- #2.801
Ooo tebrikiş mayalı tebrikişAfiyet olsun canımm
Ooo tebrikiş mayalı tebrikişAfiyet olsun canımm
Kız daha var ne tebrikişşiiAfiyet olsun canımm
2800 bu sayılara kolay mı geliyoruz bulduğum düz sayıyı yapıştırıyorumKız daha var ne tebrikişşii
Ooo kafa güzel haa2800 bu sayılara kolay mı geliyoruz bulduğum düz sayıyı yapıştırıyorum
Hem de nasıl kahve kafa yapıyorOoo kafa güzel haa
dün biz de börek ve patates salatası yaptık yedik bugüne Allah kerim keşke biri yapsa da işten eve gidince hazıra konsamNe var bilmim bnde
Herkes hazıra konmak istiyor ama hayaller hayatlar iştedün biz de börek ve patates salatası yaptık yedik bugüne Allah kerim keşke biri yapsa da işten eve gidince hazıra konsam
Bende domates peynir yedim,eylül arkadasinda,koca hacemata gitti,oglan makarna yemis3 kaşık kadar enginar var
Ve benim hiç yemek yapasım yok
Sanırım aksam kahvaltısı yapicam
Hacamat faydasını gören çok.bi cesaret edemedim..Bende domates peynir yedim,eylül arkadasinda,koca hacemata gitti,oglan makarna yemis
Evet faydasi var ama ben ayaklardan görmedim,baş için istiyorum bakalim cesaret edersemHacamat faydasını gören çok.bi cesaret edemedim..
Eşin nasıl fayda oldu mu
Hmm hadi hayırlısı..Evet faydasi var ama ben ayaklardan görmedim,baş için istiyorum bakalim cesaret edersem
Biz de kahvaltı yaptık vallah bişey yapasım gelmedi aklımıza da bişi gelmedi3 kaşık kadar enginar var
Ve benim hiç yemek yapasım yok
Sanırım aksam kahvaltısı yapicam
Magnezyum var bende de kullanayım bari yaHmm hadi hayırlısı..
Baş için migren varsa magnezyumu da tavsiye ediyorlar.ben uzun suredir kullanıyorum
Afiyet olsun canımmTaze fasülye
Bulgur pilavı
Cacık
Bn kullanıyordum ramazanda ara verdim yine başladım çok fayda görmedim amaHmm hadi hayırlısı..
Baş için migren varsa magnezyumu da tavsiye ediyorlar.ben uzun suredir kullanıyorum
Ben doktora gitmiştim krampı söylemiştim magnezyumun iyi demişti takviye vermemişti ben kafama göre aldık bi toz şeklindeBn kullanıyordum ramazanda ara verdim yine başladım çok fayda görmedim ama
Kramp çok oluyor bnde
Geçen girdi 2 gün ağrısı geçmedi Dr dedim yazdı tahlil yapmadıBen doktora gitmiştim krampı söylemiştim magnezyumun iyi demişti takviye vermemişti ben kafama göre aldık bi toz şeklinde