaşadıkları duygusal tansiyon ise sonunda Emir’in kapıcı dairesinin kapısını aralamasına kadar varır. Emir’in Feriha’nın dünyasına inmesi, aşıklar için yeni bir başlangıç mı yoksa sonun başlangıcı mı olacaktır? Adını Feriha Koydum yeni bölümü ile 2 Aralık Cuma akşamı saat 20.00’de Show Tv’de…

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.902

trans.gif

Adını Feriha Koydum

trans.gif

Tarih-Saat: 09.12.2011 20:00

trans.gif

Emir ve Feriha kapıcı dairesinde duygusal olarak zor anlar yaşarken Mehmet’e yakalanmaları ile işin rengi değişir. Yaşananlar Emir ve Feriha’yı aralarındaki engellerle yüzleştirirken aralarındaki duygusal tansiyon yerini karşılıklı adımlara bırakır. Bu sırada, Sophie tarafından kapatılan araba borcu yanlış anlamalara neden olur. Emir ve Feriha’nın yeniden yakınlaşması Cansu’yu korkuturken, Hande’nin yokluğu da Cansu için işleri zorlaştırır. Öte yandan kardeşiyle görüşmek isteyen Levent’in Nevbahar’la buluşması zorlu geçer. Sanem ise Ünal’la olan iş ilişkisini daha sağlam bir zemine oturtma çabası içindedir. Feriha’nın gerçekleriyle olanca çıplaklığı ile yüzleşen Emir, apartmandaki varlığının Feriha için tehdit haline geldiğini görür ve taşınmaya karar verir. Ne var ki, aşıklar için beklenmedik bir gelişme kapının eşiğindedir. Adını Feriha Koydum yeni bölümü ile 9 Aralık Cuma akşamı saat 20.00’de Show Tv’de…

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.902
46718_adini-feriha-koydum.jpg

Adını Feriha Koydum

Tarih: 2011-12-23 TV : SHOW TV Saat: 20:00 Tür:Yerli Dizi
YENİ BÖLÜM
ADINI FERİHA KOYDUM
LEVENT AŞKINI İTİRAF EDİYOR !

Feriha ve Emir’in yaşadıkları sarsıcı geceyi unutmaları kolay olmayacaktır. Feriha, hayatının en zor gecesinde yanında Levent’i bulur. Levent ve Emir’in hesaplaşması ise artık kaçınılmaz hale gelmiştir. Şiddetli hesaplaşma, şahit olan herkesi farklı şekilde etkilerken, Feriha Nevbahar’ın dikkatini çekmeye başlar. Emir, apartmandan ayrılıp otele yerleşirken Feriha ise Levent’in aşk itirafı ile şaşkına döner. Mehmet’in Seher’i eve dönmeye ikna etmesi, Feriha’ları apartmandan attırmak isteyen Sanem’in eline büyük bir fırsat verir. Apartmandan atılma tehdidi ile burun buruna kalan aile aldıkları bir haberle altüst olacaktır. Emir ve Feriha arasında geçen geceden habersiz olan Gülsüm ve Koray, acı çeken aşıkları bir araya getirmek için bir plan yapar. Ancak işler umdukları gibi gitmez.
Adını Feriha Koydum yeni bölümü ile 23 Aralık Cuma akşamı saat 20.00’de Show Tv’de…

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.902
adınnn15444_3026_154.jpg

trans.gif

Adını Feriha Koydum

trans.gif

Tarih-Saat: 30.12.2011 20:00

trans.gif

Halil’in akıl hastanesinden kaçma haberi kapıcı dairesinde bomba etkisi yaratır. Feriha’nın tehdit altında olmasıyla çılgına dönen Emir, nişan olayının arkasındaki gerçekleri öğrenmeye kararlıdır. Emir, Feriha’yı korumak için apartmandan ayrılmaktan vazgeçer. Öte yandan Emir’in ev aldığını öğrenen Ünal’ın tepkisi çok sert olur. Levent, aşk itirafının ardından Feriha ile aralarına giren mesafenin acısını yaşar. Oğlunun hayatını merak eden Nevbahar ise Levent’in Feriha’ya olan duygularını öğrenir. Koray ve Gülsüm’ün arkadaşlıkları ilerlerken Hande ise Koray’ın hayatında yeni biri olduğundan şüphelenir. Gülsüm, Hande’nin alarma geçmesiyle zor anlar yaşayacaktır. Yaklaşan yılbaşı gecesi, Hande’nin partisinde yeni yıla Emir’le birlikte girmeyi planlayan Cansu’yu heyecanlandırırken, yılbaşı gecesi herkes için büyük sürprizlerle doludur. Adını Feriha Koydum yeni bölümü ile 30 Aralık Cuma akşamı saat 20.00’de Show Tv’de…

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.902
46956_adini-feriha-koydum.jpg

Adını Feriha Koydum

Tarih-Saat: 06.01.2012 20:00

Feriha’nın kaçırılması ortalığı yangın yerine çevirir. Panik dalga dalga yayılırken hayatının en büyük çaresizliğini yaşayan Emir, çılgına döner. Feriha’nın kaçırılma anına tanık olan fakat gördüğü her şeyi kendine saklayan Cansu sessiz kalmaya kararlıdır. Koray’la geçirdiği geceden sonra pişmanlıkla kıvranan Gülsüm ise yaşananlar karşısında tamamen kabuğuna çekilir. Emir, Feriha’yı bulmak için çırpınırken aradan geçen zaman korkuları katlanılmaz hale getirir. Kapıcı dairesindeki yürekler alev alev yanmaktadır. Ailenin Levent’le kesişen yolları ise yeni bir dostluğun habercisidir. Feriha, Halil’in elinde dehşet anları yaşarken polisten gelecek iyi bir haber için çarpan yürekler de artık korkuya teslim olmak üzeredir. Kaçmak için her yolu deneyen Feriha’nın umutları tükenmek üzereyken Halil’in ise farklı planları vardır. Daha fazla bekleyecek gücü kalmayan Emir, Feriha’yı bulmayı başaracak mıdır?

Adını Feriha Koydum yeni bölümü ile 6 Ocak Cuma akşamı saat 20.00’de Show Tv’de…

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.902

trans.gif

Adını Feriha Koydum

trans.gif

Tarih-Saat: 13.01.2012 20:00

trans.gif

Feriha’yı kurtarmaya çalışan Emir, Halil’in tuzağına düşer. Emir’i iğnelerle zaptetmeye çalışan Halil’in aşıklarla ilgili şeytani planları vardır. Emir ve Feriha, Halil’in elinde birbirleri için ayakta kalmaya çalışırken kapıcı dairesinde ise sabırlar tükenmektedir. Emir’in yokluğunu fark eden Cansu’nun hezeyanlarını ne Ünal ne de Sanem ciddiye alır. Gülsüm’le yaşadıklarından sonra kendi dünyasına dalan Koray ise vicdan azabının pençesinde kıvranmaktadır. Kapıcı dairesindeki perişan bekleyiş devam ederken, Emir ve Feriha Halil’in delilikleri karşısında kendi başlarının çaresine bakmak zorundadırlar. Aşıklar çaresizce birbirlerini korumaya çalışırken dehşet evinde işler çığırından çıkmak üzeredir. Adını Feriha Koydum yeni bölümü ile 13 Ocak Cuma akşamı saat 20.00’de Show Tv’de…

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.902

trans.gif

Adını Feriha Koydum
trans.gif

Tarih-Saat: 20.01.2012 20:00
trans.gif

Emir ve Feriha’nın Halil’in elinden kurtuluşu her ikisinin de aileleri için büyük şok olur. Mehmet ve Rıza’nın Feriha’ya kavuşma sevinci içlerini kemiren şüphelerin gölgesinde kalır. Emir’in yaralanmasıyla neye uğradıklarını şaşıran Aysun ve Ünal ise öfkelidir. Apaçık gerçeğe gözlerini kapatmaya çalışan Mehmet ve Rıza, Emir konusunu sorgulamak için Feriha’nın kendisini toparlamasını beklerken aşıklar ise aralarındaki engelleri aşıp birbirlerini görebilmek için fırsat kollar. Öte yandan ölümün kıyısından dönen Gülsüm ise yaşadıklarını kendine saklamaktan yorgun düşmüştür. Halil kabusundan birlikten uyanan Feriha ve Emir ruhlarında açılan derin yaraları, aşklarıyla kapatmak için birbirlerine sığınırken, şüpheleriyle boğuşan Mehmet’in sabrı taşmak üzeredir. Ne var ki Gülsüm ve Koray arasında geçenlerin kapıcı dairesine bomba gibi düşmesiyle ailenin tüm gündemi değişir. Gülsüm ve Koray’ın şok kararı Emir ve Feriha’yı da şaşırtırken, yaşanacaklar aşıkları bir kez daha tehlikeye atacaktır. Adını Feriha Koydum yeni bölümü ile 20 Ocak Cuma akşamı saat 20.00’de Show Tv’de…

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.902

trans.gif

Adını Feriha Koydum

trans.gif

Tarih-Saat: 27.01.2012 20:00
trans.gif

Hande’nin nikah salonu baskını Koray ve Gülsüm kadar Feriha ve ailesi için de sarsıcı olur. Hande’nin söyledikleri ortalığı şiddetli bir şekilde karıştırır. Emir, Rıza ile konuşmak isterken, Feriha’nın korkuları yüzünden beklemek zorunda kalır. Aşıklar, bir süre daha aşklarını gizli yaşama kararı alır. Öte yandan, Koray’ın ani evliliği sadece Hande için değil, Aysun ve Ünal için de büyük şok olur. Aysun ve Ünal’ın Gülsüm’ün Feriha’nın akrabası olduğunu öğrenmeleri, onları Emir’le karşı karşıya getirir. Üçlü arasında Feriha yüzünden başlayan tartışma, sonunda Emir’in uzun zamandır bastırdığı duygularını ortaya dökmesine neden olur. Tüm zorluklara rağmen aşkın tadını çıkaran Feriha ve Emir’in mutluluğu Mehmet’in onları görmesi ile kabusa döner. Büyük aşkı öğrenen Rıza ve Mehmet’in tepkisi içinden çıkılmaz olaylara gebedir.

Adını Feriha Koydum yeni bölümü ile 27 Ocak Cuma akşamı saat 20.00’de Show Tv’de…

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar