- #3.381
somon al somon ama ben şu an alamıyorum balıkçım kapalı dondurulmuş yiyemiyorumAfiyet olsun.
Yarasın.
Ben balığı kılçıklı diye pek rahat yiyemiyorum.
somon al somon ama ben şu an alamıyorum balıkçım kapalı dondurulmuş yiyemiyorumAfiyet olsun.
Yarasın.
Ben balığı kılçıklı diye pek rahat yiyemiyorum.
Karadeniz somon ye ithal yemesomon al somon ama ben şu an alamıyorum balıkçım kapalı dondurulmuş yiyemiyorum
eylülde başlar açılır sezonKocam bu ara dükkanda fazla çalışacak. Yanındaki elemanı tatile çıktı. O yüzden bazen tek yicem.
Mantarlı omlet
Patatesli kaşarlı tost
Ayferde patates
Bu ara menüleri sorgulamayın bebiş ne isterse o hhah 3 aydan sonra inşallah balık mevsimi açılınca haftada 1-2 yerimm inşallah
Dondurulmuş yiyememKaradeniz somon ye ithal yeme
Somonlarda dondurulmuş geliyor ama
Evet evet soda hergün tüketiyorumeylülde başlar açılır sezon
Bol salatayla ohhh miss
Günlük soda tüketimini aksatma
Kız donmuş geliyor onlarda buzu çözülüyor onların tezgahtaDondurulmuş yiyemem
Evet evet soda hergün tüketiyorum
Bizim balıkçı var yazın kapatıyor. Kışın açıyor tezgahı buzhane balığı satmıyor yani mevsiminde satıyor türk somonuKız donmuş geliyor onlarda buzu çözülüyor onların tezgahta
Kıymasız köftede mi oluyor kız Seda değişik yemekler yapıyorsunBu akşam
Kısır salata kıymadan cızbız köfte
Karışık dondurma.
Tabii kız oluyor ya sebze köftesi nohut köftesi tavuk köftesi h herseyin köftesini çıkardılarKıymasız köftede mi oluyor kız Seda değişik yemekler yapıyorsun
Afiyet olsun canımTaco burger
Soğan halkası
Pattis
Kıymalı demek istedim.Kıymasız köftede mi oluyor kız Seda değişik yemekler yapıyorsun
Senin menüde güzel.Taco burger
Soğan halkası
Pattis
Afiyet olsun.Sarı bezelye unundan makarna
Airfryerde köfte patates
Salata
Ya ben de ilk kez duydum. Merak ettim aldım güzelmiş vallahAfiyet olsun.
O un çeşidini ilk kez duydum.
Köfte kıymadan olmuyor mu sizde farklı şekilde kuşbaşı ya da zırhtan mı oluyorKıymalı demek istedim.
Evet .
O ney gızzz sarı bezelye unuSarı bezelye unundan makarna
Airfryerde köfte patates
Salata
Yok be hazır aldım evde pişirdim işteO ney gızzz sarı bezelye unu
Makarnayı sen mi yaptın
Oluyor .Köfte kıymadan olmuyor mu sizde farklı şekilde kuşbaşı ya da zırhtan mı oluyor