- #3.861
yok tam pişmiş olması gerek, salmonella bakterisi riski yüzünden.Kayısı yeniliyor rafadan yenilmiyor ya
yok tam pişmiş olması gerek, salmonella bakterisi riski yüzünden.Kayısı yeniliyor rafadan yenilmiyor ya
Orta kayısı yenilir bn dedim yeniliyoryok tam pişmiş olması gerek, salmonella bakterisi riski yüzünden.
araaştır yenmiyorOrta kayısı yenilir bn dedim yeniliyor
Bn yedim gittiaraaştır yenmiyor
Evet et türü zaten çip yiyemem iyi pişecek yanmadan önce alınsın yeterevet çiğ olan yiyecekler önerilmiyorr az pişmiş et tavuk balık bile zararlı diye biliyorum
Corukları şişledim
ya bu steakhouse sushi falan çok sevenler var ya onlar için filam herhalEvet et türü zaten çip yiyemem iyi pişecek yanmadan önce alınsın yeter
Afiyet olsun canımFırında karışık kızartma sarımsaklı yoğurt ile
Köfte
Sağol canım sana daAfiyet olsun canım
Onları da nasıl yiyorlarya bu steakhouse sushi falan çok sevenler var ya onlar için filam herhal
Az da domates çorbam varFırında karışık kızartma sarımsaklı yoğurt ile
Köfte
Seven seviyor bende hiç sevemedimOnları da nasıl yiyorlar
Amin bende pilav yapmicemm karbonhidrat almim aksam aksamAz da domates çorbam var
Bugünlük yeter
Rabbim herkesin sofrasını doldursun
Afiyet olsun ❤evet çiğ olan yiyecekler önerilmiyorr az pişmiş et tavuk balık bile zararlı diye biliyorum
Corukları şişledim
Ya ben hamburgerin köftesini az pişmiş severim normalde ama şu an mecbur pişmiş yiyorum bundan sonra da herşeyi tam pişmiş yerim ya korktum şu salmonelladanya bu steakhouse sushi falan çok sevenler var ya onlar için filam herhal
Ohhh daha ne olsunSoğan çorbası (annemden)
Köfte patates yemeği (annemden)
Enginar (kv den) ohhh benden rahatı yok
Zahmet edip Erişte yapmıştım dün hha