Yani et koyuyorlar ama kuşbaşısı biraz daha küçük doğranıyor, havuç koyuyor öyle kavuruyor önce soteliyor sogan falanda oluyodu galiba en son normal suyunu verip kısık ateşte pişiyor
Özbek restoranı var diyordu eşim orda tadına bakim öyle deneyeyimYani et koyuyorlar ama kuşbaşısı biraz daha küçük doğranıyor, havuç koyuyor öyle kavuruyor önce soteliyor sogan falanda oluyodu galiba en son normal suyunu verip kısık ateşte pişiyor
yok kız ilk 3-4 ay tiksinmiştimmm yeni yeni açıldı o da böyle kırkta yılda bir yerimMaşallahh kız tatlı şok yiyor musun erkek bebek bekleyenler biraz abartıyor
Kız bizim etli pilav gibiÖzbek restoranı var diyordu eşim orda tadına bakim öyle deneyeyim
Biraz yabancı tatlara açık değilimde
Benim bi arkadas vardı bi oturusta 1,5 kg baklava yiyordu hayok kız ilk 3-4 ay tiksinmiştimmm yeni yeni açıldı o da böyle kırkta yılda bir yerim
oooohhhhaaa dicem kusura bakmaBenim bi arkadas vardı bi oturusta 1,5 kg baklava yiyordu ha
Oha desem kusura bakmaBenim bi arkadas vardı bi oturusta 1,5 kg baklava yiyordu ha
Aynı anda demişizoooohhhhaaa dicem kusura bakma
HahaKız bizim etli pilav gibi
Kız gerçektennn heralde yapıyla kiloylada mı alakalı bilemedim ben 1 dilim bile yemedimoooohhhhaaa dicem kusura bakma
HaAynı anda demişiz
ya yok 2-3 yerim de gebelikte tek yerim yani vicdan azabı çekerim yoksaKız gerçektennn heralde yapıyla kiloylada mı alakalı bilemedim ben 1 dilim bile yemedim
Ama öyle deme ben 8. Aylık hamileydim 5 tane lahmacun yemiştim hiç unutmuyorumya yok 2-3 yerim de gebelikte tek yerim yani vicdan azabı çekerim yoksa
Fındık lahmacun muAma öyle deme ben 8. Aylık hamileydim 5 tane lahmacun yemiştim hiç unutmuyorum
Yok normaaalFındık lahmacun mu
Hey maşallahYok normaaal
hamileyken her şey mübah artık ne diyim hhhAma öyle deme ben 8. Aylık hamileydim 5 tane lahmacun yemiştim hiç unutmuyorum