ÇikolataGözlüm
Güzel günler çok yakın....❤️❤️
Afiyet olsun canim pasta yokmuKremalı mercimek çorbası
İzmir köfte
Salata
Makarna
Sütlaç
Afiyet olsun canim pasta yokmuKremalı mercimek çorbası
İzmir köfte
Salata
Makarna
Sütlaç
glutensiz süt ürünsüz beslenmek gibi bir düşüncem var ama nasip artıkOhh ne güzel
Peki ofise gelen baklavalar ne olacakglutensiz süt ürünsüz beslenmek gibi bir düşüncem var ama nasip artık
Afiyet olsunnKremalı mercimek çorbası
İzmir köfte
Salata
Makarna
Sütlaç
ramazanda yeme içme yapmıyoruzPeki ofise gelen baklavalar ne olacak
Kimse almamış bu sene yani haberim yokAfiyet olsun canim pasta yokmu
Afiyet olsun canim pasta yokmu
Afiyet olsunn
ramazanda yeme içme yapmıyoruz
İşte ahhh haBazıları örnek alsa ahhhhh
İsraf değil aslında yendikten sonra yenilecek kadar alıyoruz tabaklara gerisi temiz kalıyor ertesi günde yeniyor koca koca tencerelerde yapılmıyor yetecek kadar yapılıyoranam bu ne israf geliyor bana bu kadar çeşit afiyet olsun canım
Afiyet olsun canımm
Afiyet ola Afiyet olaPasta geldi
Bn olsam sahur için yollukta koyardımİşte ahhh ha
İsraf değil aslında yendikten sonra yenilecek kadar alıyoruz tabaklara gerisi temiz kalıyor ertesi günde yeniyor koca koca tencerelerde yapılmıyor yetecek kadar yapılıyor
O kadar da değil kız ha bugünde yemişlerdir büyük ihtimalle hepsinden az bisey kalmıştı zatenBn olsam sahur için yollukta koyardım
Börek çörek yenirdi sahurdaO kadar da değil kız ha bugünde yemişlerdir büyük ihtimalle hepsinden az bisey kalmıştı zaten
Onları önceden yapmış dondurucuya atmış azlardi zaten 3,4 bişey kaldı çoktan gömmüşlerdir haBörek çörek yenirdi sahurda
Ya o dondurucuda saklama işi ne rahat oluyor varya bnde geçen 3 tepsi buzluğa attımOnları önceden yapmış dondurucuya atmış azlardi zaten 3,4 bişey kaldı çoktan gömmüşlerdir ha
ben de kayınvalidem lor yolladıkça börek yapıp attım hep buzluk börek dolduYa o dondurucuda saklama işi ne rahat oluyor varya bnde geçen 3 tepsi buzluğa attım
Lor olcağdın yakında buzluğa atmasanben de kayınvalidem lor yolladıkça börek yapıp attım hep buzluk börek doldu
AynenYa o dondurucuda saklama işi ne rahat oluyor varya bnde geçen 3 tepsi buzluğa attım
Ben gördüm amaKimse almamış bu sene yani haberim yok