Menümüz aynı kuru fasülye pilavKuru fasülye
Tavuk pilav
Börek
Turşu cacık
Sınırsız içecek bayılıyorum isveç köftesinebu akşam kız kıza günüydü ikeadaydık
İsveç köfte, sebzeler, patates
Sarımsaklı ekmek
Tiramisu
Fakirlik heryerime işlemiş anam, ikeada fincan alıyodum hem soguk hem sıcak içerdim sonra çantama koyar ikea turu yapardım dönüp bidaha kahve içerdimbu akşam kız kıza günüydü ikeadaydık
Sarımsaklı ekmek
Tiramisu
Geçen Bnde ikeadaydımbu akşam kız kıza günüydü ikeadaydık
Sarımsaklı ekmek
Tiramisu
su içiyorum ben bebişkoya diğerleri zararlıSınırsız içecek bayılıyorum isveç köftesine
aynen gebiş değilken biz de öyle yapardık haFakirlik heryerime işlemiş anam, ikeada fincan alıyodum hem soguk hem sıcak içerdim sonra çantama koyar ikea turu yapardım dönüp bidaha kahve içerdim
sağol teyzoşuGeçen Bnde ikeadaydım
Işveç köfteyi bi sevmeyen bn sanırım afiyet olsun minnoşa
Sen de benim gibi mutfakta bişeyler izlemeden duramıyorsun galibaYumurtalı tereyağlı üçgen mantı gibi bişe galiba makarnada olabilir
Ayy evet yaaa hem ses oluyor hem iyi geliyor yoksa sıkılıyorumSen de benim gibi mutfakta bişeyler izlemeden duramıyorsun galiba
Biz gelirdikk afiyet olsun bebise bol vitamin olsunAirfryer de köfte patates
Salata
Çok aç değilimmm tekiiimm
Eveeet bizim ev de çoook sessiz o yüzden can istiyorAyy evet yaaa hem ses oluyor hem iyi geliyor yoksa sıkılıyorum
Sağol canımm size de afiyet olsunBiz gelirdikk afiyet olsun bebise bol vitamin olsun
Sagol canımEveeet bizim ev de çoook sessiz o yüzden can istiyor
Sağol canımm size de afiyet olsun
Yumurtalı mı sade yapsaydın daha iyiydi beYumurtalı tereyağlı üçgen mantı gibi bişe galiba makarnada olabilir