Bitterçikilata
Çikiletaaaaaaa……..Hayat ne garip…
Hangi marka hamur makinesi bnm Karaca uzun zamandır kullanmıyorum çıkarayım bnde yapayımaynn ya anneme de dedim çiğköfte yap hamur yoğurma makinesinde
Hangi marka hamur makinesi bnm Karaca uzun zamandır kullanmıyorum çıkarayım bnde yapayımaynn ya anneme de dedim çiğköfte yap hamur yoğurma makinesinde
babam anneme almıştı sırf çiğköfte için fakirdi galiba yaHangi marka hamur makinesi bnm Karaca uzun zamandır kullanmıyorum çıkarayım bnde yapayım
Yoğurtlu arpa şehriye salatası da gider yanına ya dapeynirli böreğim var buzlukta onu çıkarıp, pişircem. Annem poğaça yapıcak belki çiğköfte de yapar belli değil. Mor lahana salatası yapıcam. Kuzenim kurabiye getircek. sarmam var buzlukta onu çıkarıcam. bir de tatlı yapıcam . Başka ne olabilir?
hamurlu salata olmasın dedim hani poğaça börek sarma var ya daha karbonsuz bişiller dedimYoğurtlu arpa şehriye salatası da gider yanına ya da
Çiğ köfte olmazsa kısır yaparsın
Yoğurtlu patates çanakları da güzel oluyor
O zmn yeşil çilekli bi salata roka veya semizotu lezzetli ve şık olur cevizde at üstünehamurlu salata olmasın dedim hani poğaça börek sarma var ya daha karbonsuz bişiller dedim
Ay uğraşamam yeter bu kadarO zmn yeşil çilekli bi salata roka veya semizotu lezzetli ve şık olur cevizde at üstüne
ne yedinizBugün yemek yok
çok haklı bir isyanHergün yemek mi yapılır ya
Akşam bilmim ne yicezne yediniz
çok haklı bir isyan
Böyleafiyet olsun canımm. yağlı köfte ne oluyor
çiğköfte gibi yani
Antep’te bulgurun 50 çeşit köftesi yapılıyorçiğköfte gibi yani
merak ettim o farklı bişi mi yaniAntep’te bulgurun 50 çeşit köftesi yapılıyor
Yok ya değildir fark şu olabilir bulguru ıslatıp yoğrulmuştur çiğköftede ıslanmıyor yamerak ettim o farklı bişi mi yani
DoğruAntep’te bulgurun 50 çeşit köftesi yapılıyor
Cigköfte farklı.çiğköfte gibi yani