Bitterçikilata
Çikiletaaaaaaa……..Hayat ne garip…
Benide şişiriz aşırı gaz yaparNe bilim süt yaparmış antepte bizde yapmaz a
Şöyle bisey bulgur süt yapar derler ama benim midem.yanar
Kimyon basıuorım
Benide şişiriz aşırı gaz yaparNe bilim süt yaparmış antepte bizde yapmaz a
Şöyle bisey bulgur süt yapar derler ama benim midem.yanar
Kocam kıyamıyor napim yoksa somon falan ben de kendim yapıyorum ama küçük balıkları uğraştırtmıyor kocişimBalıgı kendim yaparim ben hıh
Yok yaAtarsın atarsın
Bnmki de uğraşma diyordaKocam kıyamıyor napim yoksa somon falan ben de kendim yapıyorum ama küçük balıkları uğraştırtmıyor kocişim
Neguzel kocalariniz var heeBnmki de uğraşma diyorda
Bu ara kendim yapıyorum yapamazsam gidip yiyoruz
Sorma balığı sevmediiği içinNeguzel kocalariniz var hee
Dün aldim hamsi ayıkladim balkonda pisirdim sizi üşengeçler sizi kadın olmaz sizdenSorma balığı sevmediiği için
Afiyet olsun.Dün aldim hamsi ayıkladim balkonda pisirdim sizi üşengeçler sizi kadın olmaz sizden
Sagol canimAfiyet olsun.
Biz de büyük balığı evde yapıyoruz. Ya da çıkıp yiyoruz ya da eve sipariş veriyoruzBnmki de uğraşma diyorda
Bu ara kendim yapıyorum yapamazsam gidip yiyoruz
Hem iş kadını hem ev kadını olmasın bi zahmet be hahhha erkek ne işe yarıyor korkuluk mu hayat müşterek vallah eski de kalmış o ev kadını modlarıDün aldim hamsi ayıkladim balkonda pisirdim sizi üşengeçler sizi kadın olmaz sizden
Bune kız salyangoz gibi a
Valla bende senelerce çalıstım ev iş cocuklar derken anam ağladı aBiz de büyük balığı evde yapıyoruz. Ya da çıkıp yiyoruz ya da eve sipariş veriyoruz
Hem iş kadını hem ev kadını olmasın bi zahmet be hahhha erkek ne işe yarıyor korkuluk mu hayat müşterek vallah eski de kalmış o ev kadını modları
Becerikliyim hıhBune kız salyangoz gibi a
Şaka şaka aferim saaa aaa
Dünyaya bir kere geliyorum kendimi telef edemem kim için ne için yani keşke sen de paralamasaydın kendini, kıymet bilen mi var?Valla bende senelerce çalıstım ev iş cocuklar derken anam ağladı a
Eferim kiz sanaBecerikliyim hıh
Yeni trend hamsi sarma
Mendil bilmim ama bunu bilim hıh
Somon iptal canım çekmedi onun yerine falafel yaptımÖğlen;
Patatesli tavuk yemeği
Bulgur pilavı
Cacık
Akşam;
Somon - patates
Salata