Elif_Eylul
Cikilataaaaa yemeden ne olurki bizden
Salçalı patates ne patates yemegimisalçalı patates
Arpa şehriyeli burgullu pilav
Spagetti makarna.
Sivri biber turşusu.
Hem bulgur hem makarnami yuh
Salçalı patates ne patates yemegimisalçalı patates
Arpa şehriyeli burgullu pilav
Spagetti makarna.
Sivri biber turşusu.
Karbon bombası belki canı istiyorSalçalı patates ne patates yemegimi
Şimdi şöyle salçalı patates sulu yemek etli .Salçalı patates ne patates yemegimi
Bende severim sıcak ekmeğe tereyağı sürünce somun ekmek değil pide ekmek olunca çok güzel yeniyorBebe bu akşam bişey yemek istemedi. Fırından sıcak ekmek alıp tereyağ sürmemi istedi. Midem bulanıyordu yarım ekmek yemişim yanlışlıkla
1 tane yiyeydinBebe bu akşam bişey yemek istemedi. Fırından sıcak ekmek alıp tereyağ sürmemi istedi. Midem bulanıyordu yarım ekmek yemişim yanlışlıkla
ayy evet evet abla, soba üstünde de çoook daha güzel oluyooorBende severim sıcak ekmeğe tereyağı sürünce somun ekmek değil pide ekmek olunca çok güzel yeniyor
kendimi tuttum canımm1 tane yiyeydin
maşallah ya
Mantar gebelikte çok fazla önerilmiyor ama doktor bişi dedi miKocam bu ara dükkanda fazla çalışacak. Yanındaki elemanı tatile çıktı. O yüzden bazen tek yicem.
Mantarlı omlet
Patatesli kaşarlı tost
Ayferde patates
Bu ara menüleri sorgulamayın bebiş ne isterse o hhah 3 aydan sonra inşallah balık mevsimi açılınca haftada 1-2 yerimm inşallah
ay ben habire yiyorum mantaarrrr, bakla zaten kendim yiyemiyorum. Bir kere yedim aman allahım üstümden tır geçmiş gibiydiiiiMantar gebelikte çok fazla önerilmiyor ama doktor bişi dedi mi
Ve bakla aklında olsun zehirleme yapabiliyor
Allah ne verdiyseNe yiyonuz bugün
canımız ne isterse artık akşam görcezNe yiyonuz bugün
Bnm yerimede istesin canıncanımız ne isterse artık akşam görcez
Afiyet olsun.Kocam bu ara dükkanda fazla çalışacak. Yanındaki elemanı tatile çıktı. O yüzden bazen tek yicem.
Mantarlı omlet
Patatesli kaşarlı tost
Ayferde patates
Bu ara menüleri sorgulamayın bebiş ne isterse o hhah 3 aydan sonra inşallah balık mevsimi açılınca haftada 1-2 yerimm inşallah
Somon alsana onda çok az 2-3 tane var kılçıkAfiyet olsun.
Yarasın.
Ben balığı kılçıklı diye pek rahat yiyemiyorum.
O zmnndaha çok istesin canın@Bitterçikilata, ben normal de bile canı bişeyler isteyen insandım yani benim halim gayet normal haah